zabiegi

(37 wyników)
  • Proszę o odpowiedź rodziców dzieci, które miały wykonywany zabieg wycięcia 3-migdałka. Czy w szpitalu w Ciechanowie, czy w innym mieście w państwowym szpitalu polecacie zrobić ten zabieg? Jeżeli w innym to gdzie? Czy długo czeka się na taki zabieg państwowo ? Jakie macie spostrzeżenia po zabiegu ? Czy były jakieś powikłania ?
  • Bardzo proszę o opinie na temat koronografii w naszym ciechanowskim szpitalu Czy trzeba się bać Ile czasu trwa zabieg
  • Był może ktoś? Zapisałam męża na sobotę i zobaczymy czy pomoże
  • interesuje mnie dobra kosmetyczka w Ciechanowie, ALE dla wszystkich którzy stwierdzą że to kolejny taki sam wątek: nie interesują mnie paznokcie, malowanie itp. Jestem zainteresowana wyłącznie zabiegami typu mikrodemabrazja, peeling kawitacyjny i tym podobne cuda na twarz. Czy ktoś korzystał z takich zbaiegów u nas? może jeśli nie polecić to może chociaż odradzić?
  • Poszukuję dobrego chirurga na kasę chorych.Proszę o konkretne podpowiedzi.Dziękuję
  • Czy ktoś może mi doradzić gdzie i u kogo mogę usunąć znamię. Może laserowo? Co radzicie, czy ktoś w Ciechanowie miał już taki zabieg. A jeśli nie w Ciechanowie, to gdzie? Proszę o namiary.
  • gdzie mogę zrobić zabieg na zespół cieśni nadgarstka?którego ortopedę polecacie?
  • Właśnie trafiła do mnie ulotka jakiegoś Spa w rynku. Był ktoś tam na saunie? drogo tam jest???
  • który chirurg w tym się specjalizuje? czeka mnie operacaja.boli, boli. może macie jakieś sprawdzone metody na zmniejszenie bólu.
  • Witam,proszę o radę gdzie udać się z rocznym dzieckiem na konsultacje,dziecko jest alergikiem,ciągle ma problemy z krtanią,nosem a szczególnie z uszami,praktycznie co miesiąc ma zapalenie uszu,gorączkuje po 40 stopni aż dostaje drgawek,przestaje jeść,Ciechanów odpada,nie mają sprzętu żeby jakiekolwiek badanie wykonać.
  • Witajcie. Gdzie w Ciechanowie robią odnowę biologiczna włosów? Czy naprawde widac po tym efekty?Co ile taki zabieg trzeba powtarzac? Mniej wiecej jak wyglada to cenowo?.Mam włosy do ramion. Z góry dziękuje za odpowiedz:)Pozdrawiam.
  • Witam. Przymierzam się do wykonania kilku zabiegów mikrodermabrazji. Czy ktoś może mi poradzić w którym salonie kosmetycznym są najlepiej wykonywane tego typu zabiegi? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
  • Witam,czy ktoś z Was miał może kiedyś gradówkę?Ja mam już ponad rok,lekarz zlecił usunięcie,lecz boję się zabiegu i wolałabym żeby znikła stosując domowe sposoby,maści...nie jest ona duza,ale widoczna...proszę o porady,dziękuję z góry...
  • Witam wszystkich. Chcę ustrzec wszystkie panie chcące skorzystać z usług Agnieszki Ślesickiej. Po przedłużeniu rzęs u niej efekt był koszmarny rzęsy posklejane, przyklejone do powieki, po prostu tragedia. Gdy zapytałam po 30 minutach po zabiegu jak mogę to zdjąć odpowiedziała, że acetonem. Tak też zrobiłam moje naturalne rzęsy bardzo ucierpiały, są krótkie i rzadkie a takie nigdy nie były. Serdecznie nie polecam. Lepjej poszukajcie prawdziwej profesjonalistki.
  • Chce zrobić żonie niespodziankę na rocznicę i zapisać ją na jakis zabieg kosmetyczny. Słyszałem, że takie masaże releksacyjne są fajną sprawą. Masaże czekolada, miodem, itd. Tylko, czy w Ciechanowie jest coś takiego i ile może kosztować? A może jakaś zwykła kosmetyczka?
  • Który stomatolog w Ciechanowie najlepiej i w miare tanio piaskuje zeby?
  • w naszym mieście. orientuje się ktoś?
  • Witam ! Chciałam zapytać gdzie mogę udać się do kosmetyczki . Chodzi mi o cerę trądzikową. Mam 23 lata i dosyć krost na budzi. Dermatolog u której bylam przepisala masc która się nie nadaje... poprosilabym o adresy i ceny jeżeli ktoś korzystal. Pozdrawiam.
  • ...moje dziecko miało usunięty migdał dwa tygodnie temu od dnia usunięcia dziecko choruje. Miało być lepiej po zabiegu a tym czasem jest lepiej ale dla ciechanowskich aptek w ciągu tych dwuch tyg. wydałem na leki 300zł.
  • Proszę o opinie na temat laryngologa Hajwos. Szczególnie interesuje mnie opinia nt wycięcia migdałów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się