Dodaj do ulubionych

Jedynaczka??????

IP: *.zamosc.mm.pl 30.10.03, 21:07
Nie zabieram głosu na forum, a jedynie od pewnego czasu je obserwuję i cztam.
Jest to moja pierwsza i chyba ostatnia wypowiedź. Chciałbym troszeczkę
zburzyć sielangę niektórych forummowiczów. Odnoszę wrażenie, że w ogromnej
większości na forum wypowiadają się członkowie TWA (Towarzystwa Wzajemnej
Adoracji). Nie będę wymieniał kogo mam na myśli. Potwierdzeniem tej tezy
niech będzie następująca obserwacja: gamma będąc kobietą jest hołubiona, a co
gorliwsi pieją peany na cześć "jedynaczki". Słusznie. Tymczasem na forum od
czasu do czasu pojawia się "wiloa" - ostatni post (jeżeli dobrze zauważyłem z
dnia 26.10. Z jej wypowiedzi sądząc też jest kobietą, ale nikt z
forumowiczów, a napewno ci najczęściej postujący, tego nie zauważa, a wręcz
pieją nowymi wątkami; "witaj gammo "rodzynku", "Gammo ty jesteś jak zdrowie".
Podobnie jest z dyskusją: jak dyskutuje "swój" - dyskutujemy, jak głos
zabiera obcy "nieinteresujące", albo dla formalności dwa słowa (wyjątek JBB -
nie wypada obrazić gościa z Ameryki), choć przyznać trzeba, że jego
wypowiedzi są pasjonująco ciekawe. Trochę mi to przypomina jeden z filmów
Bareji i przypomina polskie piekiełko; wszyscy w białych rękawiczkach, a i
owszem ę, ą, ale.. Liczę, że moja wypowiedź będzie przysłowiowym "kijem w
mrowisko".
Pszepraszam Cię gammo!
Pszepraszam Cię wiloa!
Pszepraszam Cię JBB!,
że w niniejszym tekście posłużyłem się waszymi nazwami.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów bez wyjąku.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Jedynaczka?????? 31.10.03, 07:28
      Gość portalu: obserwator napisał(a):

