zabiegi

(130 wyników)
  • Nie ukrywam, że mam opory przed zabiegiem tak intymnym. Dziewczyny podzielcie się swoimi doświadczeniami. Jak długo trwa zabieg? Jak bolesny jest (w porównaniu z udami czy łydkami)? Jak goi się ciałko po takim zabiegu? Jak się przełamać? Czy kosmetyczki dokładnie depilują tą okolicę? Czekam na odp.
  • czy któraś z pan jest już mozę dłuższy czas po zabiegu depilacji? tak wlasnie min.2-3 lata? czy efekty sie utrzymują? ja jestem jakies 2 lata po zabiegu łydek i jest w porządku, jakies tam pojedyncze wloski sie pojawiły,ale poza tym efekt pozostał. A jak to wygląda u was?
  • Witam! Mam pytanie do Studia Laser, ewentualnie do pań które laser robiły już jakiś czas temu. Jestem po serii zabiegów (od 5 do 8) na różne części ciała. Jestem bardzo zadowolona. Mam jednak świadomość że po pewnym czasie efekt słabnie i konieczne będą zabiegi przypominające. Zastanawiam się czy każdy kolejny robiony jest większą mocą lasera? Bo te ostatnie robiłam już sporymi dawkami i ciekawa jestem czy za jakiś czas wytrzymałabym większą moc.
  • Mam pytanie do pań ze studiolaser. Wykonuję u was depilację pach i bikini głębokiego. Jestem po 7 zabiegach. I nie bardzo widzę przerzedzenia na pachach.Pani mi obiecywała, po 6 zabiegu że będzie ostatni. A włosy ciągle mi rosną. Czy ktoś ma podobne problemy?
  • Proszę napiszcie jak przygotować się do konsultacji i na czym one polegają, jak przebiegają? Czy włoski należy ogolić czy zostawić by lekarz mógłby je obejrzeć? Znacie jakieś strony gdzie można poczytać więcej o depilacji laserowej?
  • Tydzień temu byłam pierwszy raz na depilacji laserem diodowym (nie wiem jaka moc była użyta) twarzy ;/ (broda i baki) Po zabiegu z konieczności ;/ golę włosy. Po tygodniu zauważyłam, że włosków jest mniej na brodzie, natomiast w pozostałych miejscach nie wiedze różnicy.. nadal są... czy włoski te które wyrastały podczas depilacji laserowej zostały usunięte i wypadną po 2 tygodniach? Po 2 tygodniach miała być gładka skóra na jakis okres, a ja tu tej gładkości nie widze ;/ Może po...
  • Czy papier ktory podpisujemy przed zabiegiem zwalnia gabinet z jakiejkolwiek odpowiedzialnosci za poparzenie w czasie zabiegu laserem i trwałe plamy na ciele?
  • Czy ktoras z Pan(badz Panow)wykonywal zabieg depilacji laserowej twarzy?Poniewaz jestem zainteresowana wykonaniem tego zabiegu chcialabym dowiedziec sie czegos wiecej na temat wygladu skory bezposrednio po zabiegu.Czy rzeczwiscie jest tak, jak rozpisuja sie w reklamach-skora jest najwyzej lekko zaczerwieniona i wlasciwie po 2-3godz.nic nie widac, ze mozna po zabiegu noramalnie wrocic np.do pracy, bez zmartwien o swoj wyglad i efekty po depilacji?Bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje...
  • ...włosy się juz nie pojawiały? byłam wlasnie wczoraj na konsultacji i powiedziano mi ze potrzebne jest 6 zabiegów...szczerze mowiac myslalam ze troche mniej wystarczy, żeby osiagnac sukces. Juz nie chodzi mi nawet o koszty, ale to praktycznie wychodzi na to ze przez pol roku trzeba sie stosowac do tych wszystkich ograniczen, zakaz opalania itp...Chcialabym posluchac opinii osób, które depilacje robily, jak to u Was bylo, po ilu zbiegach widziałyscie zadowalajacy efekt?
