Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      weekend

weekend

(34 wyniki)
    • Wczoraj tj. w sobotę raniutko o 7:00 zebrałem się z żoną i znajomymi na weekend w Sandomierzu i Kazimierzu Dolnym, hotel zarezerwowany, plan wyjazdu opracowany, trasa obcykana i......... i wszystko było fajnie do 173-go kilometra na którym to jakiś gówniarz przydupcył mi w tył samochodu urywając koło:(( www.fotoszok.pl/index.php?&showlinks=1&viewmode=2&upload_session=c5dde682a51d
    • Na wiosne zazwyczaj jakies przygnebienie mnie dopada, bo niby natura do zycia sie budzi, ale wiosenne przesilenie jak i jesienna deprecha atakuja mnie bez litosci. Tego roku wybitnie dalo mi sie to we znaki bo wiosna strasznie ospala byla do tej pory na moim podworku. Az wreszcie jest! Jutro 25 w niedziele 27 stopni. No i kombinuje na predce i nie wiem w co rece wlozyc. Przy szklaneczce Black&White wymyslilem sobie gruntowny przeglad motocykla, wymycie auta, wypielenie ogrodka, zrobienie prze...
    • Jako, że weekend majowy zbliża się nieubłaganie a zmęczeni jesteśmy z żoną już tą zimo-wiosną bez słońca, rozpocząłem poszukiwanie w necie. Cena 1100 zł za 3 doby dla 2 dorosłych osób w hotelu***BB wbiła mnie lekko w podłogę, choć wiem doskonale że na maju chcą zarobić wszyscy. Jako że do Czech mamy niedaleko biorę i tą opcję pod uwagę. I co ciekawe, ceny są dużo niższe, choć czeski hotel ***odpowiada raczej standardom schroniska młodzieżowego, co można sprawdzić na booking.com. No istny PRL ...
    • Wczoraj prowadzilam sobie pogaduszki z moja psiapsiolka w Warszawce. Wlasnie wrocila z bardzo krotkich wakacji. Pracodawca dal jej tylko tydzien urlopu. Ale nie babskie pogaduszki sa istota moich deliberacji, natomiast esencja jednej z wypowiedzi mojej interlokutorki. Oswiadczyla otoz (wzburzona do granic wytrzymalosci), ze "cala Polska ma dlugi weekend tylko ona musi ("qwa") poniedzialek pracowac!!!!" Gwoli wyjasnienia winna jestem wspomniec, ze psiapsiolka owa pracuje w renomownej a...
    • a dopiero połowa soboty, jeszcze do konca dlugiego weekendu wiele sie moze wydarzyć wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4108670.html
    • jak się człowiek nudzi wieczorem, to zaczyna kombinować ... a może by tak w czerwcu na weekend do Szkocji? zawsze chciałem na żywo zobaczyć klimaty znane w Bravehearta ... te hillsy, castlesy i inne dzikie węże ... jak sensownie z kraju dostać się tam ... i gdzie najlepiej bazę wypadową zorganizować? nie ukrywam że liczę na pomoc forumowych światowców ... czyli w skrócie: Tomaszu ratuj ;) pzdr, j PS a jeśli nie scotland to co?
    • www.youtube.com/watch?v=cfOa1a8hYP8 Bo właśnie przed chwilą zamówiłem na merlinie winylka i jakiś taki podjarany jestem :)))
    • www.youtube.com/watch?v=-bmAP1T_fgc
    • Jadę sobie wieczorem mokrą dróżką aż tu nagle opony przestały mlaskać, mimo że nadal asfalt się błyszczał. Przyhamowałem i jaaaazda - dobrze że prosto. Na bocznych drogach zrobiła się szklanka, nierozjeżdżona przez intensywniejszy ruch pojazdów i nie sypnięta solą. Niezła atrakcja dla mistrzów zakrętów (uważaj SH!). Dojechałem do domu, włączam komputer a tu ... Focus pokus Krakusa na stronce Automobila! Fajne autko, z tym przebiegiem to jeszcze długo Ci posłuży, chyba że zno...
    • i po raz kolejny pokazujemy jakim pop...nym społeczeństem jesteśmy. Najpierw wtorek i środa to kociokwik na drogach - wszyscy na ostatni moment MUSZĄ nagle robić zakupy i zaąłtwiać sprawy, dzięki czemu wszystkie moje jazdy zajęły 2x więcej czasu niż zazwyczaj. Za to dziś - żeby nie wypaść z rytmu - więksość kierowców zapieprza na złamanie karku, bo co to znaczy dzień wolny?! trzeba grzać i ciąle się spieszyć, żeby być szybciej! po co? nieważne, ważne że jest się dynamicznym i zapierdala się d...
