-
Mam pytanie do osób które taki zabieg przeszły. Czy warto? Boje się, a zostało 6 dni do terminu stawienia się w szpitalu.
-
witam gdzie w Wałbrzychu zabieg mezoterapii???
-
WItam Was serdecznie
Na 9 maja mam termin wyznaczony w Latawcu na zabieg usunięcia bocznych migdałków oraz trzeciego. Zabieg ma przeprowadzić Pani doktor w znieczuleniu ogólnym z tego co mi mówiono zabieg ma być we wtorek w godzinach południowych. Mam pytanie do rodziców, którzy są po takim zabiegu czy jest to coś strasznego dla dziecka?
Proszę podpowiedzcie mi co przydatne będzie w szpitalu dla nas, żeby przetrwać ten czas, wiem że dzieko moje bardzo jest strachliwe, na zwykłej szczepionc...
-
Czy ktoś z Was miał taki zabieg, jeśli tak to gdzie (w Wałbrzychu, Świebodzicach czy Świdnicy)? Jaki szpital i jakiego lekarza polecacie? Czy zabieg jest bolesny?
-
czy ktoś miał taki zabieg w szpitalu w Wałbrzychu? Czy zabieg był
skuteczny, czy był bolesny?
-
Witam! Za kilka dni przeprowadzam sie do Wałbrzycha i niestety musze
poddać sie zabiegowi łyżeczkowania w Szpitalu Ginkologicznym. Czy
może ktoś przeszedł już taki zabieg? Boję się zabiegu i nie znam
żadnego lekarza, a nie chciałabym trafić na jakiegoś weterynarza.
Słyszałam, pozytywne opinie na temat tego szpitalam.in. dobry, nowy
sprzet, mimo to proszę o opinie.
Pozdrawiam serdecznie.
-
Witam! Gdzie w Wałbrzychu, w którym salonie kosmetycznym można
wykonać skuteczne zabiegi wyszczuplające?
-
czy ktoś wogóle korzystał z bardzo dobrych zabiegów odchudzających w
wałbrzychu i który salon polecacie?
-
Z ZUS w Wałbrzychu otrzymałem skierowanie na rehabilitację w trybie ambulatoryjnym w okresie zimowym w Szczawnie. Moje schorzenie dotyczy narządu ruchu i z tego powodu zdecydowanie wolę sanatorium, co sprawi, że nie będę musiał codziennie dojeżdżać po 40 km i wyczekiwać godzinami na korytarzu na następny zabieg. Czy mam możliwość zmiany trybu rehabilitacji z ambulatoryjnego na sanatorium, a jeśli tak to z kim mam rozmawiać? Czy mieliście podobny przypadek? Proszę o poważne odpowiedzi.
-
WItam serdecznie
Mam pytanie do Rodziców dziecki, które miały usuwane migdały boczne oraz trzeci w Latawcu, proszę powiedzcie jaka opieka?, jacy lekarze i to jak przetrwać zabieg. Może jakieś cenne wskazówki Państwo macie dot. co potrzebne do szpitala itp
Serdecznie dziękuję i proszę o odpowiedzi na temat.
-
Witam serdecznie
Dostałam dziś skierowanie na wycięcie 3-go migdałka oraz podcięcie pocznych u mojej 4 letniej córki. Proszę o opinię gdzie najlepiej wykonać zabieg w-ch czy w latawcu świdnickim.
Może któraś z mam, podpowie jak przetrwać taki zabieg, jak dziecko go znosi...
Dziękuję za pomoc.
-
witam, czy ktos miał moze wykonywaną w wałbrzyskim szpitalu operację krzywej przegrody nosowej? jesli tak o proszę o info jakie wrażenia, jak przebiega taka operacja, czy sam zabieg jest bolesny? z góry dziekuję
-
DROGIE PANIE PROSZĘ O OPINIĘ GDZIE W WAŁBRZYCHU LUB OKOLICACH MOŻNA
ZROBIĆ MIKRODERMABRAZJE... NAJLEPIEJ DIAMENTOWĄ. I GDZIE ROBIONA
JEST PROFESJONALNIE, CZY WIDOCZNE SĄ EFEKTY. CHCIAŁABYM POZNAĆ WASZE
ZDANIE NA TEN TEMAT PONIEWAŻ MAM W PLANACH TAKI ZABIEG :-)
-
czy gdzies w walbrzychu jest wykonywana?
-
Proszę o informacje od rodziców, których maluch przeszedł niedawno taki
zabieg. Napiszcie proszę jaki szpital polecacie, jak wygląda sam zabieg
(interesuje mnie w znieczuleniu miejscowym), jaka reakcja dziecka w trakcie i
po zabiegu?
-
Jesień to dobry czas, żeby zrobić porządek z cerą. Kto może mi poradzić dobrą kosmetyczkę w Wałbrzychu lub okolicach, która potrafi zlikwidować stare blizny po trądziku. Może któraś z Pań korzystała z jakichś zabiegów żeby wyrównać cerę twarzy i jest zadowolona z efektów?
-
Czy ktoś z Panstwa może zdecydowal się na operacje laserową w celu usunięcia wady wzroku? Czy może znają Panstwo kogos kto taka operacje sobie zrobil? Jestem krotkowidzem (wada -6, astygmatyzm -1). Chcialabym iść na taka operacje, ale nie wiem czy to bezpieczne.. Może ktoś z Panstwa sie wypowiedziec?
-
Witam,
Mam pytanie. Chcę przeznaczyć na prezent dla kobiety ~300zł. Myślałem że
mógłbym zafundować karnet wejściowy do jakiegoś salonu odnowy biologicznej na
jakieś zabiegi kosmetyczne. Nie wiem czy ktoś coś takiego robi w Wałbrzychu i
jak to wygląda (w sensie co będzie do wykorzystania za te 300 zł.
-
proszę o pomoc jak w temacie
zabieg dotyczy 7-mio miesięcznego dziecka
u którego okulisty w Wałbrzychu lub okolicach można wykonać ten zabieg
bezpiecznie i solidnie
czy ktoś wykonywał ten zabieg w szpitalu na Batorego ???
proszę o pomoc rodziców, których dziecko miało płukane kanaliki
z góry dziękuję
pozdrawiam
zeberka
-
gdzie można zrobić taki zabieg,czy to jest płatne,troche się wstydze iśc z tym do lekarza,czy to bardzo przeszkadza w życiu,jeszcze nigdy nie uprawiałem seksu,czy da radę z tym życ, mam 24 lata