> Nie zabieram głosu na forum, a jedynie od pewnego czasu je obserwuję i cztam.
      > Jest to moja pierwsza i chyba ostatnia wypowiedź. Chciałbym troszeczkę
      > zburzyć sielangę niektórych forummowiczów. Odnoszę wrażenie, że w ogromnej
      > większości na forum wypowiadają się członkowie TWA (Towarzystwa Wzajemnej
      > Adoracji). Nie będę wymieniał kogo mam na myśli. Potwierdzeniem tej tezy
      > niech będzie następująca obserwacja: gamma będąc kobietą jest hołubiona, a co
      > gorliwsi pieją peany na cześć "jedynaczki". Słusznie. Tymczasem na forum od
      > czasu do czasu pojawia się "wiloa" - ostatni post (jeżeli dobrze zauważyłem z
      > dnia 26.10. Z jej wypowiedzi sądząc też jest kobietą, ale nikt z
      > forumowiczów, a napewno ci najczęściej postujący, tego nie zauważa, a wręcz
      > pieją nowymi wątkami; "witaj gammo "rodzynku", "Gammo ty jesteś jak zdrowie".
      > Podobnie jest z dyskusją: jak dyskutuje "swój" - dyskutujemy, jak głos
      > zabiera obcy "nieinteresujące", albo dla formalności dwa słowa (wyjątek JBB -
      > nie wypada obrazić gościa z Ameryki), choć przyznać trzeba, że jego
      > wypowiedzi są pasjonująco ciekawe. Trochę mi to przypomina jeden z filmów
      > Bareji i przypomina polskie piekiełko; wszyscy w białych rękawiczkach, a i
      > owszem ę, ą, ale.. Liczę, że moja wypowiedź będzie przysłowiowym "kijem w
      > mrowisko".
      > Pszepraszam Cię gammo!
      > Pszepraszam Cię wiloa!
      > Pszepraszam Cię JBB!,
      > że w niniejszym tekście posłużyłem się waszymi nazwami.
      > Pozdrawiam wszystkich forumowiczów bez wyjąku.
      Ja Ciebie też serdecznie pozdrawiam. Krytyka Twoja jest słuszna. Choć każdego
      witam, ale faktycznie hołubię Gammę (bo była jedynaczką).
      Celebrowanie będzie dotąd dopóki bedzie nas mało. Dlatego moja osobista prosba -
      jeśli tematyka forum (na treść której masz wpływ) Ci odpowiada bądż dyskutantem,
      drozdżami, sumieniem,...więcej nas trzeba ... każdy wnosi ciekawe informacje i
      spostrzeżenia, bo o tym... aby któś z naszymi opiniami się liczył to już nawet
      nie marzę. pzdr mariusz
      • mise Re: Jedynaczka?????? 31.10.03, 11:39
        Widzę, że nie tylko ja obserwuję ten zamknięty krąg. Też odniosłam wrazenie, ze
        bardziej jesteście entuzjastami siebie smaych niż Zamościa i okolic. dlatego
        obserwuję i to coraz rzadziej. Jakoś nie przemawiają do mnie zachęty, zeby
        włączyć sie do dyskusji. Moze dlatego że brzmią nieszczerze?
        • Gość: ubott Re: Jedynaczka?????? IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 11:50
          A i tu się mylisz !!! Szkoda, że je tak odbierasz. Jakby były nie szczere to
          nie poświęcałbym choć ja ,a jak też widzę i janusz wiele osób zaprasza na
          innych forach, tyle czasu na rozsyłaniu linków i zapraszaniu innych. Szkoda, że
          tylko obserwujesz nasze forum. Może warto by było dodać coś od siebie, bedzie
          nam bardzo miło. Masz choćby przykład JBB. Czy jego nie przyjeliśmy ? A i
          jeszcze jedno, czy Zamość to nie i ludzie, którzy w nim mieszkali czy też
          mieszkają. Nie można chyba myśleć tylko o mieście bo cóż jest warte bez nas
          mieszkańców. To przecież ludzie tworzą historie tego grodu. A jak ktoś pochwali
          się nam swoją wiedzą to jest chwalone to. Wydaje mi sie to normalne. Więc
          jeszcze raz zapraszam do wspólnej dyskusji. Im nas więcej tym będzie milej,
          choć zapewne nie wszyscy będziemy mieli takie same zdania. Ale własnie o to tu
          chyba chodzi. By dyskutować !!!!!
          • mise A jednak! 31.10.03, 11:58
            Gość portalu: ubott napisał(a):

> A i tu się mylisz !!! Szkoda, że je tak odbierasz. Jakby były nie szczere to
            > nie poświęcałbym choć ja ,a jak też widzę i janusz wiele osób zaprasza na
            > innych forach, tyle czasu na rozsyłaniu linków i zapraszaniu innych. Szkoda,
            że
            >
            > tylko obserwujesz nasze forum. Może warto by było dodać coś od siebie, bedzie
            > nam bardzo miło. Masz choćby przykład JBB. Czy jego nie przyjeliśmy ?
            Przyjelismy????
            A jednak! sam stwierdzasz,że go przyjeliscie? tworzycie jakąś elitę, zamknięty
            krąg do którego kogos przyjmujecie?
            To jest forum dyskusyjne, a Ty uzurpujesz sobie prawo do przyjmowania tu
            kogokolwiek!
            słabo mi idzie to obserwowanie, skoro nie zauważyłam że Ty tu jesteś szefem.
            Sorry

• gammma jak tu milo! 31.10.03, 12:02
              witamy w polskim piekielku, odcinek nr 102 365898
              ciag dalszy nastapi
              pozdrawiam i zycze milej zabawy
              g

mise napisała:
              > Gość portalu: ubott napisał(a):
              >
              > > A i tu się mylisz !!! Szkoda, że je tak odbierasz. Jakby były nie szczere
              > to
              > > nie poświęcałbym choć ja ,a jak też widzę i janusz wiele osób zaprasza na
              > > innych forach, tyle czasu na rozsyłaniu linków i zapraszaniu innych. Szkod
              > a,
              > że
              > >
              > > tylko obserwujesz nasze forum. Może warto by było dodać coś od siebie, bed
              > zie
              > > nam bardzo miło. Masz choćby przykład JBB. Czy jego nie przyjeliśmy ?
              > Przyjelismy????
              > A jednak! sam stwierdzasz,że go przyjeliscie? tworzycie jakąś elitę,
              zamknięty
              > krąg do którego kogos przyjmujecie?
              > To jest forum dyskusyjne, a Ty uzurpujesz sobie prawo do przyjmowania tu
              > kogokolwiek!
              > słabo mi idzie to obserwowanie, skoro nie zauważyłam że Ty tu jesteś szefem.
              > Sorry
              >
              • mise Re: jak tu milo! 31.10.03, 12:08
                gammma napisała:

