terapia

(8 wyników)
  • Kogo polecacie w Płocku do prowadzenia terapii integracji sensorycznej?Dziecko ma prawie 3 latka. Najlepiej żeby to był psycholog z uprawnieniami terapeuty. Będę wdzięczna za odpowiedzi.
  • Mam pytanie w moim małżeństwie od dłuższego czasu dzieje się źle, pomyślałam, że moża terapia małżeńska coś nam pomoże. Mogłybyście mi kogoś polecić?
  • Witam drogie Mamy. Jestem Mamą 2 letniej dziewczynki z zaburzeniami centralnego ośrodka nerwowego. Mamy orzeczenie o niepełnosprawności i chciałabym zapytać bardziej doświadczone Mamy gdzie można chodzić z Dzieckiem z tego typu problemami. Chodzi mi o zajęcia dla Dzieci, terapię zajęciową itd. Aktualnie czekamy na pierwsze zajęcia z wczesnego wspomagania rozwoju ale chciałabym chodzić na inne tego typu zajęcia. Niestety nigdzie nie mogę się dowiedzieć czy są inne oraz ewentualnie gdzie się zg...
  • Już dwa lata czekam z moim dzieckiem na terapię metodą Tomatisa w Warszawie. Syn leczony był w Kajetanach od 2 roku życia, ale kolejki na tę terapię są ogromne. Dojazdy na te zajęcia przez przynajmniej 3 tygodnie dzień w dzień też mnie przerażają. Słyszałam, że w naszym mieście można zapisać dziecko na terapię. Czy ktoś z Was może mi podać namiary?
  • Wiem że terapia SI jest w Płocku ale gdzie najbliżej można zrobić diagnozę SI?
  • czy któraś a Was chodzi tam do ginekologa? czy polecacie lekarzy w tej przychodni?
  • do kogo się udać, który psycholog w Płocku ma do czynienia z dziećmi autystycznymi? gdzie dostanę fachową diagnozę??
  • Witam! Gdzie w Płocku najlepiej można zrobić USG piersi i np. brzucha (żołądek, wątroba itp.) Ile ta przyjemność kosztuje? Będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się