Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      zabiegi

zabiegi

(36 wyników)
    • takiego znamiona? gdzie moza wykonac? ile moz e kosztowac?
    • Witam.Mam 17 lat i jak dla mnie spory problem.Mianowicie byłu już takie wątki na forum,ale nie było konkretnej odpowiedzi.Mam nadzieje,że ją uzyskam.Chodzi o wargi sromowe mniejsze,są bardzo duże,wiszące i fałdujące się.Wygląda to bardzo nie estetycznie.Czuje przy tym duzy dyskomfort.Wiem,że powinnam to zaakceptować bo tak zostałam stworzona...Ale na prawde nie potrafie!Obrzydza mnie to strasznie ;/ Słyszalam,że można pozbyć sie tego "problemu" poddając sie zagiegowi.I chce sie do...
    • czy ktoś z was orientuje się ile kosztują zabiegi usuwające cellulit??? lub jaki krem tak naprawde pomaga!!!!!!!!!
    • jak myślicie? gdzie można zrobić operację uszu? czytalam gdzies, ze wiele osob ma z tego powodu kompleksy, a gdzies w gazecie bylo nawet napisane, ze takie operacje do 16.roku zycia sa bezpłatne, myslicie, ze to mozliwe?
    • czy da sie wyprostować na dluzszy czas wlosy ?mam straszne loki co jest dla mnie straszna katorga,dalabym prawie wszystko za tzw.druciki:)slyszalam ze istnieje cos takiego jak prostowanie wlosow na pol roku,ale nie wiem czy to prawda?jesli tak to na czym polega taki zabieg,ile kosztuje i gdzie najlepiej mozna go wykonac(chodzi o szczecin) z gory wielkie dzieki
    • Dziewczyny mam do was pytanie..czy potrafiłybyscie byc z facetem,z ktorym nie mozecie uprawiac sexu...?? bo on mam "stulejke" i boi sie zabiegu.Tylko szczerze...jak długo byscie wytrzymały...?? niemowie,ze sie nie piescilsimy ..było super,zawsze dochodzilismy oboje !! tylko ze ja juz jestem z nim 2 lata..czy wytrzymałybyscie..??
    • Zastanawiam sie nad przeprowadzeniem zabiegu dermabrazji. Interesuja mnie opinie osob, ktore przez to przeszly. Jakie byly faktyczne efekty, czy nastapily jakies skutki uboczne i jak dlugo goila sie buzia po zbiegu?
    • Mam pytanie ile kosztuje taki zabieg i ile razy trzeba go powtórzyć ? CZy w Warszawie znacie jakies salony?
    • Mam bardzo delikatne pytanie niekoniecznie do żeńskiej części forum, ale będe wdzięczna również za wyjaśnienia dziewczyn, którym sprawa nie jest obca. Chodzi mianowicie o zabieg usunięcia wędzidełka u faceta. Co wiecie na ten temat? Wyczytałam gdzieś, że to nic groźnego i zdarza się dość często u facetów. I przede wszystkim moje pytanie: czy niniejszy zabieg wpływa w jakikolwiek sposób na późniejsze życie seksualne? Z góry dziekuję za odpowiedzi.
    • to już drugi zabieg w ciągu dwuch lat ,to już czwarty rok z żonatym facetem ,kolejna pruba zrozumienia swojego postępowania ,tysiące pytań i brak odpowiedzi ,ile złego jeszcze musi się stać byśmy umieli z tym skończyć ? I dlaczego to robi się takie powszechne ,wszechobecne.
    • Jak moge usunac blizny z twarzy powstale w wyniku tradzika? Slyszalam o jakis kremach.. czy to pomaga? Jakie sa najlepsze? Znacie jakies zabiegi? gdzie i za ile???
    • Znamię(8)

Może to nie jest najciekawszy temat dlatego proszę o odp. tylko te osoby, które mogą mi pomóc. Mam na plecach znamię troszkę większe niż ziarno kukurydzy. Normalnie mi to nie przeszkadza (chociaż wolałabym żeby nie było go widać), chodzi mi głównie o stronę zdrowotną. Wiadomo że muszę chronić to miejsce przed słońcem, ale czy ktoś z was usuwał już takie coś? Zastanawiam się czy pójść do dermatologa, ale mama mówi, że lepiej tego nie usuwać. Więc?
    • Dziewczyny,jestem zdruzgotana,lecze moja nadzerke od jakiegos czasu,mialam zabieg-koagulacje(popularna ''wypalanke'')zeszlym latem.Moj ginekolog stwierdzil ostatnio,ze wszystko jest super,ale ja postanowilam to sprawdzic (jako ze drecza mnie uplawy)i poszlam do dwoch innych lekarzy.Obaj stwierdzili ROZLEGLA nadzerke(!)i chca zrobic biopsje.Czy zdazyl wam sie tak szybki ''nawrot''?musze dodac,ze moj pierwszy ginekolog nie leczyl skutecznie moich zakazen bakteryjnych...Boje sie,ze to...
    • Mam takie pytanie Będę miała nie długo wymrazanie nadzerki. Chciałam sie zapytać ile czasu trzeba się powstrzymać od stosunków? czy mozna będzie po tym zabiegu uprawiać sport? Jeżdzę sporo na rowerku i nie wiem ile czasu sobie odpuścić muszę. z góry dziękuję za odp.
    • Mam do Was drodzy panowie pytanie. Mam pierwszego faceta w życiu, z którym po raz pierwszy wkroczyłam w magiczny świat seksu. Lecz jest pewien mało znaczący(a może i dużo znaczący problem) ponieważ z jego penisa nie chodzi napletek, nawet gdy już zdejmnie to na siłe(dość sporą siłą) i każdy dotyk w to miejsce jest udręką. Nie chce iść do seksuologa, bo się wstrydzi. Jak moge mu pomóc?? Czy to oznacza że nie szczytuje tak jak każdy facet?? Co mam o tym myśleć. POMÓŻCIE MI
    • Witam wszystkich, którzy to czytają :-) ale moje zapytanie kieruje do kobiet i dr ginekologów. Przy ostatniej wizycie u ginekologa, lekarz kolejny raz wspomniało Nadżerce. Leczyłan się na to, ale nie przynosiło to żadnego rezultatu. Tym razem zaproponował mi zabieg: Krioterapii. Podobno polega to za "zamrożeniu" dziadostwa. Chciałam wiedzieć co to takiego, czy Któraś z Pań poddawała się temu zabiegowi, ile to kosztuje (bo lekarz powiedział mi że może to wykonać tylko w swoim pr...
    • Dziewczyny jaki jest najlepszy sposób na depilacje tych miejsc??
    • Nadżerka(14)

Moj ginekolog powiedzial mi ze mam nadżerke.. powiedzcie mi ile kosztuje jej leczenie bo u mnie nie lecza jej zadarmo tylko prywatnie. i do czego moze prowadzic nieleczona. Nie wiem cyz to grone ale sie wystraszylam.. moj ginekolog powiedział ze nie ejst grozna ale sam anie wiem PORADZCIE
    • Szukam towarzystwa na weekend SPA w Ustroniu w dniach 6-8 maja www.poniwiec.pl/odnowa_fr.html i ktoś musi mieć samochód :)żeby jakoś się tam dostać. Dziewczyny, na pewno każda chciałaby spędzić taki weekendzik :)
    • Czy ktos z was oddawałja chce oddac i zastanawiam sie jak to jest.wiem na czym polega zabieg.ale czy potem boli?znlaiscie odbiorce?balisciew sie?jak to bylo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się