terapia

(15 wyników)
  • Witam, Poszukuję terapii SI na terenie Warszawy w ramach NFZ. Wiem, że w kilku poradniach /ul. Kaspijska, Narbutta, Raszyńska/ czas oczekiwania wynosi 2 lata, a nie ukrywam, że zależy mi na czasie.. Jeśli wiecie coś na ten temat, dajcie znać, proszę. Pozdrawiam
  • dzien dobry, zwracam się z prosbą do wszystkich emam, które mają pozytywne doświadczenia z terapią małżeńską i/lub rodzinną i mogą wskazać dobrego psychologa w warszawie. to moja (nasza?) ostatnia szansa ratunku, wszystkie próby ułozenia naszego życia rodzinnego nie powiodły się. proszę o pomoc. pozdrawiam.
  • Poszukuje osrodka z terapia SI w ramach funduszu.prosze o namiary
  • Kogo polecacie do terapii małzenskiej? Mysle o psychologach z Laboratorium Psychoedukcji: Zofii Milskiej-Wrzosińskiej albo Andrzeju Wisniewskim? Czy możecie zarekomendować mi którąś z tych dwóch osób?
  • poszukuję w Warszawie dobrego psychologa zajmującego się terapią małżeńską fajnie byłoby gdyby przyjmował bezpłatnie czy możecie mi kogoś polecić?
  • Witam, moj 2,5 letni synek ma stwierdzoną nadwrażliwość dotykową i słuchową w związku z tym szukam miejsca gdzie mogłabym so poddać terapii. W necie znalazłam "Centrum Twórczego Rozwoju Dziecka "Kleks"" w Warszawie. Jest to dość blisko mnie więc chciałam sie dowiedzieć czy może ktoś z Was zna to miejsce i może polecić. Chciałabym znaleźć dobrego specjaliste od terapii sensorycznej więc jeśli znaie może kogoś kto przyjmuje w Centrum W-wy ewentualnie Bielany, Bemowo. Będę bardzo w...
  • Kochane e-mamy. Z powodów ktore mnie nie ciesza zmuszona jestem rozpoczac z moim mezem leczenie naszego malzenstwa. Czy znacie jakis namiar do dobrych terapeutow rodzinnych w Warszawie? Jakie sa zapisy, koszta,procedury itp? Jak to wogole wyglada. Pierwszy raz znalazlam sie w takiej sytuacji. ten krok bedzie niestety ostatnim dalej to tylko rozwod. Dziekuje z gory za pomoc.
  • Czy korzystaliście z terapii w tej placówce? Czy mozecie polecić? Czy rzeczywiście jest to solidna placówka czy raczej z tych nastawionych na wyciągnięcie kasy? Będę wdzieczna za opinie.
  • pilnie dobry, sprawdzony gabinet na Ursynowie. Czy możecie polecić ? A znacie gabinet na Szczuki czy Lokajskiego ? Z góry dzięki za wszelkie informacje.
  • szukam rodzicow,ktorych dzieci korzystaly z osrodka na Pilickiej.prosze o opinie,czy dzieci duzo sie nauczyły,itp
  • Witam. Czy któraś z Was może polecić dobry ośrodek zajmujący się terapią integracji sensorycznej na Ursynowie (oczywiście Kabaty, Służew, Wilanów i w ogóle Mokotów też będą ok). Dla dziecka 5-letniego. Pozdrawiam.
  • Szukam godnego polecenia, doświadczonego psychologa klinicznego w Warszawie. Mój synek ma 3 lata, jest wcześniakiem. Psycholog przedszkolna zasugerowała zastosowanie terapii sensorycznej lub psycho-motorycznej. Jednak ta osoba ze względu na malutkie doswiadczenie (młodziutka) nie jest dla mnie wystarczająco wiarygodna. Zanim poślę dziecko na jakąś terapię, chciałabym mieć pewność, że idę w dobrą stronę tym bardziej, że terapie nie dają natychmiastowego efektu. Chcę dziecku pomóc...
  • dzień dobry. Przed tygodniem urodziłam synka Rysia, który ma asymetrię ułożeniową. w związku z tym poszukuję jakiegoś dobrego fizjoterapeuty w Warszawie. Co prwada wczorej już u jednego byłam ale chciałabym się upewnić czy diagnoza i zalecane ćwiczenia się potwierdzą. Po licznych przygodach z innymi specjalistami wolimy z mężem upewnić się na 100% że diagnozy dwu czy trzech lekarzy pokrywają się. Gośka mama Franka 1i4m-ące i Rysia 1tydzień i dwa dni
  • Kochani. Jestem załamana! Moje małżeństwo przeżywa ogromny kryzys. Mąż nie chce terapii rodzinnej. Ja zdecydowałam się na terapię indywidualną. Mam już dosć wyzwisk, braku szacunku i pomiatania mną.Jestem na skrau załamania nerwowego. Rozwód na razie nie wchodzi w grę. Jestem tchórzem.... Nie radzę sobie z tym. Jest mi bardzo źle. Płaczę po nocach. Przy dzieciach udaje, że jest ok. Szukam psychoterapeuty. Czy możecie kogoś polecic? Z Warszawy.
  • czy ktoś może zna namiar na jakiegoś terapeute który wykonuje masaże rehabilitacyjne u dzieci, chodzi o asymetrie, napięcie mięśniowe i chodzi mi konkretnie o masaż, nie o gimnstyke, ćwiczenia, bo Bartuś ma już 1,5 roku i w tym wieku one nie pomagają, pomaga podobno masaż ale nie moge znaleźć w Wawie żadnego namiaru z góry serdeczne dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się