zabiegi

(47 wyników)
  • Cześć Dziewczyny :) Moja córka będzie miała w kwietniu zabieg wycięcia trzeciego migdałka i podcięcia dwóch bocznych. Czy dziecko którejś z was miało taki zabieg w Krakowie, w szp. Rydygiera? Muszę przyznać, że im bliżej do kwietnia, tym bardziej jestem przerażona :( Może jakaś mama podzieli się ze mną swoimi doświadczeniami...
  • Witam, chcialam zapytac czy może jest ktoś zorientowany jaki jest koszt takiego zabiegu w Krakowie?? dzieki za odp.
  • Starszy syn dostał skierowanie na wycięcie migdałków. Czy ktoś robił taki zabieg w szpitalu Narutowicza? Mamy tam najbliżej. Wiem, że można też wycinać w Żeromskim i Rydygiera, ale to strasznie daleko od nas. Macie jakieś doświadczenia z innymi miejscami?
  • Bardzo proszę o szczegóły wizyty u dr. Koniecznej. Czy to jest gabinet na kieleckiej? Ile obecnie kosztuje wizyta i czy rzeczywiście czeka się 4 godz. na klatce schodowej. Czy jak do 19 nie przyjmie wszystkich to reszta idzie z kwitkiem do domu? Szczerze mówiąc nie uśmiecha mi się czekanie z dzieckiem od 16 do 19. Z góry dziekuję za wszelkie informacje.
  • moj 5-letni syn ma mieć zabieg usuwania 3-go migdała oraz drenaż uszu w szpitalu Prokocim zabieg wykonuje dr.Kożuch jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia z tego szpitala proszę o informację lub jeśli znacie panią dr.kożuch bardzo się boimy zastanawiamy się czy tam to wykonać
  • podejrzewam przerośnięty migdał u trzylatki - szukam fachowej pomocy:)
  • Prawdopodobnie będziemy małej- 4 latka wycinać migdałka właśnie w tym centrum. Mamy dość chrapania od 10 m-cy i bezdechów oraz infekcji.Migdał mimo osuszania od badania styczniowego do teraz bardzo się powiększył. 2 m-ce temu znajoma usunęła migdałka 3,5 letniej córce właśnie w Scanmedzi - refunuje to NFZ.Są bardzo zadowoleni. Czy ktoś może przeprowadzał tam zabieg? I zetknął się z dr Cirniak-Kożuch?
  • czy możecie mi polecić kabinet kosmetyczny/dermatologii estetycznej, gdzie skutecznie usuną przebarwienia na twarzy? Moje powstały prawdopodobnie na skutek zażywania pigułek + kontakt ze słońcem. Mam dość spore plamy w okolicach ust. Robiłam mikrodermabrazję i, tak - wiem, zabieg trzeba powtórzyć kilka razy, ale skoro po pierwszym nie widać najmniejszej zmiany, to może trzeba jakoś inaczej?
  • Mam skierowanie z synkiem na zabieg stulejki. Lekarz polecal ta wlasnie placowke. Czy mial ktos z nimi jakies doswiadczenie. Bardzo prosze o opinie. Aneta
  • W związku z obecna sytuacją w szpitalach zdecydowałam sie na wycięcie migdałków mojej córce (3,5 roku) właśnie w miejscu jak wyżej. Oczywiście operował będzie dr Michalak. Czy ktoś wykonywał tam tego typu zabieg. Będę wdzięczna za opinie
  • Mojemu dziecku logopeda zaleciła zabieg podcięcia wędzidełka. Może ktoś z Was ma doświadczenie w tym względzie i zna jakieś wiarygodne źródło, gdzie można to zrobic. Podobno, ważne jest, żeby zrobic to umiejętnie, bo złym podcięciem można nawet zaszkodzic.
  • Jak wygląda wycięcie migdała w Żeromskim? Czy zabieg jest w znieczuleniu miejscowym czy w narkozie? Czy powinnam dziecko zaszczepić przed zabiegiem na WZW typu C? Basia
  • Witam Drogie forumowiczki, moje 4,5 letnie dziecko ma prawdopodobnie przerost trzeciego migdałka. Mamy skieowanie na wycięcie. Proszę poradźcie mi jakiś szpital. Wiem, że można to zrobić w Rydygierze. Czy warto tam startować? Juz sama nie wiem co mam robić. Ciągle chodzę od lekarza do lekarza i jak narazie żaden mi nic konkretnego nie powiedział, a synek ma ciągle katar i złe wyniki tympanomertii, a na jedno ucho badzo złe : ( Dziękuję za wszelkie rady i sugestie Ania
  • Dodam swoje 3 grosze, bo forum nieraz mi pomogło. W przychodni Intermedicus na Szwedzkiej pracuje doktor Rachel, lekarz który sprawił że moje 5 letnie dziecko nie choruje od stycznia! Mieliśmy co miesiąc problemy z uszkami, po każdym katarze córce zaczynało sie zapalenie ucha. Pochodziłysmy do niego tydzień na zabiegi i od kilku miesięcy nie było nawet katarku. Dr Rachel jest tez specjalista od migdałków. Szczerze polecam
  • Czy jest tu ktos ktos usuwal migdałka dziecku w Rydygierze i moglby podzielic sie swoimi "doswiadczeniami"? czeka nas to za 2 tygodnie, przeraza mnie min.ilosc dzieci ustawiona na "nasz" dzien. O kwalifikacje lekarza jestem spokojna przeraza mnie lekko cala reszta. a dlaczego a miedzy innymi dlatego ze przed pierwszym terminem zabiegu robilismy badania tam i Kuba "przyprowadzil" stamtad rota wirusa i jakby moje obawy sie nasilily czy mozecie mi cos poradzic itp? dzieki z...
  • witam,czy wicie może gdzie mozemy zrobic ten zabieg? i prosze poledźcie jakiegoś dobrego lekarza! byłam w żeromskim ale tam niestety trzeba czekać w kolejce a z moim ŻYWYM dzieckiem to jest raczej nierealne... słyszałyście o czyms takim jak klinika jednego dnia?
  • proszę polećcie salon.
  • jeśli macie namiary, gdzie prywatnie przyjmuje pan doktor to bardzo proszę, podzielcie się gdzie przyjmuje i numer telefonu na rejestrację dzięki
  • Chcialam sie Was poradzic w sprawie szpitala w ktorym mozna "spokojnie" usunac trzeci migdal u dziecka i jakie sa terminy.Pozdrawiam Noworocznie
  • U synka stwierdzono przepukline pachwinową, obserwowano i zaplanowano zabieg (bedzie mial prawie rok) w Szpitalu w Prokocimiu. Mam zaufanie do lekarza (chirurga), ale proszę o jakieś praktyczne rady i wskazówki... Kto ma to za sobą ? Znalazłam jeden wątek i niezbyt optymistyczny post na temat oddziału... Czy tak jest tam nadal ?? Z góry dziekuję za odpowiedzi Serdecznie pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się