Dodaj do ulubionych

pioseneczka na weekend

23.02.07, 15:30
www.youtube.com/watch?v=-bmAP1T_fgc
Obserwuj wątek
    • lexus400 Re: pioseneczka na weekend 23.02.07, 16:06
      Chciales chyba napisac - pioseneczka na obrzydzenie sobie weekendu:))
      • emes-nju Re: pioseneczka na weekend 23.02.07, 17:17
        Eeee nie... Bardzo ladna piosneczka.

Z tym, ze moze mi sie podobac dlatego, ze Cieliny Dion nie trawie. Od czasu kiedy przestala spiewac dobre francuskie piosenki i zaczela pod muzyczke bum, bum spiewac pienia anielskie. A najbardziej mnie wstrzasa jak ktos lansuje teze, ze jest piekna...
        • plawski Re: pioseneczka na weekend 23.02.07, 17:24
          emes-nju napisał:
          (...)
          A najbardziej mnie wstrzasa jak ktos lansuje teze, ze
          > jest piekna...

Ta, piękna to jest. Ale chyba "inaczej"
          >
          • emes-nju Re: pioseneczka na weekend 23.02.07, 17:26
            Wiesz... Sa ludzie, ktorym sie takie panie podobaja, ale nie jest to klasyczny przyklad klasycznej urody. Jak dla mnie jest to klasyczny przyklad klasycznego braku urodu :-)
        • lexus400 Re: pioseneczka na weekend 23.02.07, 18:36
          ........no emes tak do konca to sie z Toba nie zgodze. Racja jest, ze te
          angielskie piosneczki sa takie sobie ale ona spiewa dla kasy i to robi swietnie
          bo jest caly czas na topie (tak mi sie wydaje), ja w kazdym badz razie moge jej
          sluchac w samochodzie i przyznam, ze wpadaja mi w ucho jej melodyjki. Sprawa zas
          urody Celinki - o gustach sie nie dyskutuje ale w kazdym razie nigdy nie powiem,
          ze jest brzydka - ot starsza juz kobietka, trzymajaca sie calkiem niczego sobie,
          oczywiscie nie pretenduje do tytulu Miss World ale nic nie mozna zarzucic jej
          urodzie moim zdaniem.
          • edek40 Re: pioseneczka na weekend 23.02.07, 19:31
            Jechalismy kiedys z moja kobialka do Zakopanego. Kobialka byla zmeczona, w Nadarzynie wlaczyla Celinke i zaczela zasypiac. Wiec ja cichcem wylaczam, ona sie budzi z pretensjami, ze ona tak ja lubia, a ja od razu wylaczam. Ufff. Wylaczyc udalo sie dopiero w Krakowie. Z pewnym bolem slucham teraz Celinki.
    • plawski Reklama ne weekend. 23.02.07, 17:58
      www.maxior.pl/?p=index&id=48581&0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka