mrzagi01 23.02.07, 15:30 www.youtube.com/watch?v=-bmAP1T_fgc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: pioseneczka na weekend 23.02.07, 16:06 Chciales chyba napisac - pioseneczka na obrzydzenie sobie weekendu:)) Odpowiedz Link
emes-nju Re: pioseneczka na weekend 23.02.07, 17:17 Eeee nie... Bardzo ladna piosneczka. Z tym, ze moze mi sie podobac dlatego, ze Cieliny Dion nie trawie. Od czasu kiedy przestala spiewac dobre francuskie piosenki i zaczela pod muzyczke bum, bum spiewac pienia anielskie. A najbardziej mnie wstrzasa jak ktos lansuje teze, ze jest piekna... Odpowiedz Link
plawski Re: pioseneczka na weekend 23.02.07, 17:24 emes-nju napisał: (...) A najbardziej mnie wstrzasa jak ktos lansuje teze, ze > jest piekna... Ta, piękna to jest. Ale chyba "inaczej" > Odpowiedz Link
emes-nju Re: pioseneczka na weekend 23.02.07, 17:26 Wiesz... Sa ludzie, ktorym sie takie panie podobaja, ale nie jest to klasyczny przyklad klasycznej urody. Jak dla mnie jest to klasyczny przyklad klasycznego braku urodu :-) Odpowiedz Link
lexus400 Re: pioseneczka na weekend 23.02.07, 18:36 ........no emes tak do konca to sie z Toba nie zgodze. Racja jest, ze te angielskie piosneczki sa takie sobie ale ona spiewa dla kasy i to robi swietnie bo jest caly czas na topie (tak mi sie wydaje), ja w kazdym badz razie moge jej sluchac w samochodzie i przyznam, ze wpadaja mi w ucho jej melodyjki. Sprawa zas urody Celinki - o gustach sie nie dyskutuje ale w kazdym razie nigdy nie powiem, ze jest brzydka - ot starsza juz kobietka, trzymajaca sie calkiem niczego sobie, oczywiscie nie pretenduje do tytulu Miss World ale nic nie mozna zarzucic jej urodzie moim zdaniem. Odpowiedz Link
edek40 Re: pioseneczka na weekend 23.02.07, 19:31 Jechalismy kiedys z moja kobialka do Zakopanego. Kobialka byla zmeczona, w Nadarzynie wlaczyla Celinke i zaczela zasypiac. Wiec ja cichcem wylaczam, ona sie budzi z pretensjami, ze ona tak ja lubia, a ja od razu wylaczam. Ufff. Wylaczyc udalo sie dopiero w Krakowie. Z pewnym bolem slucham teraz Celinki. Odpowiedz Link