    • w ramach rozluźnienia po ciężkim tygodniu: moto.onet.pl/76883,galeria_media.html Czuły Wojtek to już legenda polskiego netu, nawet piszą o nim pracę mgr :)
    • Wczoraj wpadlismy na pomysl, by skorzystac z tej "promocji". Otoz w w-wie po centrum jezdzi kilkanascie Jelczy ogórków. Wozą ludzi pomiedzy muzeami, ktore sa otwarte rowniez nocą i oczywiscie za free. Najpierw mielismy jechac ogorkiem ale jakos sie rozpadało, w ogorkach tlok, etc. Pojechalismy pod kolejne muzea samochodem. I tu wielkie zaskoczenie. centrum zakorkowane jak w godzinach szczytu (a było juz po 23ciej), chodniki zastawione, miejsc parkingowych brak. I wszedzie tlumy ludzi....
    • Hehe - prawie jak u Adasia Miauczyńskiego - "A na chuj mi ten las";)
    • Trzech kolesi uratowalo sie z katastrofy morskiej i wyladowalo nabezludnej wyspie. Ogólnie bylo kulawo, gdyzzachcialo im sie seksu. Jakims trafem zlapali gorylice. Po dwóch dniachwalki ze soba zdecydowal sie w koncu Roman na 'akcje'.- Ale chlopaki, plisss, nalózcie jej na leb worek...Nalozyli. Roman robi swoje, po 'misjonarsku'. Gorylica steka. Naglezalozyla lapy na barki Romana. Nogami objela jego biodra. Roman z lekkapoczerwienial.- Zdejmijcie... zdejmijcie... - steka.- Jak mamy...
    • JAkby nie było, pogrzeb na Wawelu będzie. Przyjechać ma sporo szych z całego świata (włącznie z takimi jak np. gubernator Australii, Emir Kataru czy ...minister transportu Chin (ten ostatni pewnie będzie chciał przy okazji sprzedać naszym nowy samolot ;) ). Patrzcie na listę uczestników pogrzebu: AFGANISTAN Prezydent Hamid Karzaj ARMENIA Przewodniczący parlamentu Howik Abrahamian ALBANIA Prezydent Republiki Albanii Bamir Topi AUSTRALIA Gubernator Generalna Quentin Bryce AZERBE...
    • sprezentowała telewizja TCM. Dziś o 21 jest Bullitt, a jutro o tej samej porze "Buntownik bez powodu". oba filmy ze swietnymi scenami z udzialem samochodow, w tym legendarny wrecz poscig w Bullicie :)
    • www.mazdarevitup.com/home/f_default.asp
    • Autentyk, przekazany kanałami branży dealersko - motoryzacyjnej. Paniom ku przestrodze, panom ku nauce... :))) Piątek, godziny dobrze popołudniowe, niedługo zamykają. Do salonu Rowiński & Wajdemajer na Targówku wkracza elegancki, nieco już starszy, ale pełen wigoru pan. Towarzyszy mu, cytuję: niewiarygodnie obłędna dupa (oczywiście w wieku jego potencjalnej córki). Chwilę kręcą się pomiędzy wystawionymi samochodami, po czym pan zwraca się do sprzedawcy z pytaniem, czy znalazłby d...
    • .........odstawilem tesciowa do Muszyny do sanatorium i w radio slyszalem, ze zlapano juz 1400 pijanych kierowcow, zginelo 23 osoby a przeciez to dopiero polowa weekendu. Chyba jako narod jestesmy nie do pobicia pod wzgledem glupoty:((
    • ta trase pokonalem w tym tygodniu w ta i spowrotem. Roboty drogowe jak zywkle, w kazdym razie bezproblemowo mozna przejechac, po prostu zmniesza sie predkosci do dopuszczalnych ;) A dzisiaj. Tragedia!!! Jechalem o 17 ciut za Piotrkow Trybunalski, korki niesamowite. Wyjechalem o 17.00, spoznilem sie 2 godziny i to tak tylko 2 kombinujac objazdy przez Rawe Mazowiecka, itp. Oraz jakis inny, przez nie wiem co, w kazdym razie byl to skuteczny objazd. Wracajac podobnie, wlasnie wszedlem do do...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się