zabiegi

(267 wyników)
  • Witam, używałam przez dłuzszy czas wosku na bikini i pachy. W koncu zdecydowałam sie na zabieg laserowy IPL. Jestem zadowolona bo pozbyłam sie nie tylko włosków ale i problemu wrastających włosów. Jeżeli ktoś zastanawia sie nad decyzją skorzystania z laseru to służę poradą. Laserem IPL można również zrobić sobie fotoodmładzanie- kuszące, po wakacjach muszę spróbować!
  • Wczoraj miałam robioną pierwszy raz depilację bikini laserem diodowym LightSheer. Podobno mam nic nie robić oprócz golenia wyrastających włosków. I tu mam pytanie do dziewczyn bardziej doświadczonych... Czy jakoś szczególnie dbałyście o wydepilowany obszar, czy miałyście jakieś zalecenia ?
  • mialam już 5 zabiegów na bikini i na uda..czeka mnie jeszcze ostatni..ale jesli chodzi o efekty to jestem średnio zadowolona..powiedzmy ze w okolicach bikini efekt jest ładny..ale jesli chodzi o uda to nie bardzo.wloaski nadal są..w dość duzej ilośći..są co prawda słabsze i jaśniejsze..ale to za słabo jak na 5 zabieg:/co prawda po samym zabiegu po wypadnieciu wloskow jest ok..ale tak po 1,5 miesiaca odrasta wszystko..a 5 zabigow to duzo przeciez..jakie sa dziewczyny efekty u was? czy jesteści...
  • Hej Dziewczyny:) Bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum, pomogło mi podjąć decyzję co do miejsca, w którym wykonam depilację. Jestem kilka dni po zabiegu depilacji laserowej brody. Nie mam poparzeń, ale mam widoczne popalone czarne włoski. Wyglada to fatalnie, dlatego przez kilka dni nie zamierzam pokazywać się nikomu...:( na szczeście mam wolne w pracy:) Oczywiście mam nadzieję, że wszytsko się wykruszy tak jak mi powiedziano. Postaram się napisać coś więcej na temat efek...
  • Witajcie, dzisiaj był mój 'wilki dzień' jeśli chodzi o depilacyjną inaugurację ;) Po miesiącach wahań w końcu wybrałam salon kosmetyczny i zdecydowałam się na zabieg depilacji laserowej pach i głębokiego bikini. Wiem z doświadczenia, że gdy ja zastanawiałam się nad przystąpieniem do zabiegu szukałam informacji gdzie tylko mogłam i nie ukrywam, że na podjęciu decyzji zaważyły opinie umieszczone na owym forum. Postanowiłam więc, że i ja dorzucę kilka słów, by pomóc Koleżankom i Koleg...
  • witam jestem juz po 6 razach depilacji laserem(bikini, pachy). po pierwszych razach wydawało mi sie ze jest ok bo sporo wloskow wypadalo, ale z perspektywy czasu wydaje mi sie, ze po tylu zabiegach efekt powinien byc zdecydowanie lepszy, tymczasem bez golenia niestety sie nie obejdzie. moze to wina gabinetu, sprzetu? nie wiem... jakie Wy macie doswiadczenia?
  • jestem po pierwszym zabiegu na górną wargę, chciałabym wiedezieć jak to bedzie wyglądało kiedy zaczną odrastac i czy naprawde da się usunąć te włoski, bo golenie tego jest już naprawde krepujące.jesli ktoś jest po takim zabiegu prosze o radę.
  • jestem tydzien po pierwszej depilacji, te spalone włosy sterczą ze skóry jak jeż i nic się z nimi nie dzieje - ani nie rosną ani nie wyłażą, czy to ok? co powinno się dalej dziac?
  • a czy ktoś może mi powiedzieć jakie znaczenie ma odstęp czasu pomiędzy kolejnymi zabiegami? czy należy czekać aż odrośnie jak najwięcej włosków czy jak tylko pierwsze się pojawią? i czy wydłużenie tego okresu ma wpływ na skuteczność zabiegów? jestem po jednym zabiegu (6 tygodni temu) i jeden poprawce (2 tygodnie temu) i niestety nie wypadają mi wszystkie włoski :/ laser podobno dobry (wiele osób które z niego korzystały są zadowolone) ale chyba nawet najgorszy laser też wypaliłby wszytskie...
  • wiadomo, ze nie u kazdej kobiety zabieg moze okazac sie skuteczny np jesli kobieta ma zle wyniki hormonów to owlosienie moze byc wlasnie tego skutkiem czy ktos orientuje sie jakie badania wykonac przed zabiegiem zeby sprawdzic czy wszystko jest OK i mozna decydowac sie na zabieg depilacji? ktore hormony sprawdzic? prolaktyna? testosteron? androgeny?