  • mieszkam w Toruniu, znalazłam 3 miejsca, w których wykonuje się takie zabiegi, ale nie mogę znależć żadnych opini na ich temat, poddawał się ktoś depilacji laserowej w PCME, LASER STUDIO(FILMAR)lub w INSTYTUCIE KOSMETYCZNYM DR. IRENY ERIS?
  • Jeżeli pani chce wykonać próbe to 1 zabieg będzie w tym samym dniu czy po kilku dniach od wykonania próby? Może to glupie pytanie ale pierwszy raz będe miała robione takie zabiegi więc chciałabym wiedzieć.
  • Witam, miałam zrobiony zabieg depilacji brody 3 tyg. temu w poniedziałek. W trakcie zabiegu pani powiedziała mi, że włosy które są powinny same w ciągu 2 tyg. wypaść, zapisała mnie tez na kolejny zabieg - w połowie marca. Mijały dni a włosy dalej były i rosły, mimo że zrobiły się trochę słabsze. Po obiecanych 2 tyg. nadal miały się dobrze i nie miały zamiaru wypaść. Postanowiłam im pomóc i wyrwać je pęsetą mając nadzieję, skoro cebulki zostały zniszczone, odrastać nie będą. Kiedyś...
  • Pytanie jak w temacie... Depilowane miejsce: całe nogi, bikinii... Czy rzeczywiście występuje mocne podrażnienie tych części ciała, które traktowane są laserem w postaci czerwonych plamek itd.? Czy efekty depilacji można porównać do tych, które występują po użyciu depilatora? Jak długo zazwyczaj utrzymuje się podrażnienie? Skóre mam raczej bladą a kolor włosków od ciemny blond do ciemno brążowych.
  • Dziewczyny, pomocy !! Usuwam włochy z brody i podróbdka... Byłam dzis na zabiegu laserowym, to już dziewiąty raz i kobieta chyba trochę przegrzała mi skórę. Moja broda jest bardzo spuchnięta Cała twarz przez to inaczej wygląda, jest znieszktałcona.. Skóry w tym rejonie w ogóle nie czuję, jest jakby martwa Wyglądam jak koń z tą spuchniętą brodą Czy któraś z Was miała może podobne przejścia po laserze ? Mnie nigdy dotąd to nie spotkało.. Co mam robić? smarować to czymś czy czekać a...
  • Witam! Czy ktoś korzystał już z zabiegu przy użyciu tego lasera i zechciałby podzielić się wrażeniami? Pozdrawiam
  • Da sie wytrzymac bez niczego, bierzecie środki przeciwbólowe czy stosujecie znieczulenie w gabinecie?
  • Szukam dobrego salonu kosmetycznego w Warszawie, prowadzącego zabiegi depilacji laserowej. Interesuje mnie tylko laser diodowy, jako, że ponoć jest najbardziej skuteczny, ewentualnie wchodzi w grę laser yagowo-neodymowy. Interesują mnie opinie ludzi, którzy sprawdzili te zabiegi na własnej skórze i są już po kilku etapach.
  • moja dziewczyna chodzila kiedys na depilacje laserem diodowym i ma super efekty, skusilem sie i poszedlem do este na depilacje laserowa klatki piersiowej, mam zero efektow, zabieg byl bardzo krotki i uwazam,ze niedokladnie wykonany,po czasie odrastaly mi placki,wlosow mam nadal bardzo duzo. probowalem juz tez ctl,ale tez zero efektow, a teraz poszedlem do gab w ktorym moja dziewczyna robila kiedys bikini i mieli laser light sheer, po jednym zabiegu super efekty, umowilem sie na nastepny. ni...
  • Jest skuteczny i tani ale na efekty trzeba troche poczekać. Ja kupiłam tu: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=478941 i jestem bardzo zadowolona , ale na efekty trzeba czekać...
  • byłam na konsultacji, chcę pozbyć się wąsika i zdepilować brodę, lekarka poleciła mi laser IPL, czy jest to dobry laser, czy usunie mi włoski. Mam jasne ale długie włoski,golę je więć odrastają coraz mocniejsze, prosze pomóżcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się