Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      terapia

terapia

(12 wyniki)
    • hmmm? :)
    • Nie dość, że skąpiec, to jeszcze pies ogrodnika. Właśnie się pokłóciliśmy, ponieważ chcę zapisać się na jogę. Zaproponowałam, żebyśmy poszli razem. Cytuję jego podsumowanie rozmowy: "skoro ciebie na to stać, to się zapisz, mnie nie" (140 za osobę/miesiąc) I tak się zapiszę, ale szlag mnie trafia, że mi na to żałuje. Nie kupuję sobie często ciuchów, butów itp. Mam słabość do kosmetyków i książek, ale też w granicach normy. W końcu pracuję i znam wartość pieniądza.
    • 1. Kolacja romantyczna, kwiaty, droga restauracja i....kiedy prosi o rachunek, prosi tez fakture na firme. Naustakobiety wkradasie pytanie : na jaką firme mam wystawić rachunek za lody które ci ewentualnie zrobie?? 2.$ miesiace przed ślubem "kochanie, ja jeszcze tylko umówie sie z taką jedna, bo jest dziewicą a potem już jestem twój".Do ślubu, ku zdziwieniu narzeczonego nie doszło. 3.Rok wychodził do pracy, codziennie, okazało sie ze dawno nie pracuje i narobił długów. 4.Po dwóch lat...
    • Chciałabym bardzo pomóc mojemu przyjacielowi w rozwiązaniu jego problemu . Mianowicie jest żonaty ( dwójka dzieci – 5 i 9 lat)…małżeństwo z pozoru normalne, ale od początku osobą dominującą , wręcz roszczeniową jest ona. ..nie licząca się z jego zdaniem , zazdrosna , kontrolująca go nawet w ubikacji, traktowany jak bankomat- małżonka nie pracuje , nie gotuje, zajmuje się częściowo dziećmi( zawozi je do szkoły), a większość czasu spędza na ploteczkach u sąsiadek. On po pracy zajmuj...
    • Szwagier i siostra bez pracy. Obydwoje około 50 lat. Ona nie pracuje od września on od stycznia. Ona sobie jakoś radzi jakieś praca opieka nad dzieckiem sprzątanie, on natomiast imał się różnych zajęć, ale teraz siostra jest załamana nie tyle sprawa pracy co załamaniem psychicznym męża. Jej dorywcza praca nie jest w stanie zapewnić im codzienności. Mają jeszcze dwójkę uczących się dzieci. Zupełnie nie wiem jak im pomóc. Szwagier całe dnie przesiaduje w fotelu bezczynnie patrząc w ...
    • Czesc! Jestem na tym forum nowa osoba. Mam pytanie do ludzi ktorzy studiuja ta tematyke badz naprawde sie nia interesuja. Moj problem polega na tym ze mam 25 lat i nigdy nie bylem w zwiazku z zadna kobieta. Oczywiscie byly pewne nazwijmy to "sporadyczne" kontakty, "przygody" (dokladnie to jedna), umawianie sie przez net itd., nawet przyjaznie ale nigdy nic z tego nie bylo. Byc moze jest to spowodowane nienajlepszymi stosunkami w mojej rodzinie? Pochodze z domu w ktorym klotnie mie...
    • Co myślicie - ojciec od rodziny odszedł, matka alkoholiczka, present time -na odwyku. Dziewczyna 23 lata, młoda, na terapii od dwóch lat (w stolicy). Przeprowadziła sie do Wawy, studiuje. Nie miała wcześniej chłopaka, nie była wcześniej w związku, zdaje się, że nie uprawiała wcześniej seksu. Młoda i piękna jest, inteligentna. Byliście kiedyś z dziewczyną po terapii? Na terapii? Jak to jest? Jaka to różnica?
    • Witam Od jakiegoś czasu nachodzą mnie myśli o rozwodzie. Zastanawiam się jednak jak ludzie po rozwodach układają sobie życie. Na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie, że nie będę na codzień widywał swojego dziecka. Przeraża mnie myśl, że syn, który większość czasu spędza ze mną nie będzie mnie widywał codziennie. Oczywiście chętnie bym się z nim widywał codziennie i jestem wstanie to robić. Chodzi jednak o taką sytuację, że np żona po rozwodzie pozna kogoś innego, zamieszkają ra...
    • MAM MĘŻCZYZNĘ, KTÓREGO KOCHAM, DOBRĄ ACZKOLWIEK ZA MAŁĄ PŁATNĄ (JAK NA POLSKIE WARUNKI MŁODEJ JESZCZE OSOBY) PRACĘ, KTÓRĄ B. LUBIĘ. MAM ZAINTERESOWANIA Z RÓŻNYCH DZIDZIN. NIE JESTEM W CZYMŚ JEDNYM NAJLEPSZA, TAK JAK MIEWAJĄ NIEKTÓRZY. JESTEM NIEBRZYDKA, NIEKTÓRZY WRĘCZ UWAŻAJĄ MNIE ZA B. ŁADNĄ KOBIETĘ. NIBY NICZEGO MI NIE BRAKUJE, CHOĆ....BRAKUJE.... ZAWSZE WIERZYŁAM W GŁĘBOKĄ SZCZERĄ MIŁOŚĆ. PRZEZ LATA TEN WIZERUNEK MIŁOŚCI DOJRZEWAŁ, ZMIENIAŁ SIĘ. BYŁ CZAS, ŻE JA KOGOŚ ROCZAROW...
    • A problem jest taki: Od 1.5 roku jestem w związku ze wspaniałym mężczyzną. Pierwszy rok był jak z bajki- wielka miłość,wielkie emocje i bliskość,jeszcze nigdy w życiu nie byłam tak szczęśliwa.Potem nagle- gdy poczułam się pewnego wieczoru bardzo zraniona- wszystko się odmieniło. Poczułam,że coś jest "nie tak". "A może ja go jednak nie kocham?" Wczesniej zupełnie od niego uzależniona, nagle poczulam się niezależna, niepodatna na zranienie. Po prostu z dnia na dzień, a nawet z seku...
    • mam sie zamiar z nim rozstac, ostatecznie decydujemy jednak o separacji na miesiac, on dzwoni po tygodniu pytajac jak tam i dowiaduje sie ze nie czas jeszcze i mowi ze zadzwoni za tydzien znowu mimo to, i nie dzwoni, druga strona po tym miesiacu tez nie, skolowana tymze powinna dzwonic czy juz nie ma od czego?
    • Czy ktoś ma żone DDA ? -z nerwicą -deprsją -bez hamulców emocjonalnych i kulturowych -z wieczną migreną -z paranoją Jeśli ktoś taki jest to jak sobie radzi ( radził) ? S15

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się