  • Piszcie po ilu zabiegach zakończyła się dla was depilacja. Jak bardzo jesteś zadowolona/y z efektu końcowego.
  • ZABIEG: Ponad tydzień temu byłam na pierwszym zabiegu. Depilowałam pachy i łydki. Pachy bolały :/. Myślałam że tak ma być i przeraziłam się na myśl o łydkach. Okazało się na szczęście że ból zależy od rodzaju włosa. Te grubsze niestety bardziej bolą (za to są lepsze efekty). Przy łydkach (ktoś już napisał na forum, że czytał gazete) mogłam spokojnie porozmawiać sobie z miłą Panią doktor ;) Także da się przeżyć i nie ma się czego bać. Jeśli chodzi o łydki bardziej bolał mnie wosk. P...
  • Mialam robione cale nogi i bikini w zeszly piatek, wlosy na razie siedza mocno w skorze, ale codziennie sprawdzam czy nie ma zadnego luzu:)Musialam miec wlosy 1-2 mm, ten laser ma dodatkowa nakladke ze sprezonym lodowatym powietrzem (czy czyms innym) wiec zadnych poparzen, troszke bolu, po depilacji kazdego kawalka nakladano mi torby z zelowym lodem, zimno bylo bardziej uciazliwe niz bol! Zanim dotarlam do domu (ok 30 min) nie mialam zadnych sladow (strupow i zaczerwienienia). Wlo...
  • Jestem strasznie ciekawa jak we WRocławiu się teraz dzieje! Ktoś jest w trakcie zabiegów? Albo jest po? Chwalcie się!! No i jak macie jakieś opinie o gabinetach to dajcie znać! Ja ide we wtorek na kosultacje! dam znać jak wróce, o ile ktoś będzie zainteresowany...
  • i efekt marny. miałam robione całe nogi plus bikini. na łydkach jakby coś przerzedziło ale na udach i bikini jest tak jak było. czy to jest normalne? czy mam iść z reklamacją?
  • do wakacji zdążę zrobić 3 zabiegi depilacji laserowej. nie wiem czy one wystarczą. nie chciałabym rezygnować z opalania się. a wiadomo skóra nie może być opalona. co sądzice o takiej przerwie, czy ktoś tak robił? czy w czasie lata będziecie kontynuować zabiegi?
  • Jestem już po czterech zabiegach i mam nadzieję, że na tym się skończy. Oto wrażenia (dla tych, które chciałyby, ale się wahają ;-) Stan przed zabiegiem: po obu stronach brody po ok. 20 włosów, większa część bardzo mocnych "twardzieli", czarnych (przy odrastaniu widoczne czarne kropki, pod palcem - jak zarost u mężczyzny). Wieczne problemy z cerą w tym miejscu - zapalenie mieszków, podrażenienia po wyrywaniu pęsetą, długo gojące się rany. Pierwszy zabieg - dość bolesny, ale do wy...
  • jestem juz 7 dni po zabiegu...i ani nie miałam strupków....ani żadnych zaczerwień...i nie wypadł mi ani jeden włosek.Kosmetyczka powiedziała mi że pierwszy zabieg daje nikłe efekty za to drugi "nadgania"efekty pierwszego...Mówiła prawdę????Martwię się marwić że kolejny raz trafiłam na oszustów(wxcześniej wyrzuciłam pieniadze w błoto w AFRODYCIE-odradzam ten salon).Teraz depilacje robiłam w "Elite-Centrum Laseroterapii".
  • Witam Mam pytanko. Pięć dni temu wykonałam pierwszy zabieg usunięcia włosów z szyji. Poszłam do gabinetu, sądząc, że jeśli zabieg wykonuje lekarz, to powinien on być wykonany profesjonalnie. Nie dowiadywałam się wcześniej jakiego typu laser posiada ten gabinet. Włosów nie ogoliłam, pewnie miały długość ok. 4 mm. Byłam wcześniej w tym gabinecie, rozmawiałam z Panem Doktorem, ale nie poinformował mnie wcale, że przed zabiegiem należy włosy ogolić. Pan Doktor wykonał depilację na ta...
  • Mam pytanie... czy w studiolaser czwarty zabieg jest o połowe tańszy, czy 50% płaci się dopiero po 4 zabiegu...? Bo ja miałam 3 zabiegi i pytałam pani czy nastepny bedzie tanszy, a ona na to, ze jeszcze kolejny nie, ale nastepny tak... Zatem proszę o odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się