> witamy w polskim piekielku, odcinek nr 102 365898
                > ciag dalszy nastapi
                > pozdrawiam i zycze milej zabawy
                > g
                >
                No tak, jesli ktos nie jest z wami, to juz z piekła rodem?
                Gdybym prawiła Wam komplementy, uprzejmości to byłoby OK, też zostałabym
                przyjęta?
                • Gość: ubott Re: jak tu milo! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 12:17
                  Bez względu na to co piszesz to jesteś i cieszymy się z tego.
                • gammma Re: jak tu milo! 31.10.03, 12:28
                  mise! wszyscy jestesmy z tego samego piekla rodem, tego nie zmienimy.
                  milego dnia zycze
                  jakie plany na wekend?
                  g

mise napisała:
                  > gammma napisała:
                  > > witamy w polskim piekielku, odcinek nr 102 365898
                  > > ciag dalszy nastapi
                  > > pozdrawiam i zycze milej zabawy
                  > > g
                  > >
                  > No tak, jesli ktos nie jest z wami, to juz z piekła rodem?
                  > Gdybym prawiła Wam komplementy, uprzejmości to byłoby OK, też zostałabym
                  > przyjęta?
                  • mise Nie to samo piekiełko 31.10.03, 13:14
            • Gość: ubott Re: A jednak! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 12:12
              A jednak dalej sie nie zgodzę z Tobą. Czy słowo przyjeliśmy jest czymś takim
              jak ,że dostał przepustkę czy coś takiego ? Przecież to jest tak, że
              odpisywaliśmy mu i rozmawiali z nim inni. Szkoda, że nie zauważasz radości
              wsród forumowiczów jak ktoś nowy się dołączy. Ani ja ani sądze nikt inny nie
              uzurpuje sobie żadnego prawa do przyjmowania albo oddalania kogo kolwiek kto tu
              wchodzi i zabiera czasami głos w jakiejś spawie. Można nie zgadzać się w jakiś
              kwestiach ale to tylko tyle. Każdy ma swoje zdanie i chwała mu za to. Czasami
              przecież także można je zmienić jak ktoś kogoś do czegoś przekona. Moim zdaniem
              upór powinien być konstruktywny a nie ślepy. Więc tym bardziej mi miło z Tobą
              rozmawiać. Dyskusje kształcą !
              • mise Re: A jednak! 31.10.03, 12:21
                Cały czas wypowiadasz się w liczbie mnogiej, więc najwyraźniej ileś osób
                z "kręgu" podziela twoje poglądy,a ja biedna nawet nie wiem z jak wielką grupą
                zadarłam.
                Poza tym to Ty użyłeś słowa "przyjęliśmy",a w żaden sposób nie jest ono
                równoznaczne z "dyskutowaliśmy" czy "odpowiadaliśmy Mu"
                I nie zauważam radości, gdy ktoś nowy dołącza, skoro ten wątek określono mianem
                polskiego piekiełka

> A jednak dalej sie nie zgodzę z Tobą. Czy słowo przyjeliśmy jest czymś takim
                > jak ,że dostał przepustkę czy coś takiego ? Przecież to jest tak, że
                > odpisywaliśmy mu i rozmawiali z nim inni. Szkoda, że nie zauważasz radości
                > wsród forumowiczów jak ktoś nowy się dołączy. Ani ja ani sądze nikt inny nie
                > uzurpuje sobie żadnego prawa do przyjmowania albo oddalania kogo kolwiek kto
                tu
                >
                > wchodzi i zabiera czasami głos w jakiejś spawie. Można nie zgadzać się w
                jakiś
                > kwestiach ale to tylko tyle. Każdy ma swoje zdanie i chwała mu za to. Czasami
                > przecież także można je zmienić jak ktoś kogoś do czegoś przekona. Moim
                zdaniem
                >
                > upór powinien być konstruktywny a nie ślepy. Więc tym bardziej mi miło z Tobą
                > rozmawiać. Dyskusje kształcą !
                • czuk1 Re: A jednak! 31.10.03, 14:06
                  mise napisała:

> Cały czas wypowiadasz się w liczbie mnogiej, więc najwyraźniej ileś osób
                  > z "kręgu" podziela twoje poglądy,a ja biedna nawet nie wiem z jak wielką
                  grupą
                  > zadarłam.
                  > Poza tym to Ty użyłeś słowa "przyjęliśmy",a w żaden sposób nie jest ono
                  > równoznaczne z "dyskutowaliśmy" czy "odpowiadaliśmy Mu"
                  > I nie zauważam radości, gdy ktoś nowy dołącza, skoro ten wątek określono
                  mianem
                  >
                  > polskiego piekiełka
                  >
                  >
                  > > A jednak dalej sie nie zgodzę z Tobą. Czy słowo przyjeliśmy jest czymś tak
                  > im
                  > > jak ,że dostał przepustkę czy coś takiego ? Przecież to jest tak, że
                  > > odpisywaliśmy mu i rozmawiali z nim inni. Szkoda, że nie zauważasz radości
                  >
                  > > wsród forumowiczów jak ktoś nowy się dołączy. Ani ja ani sądze nikt inny n
                  > ie
                  > > uzurpuje sobie żadnego prawa do przyjmowania albo oddalania kogo kolwiek k
                  > to
                  > tu
                  > >
                  > > wchodzi i zabiera czasami głos w jakiejś spawie. Można nie zgadzać się w
                  > jakiś
                  > > kwestiach ale to tylko tyle. Każdy ma swoje zdanie i chwała mu za to. Czas
                  > ami
                  > > przecież także można je zmienić jak ktoś kogoś do czegoś przekona. Moim
                  > zdaniem
                  > >
                  > > upór powinien być konstruktywny a nie ślepy. Więc tym bardziej mi miło z T
                  > obą
                  > > rozmawiać. Dyskusje kształcą !

Nikt nikogo nie przyjmuje. Każdego milo sie wita. Każdy pisze,dyskutuje i
                  oplata co chce. Ja naprzyklad (chyba psując opinię obserwatorow o forum0 olatam
                  o swoich przygodach z długiego życia, choć staram się pisac na temat - tj.
                  Zamościu i o Roztoczu. Czuję maly chłodek od młodych kolegów, ale nikt mnie nie
                  strofuję i trwam jako dinozaur. Ale tylko dlatego, że jest kulturalna atmosfera.
                  Wpadaja tu ludzie ze świata, wywodzący się z Zamościa, sympatycy, turyści...
                  W każdym gronie ktoś musi grać 1 skrzypce - i tak jest w zamojskim forum. Jesli
                  mówimy "u nas" to znaczy, że czujemy się jak w domu. KAŻDEGO GOŚCIA WITAMY I
                  ZACHĘCAMY ABY STAŁ SIĘ Z MIEJSCA WSPÓŁGOSPODARZEM , na równych prawach. A to,
                  że ktoś np. Janusz z Gammą wymieniaja poglądy, to ma znaczyć - "gono jest
                  zamkniete". Nie. I jeszcze raz nie. Liczę osobiscie na szerokie grono
                  miłośnikow i krytykow Zamościa (forum, miasta, regionu). Potrzebna jest nowa
                  fala, twarze i nowe (może jesli trzeba )podejscie do tej dyskusji. pzdr mariusz
                  • mise Re: A jednak! 31.10.03, 14:35
                    Nie zgadzam się z opinią że ktoś musi grac pierwsze skrzypce.
                    Może to wynika z kameralności tego forum?
                  • Gość: mm-ka Re: A jednak! IP: *.zamosc.mm.pl 31.10.03, 19:45
                    Ja osobiście lubię czytać to co napisze Mariusz czy Janusz i nie zgadzam się
                    z tym,że są tu osoby które się faworyzuje bądz nie.Niema się co dziwić,że
                    Janusz,Gamma i Mariusz są ze sobą berdziej zaprzyjaznieni-Oni najdłużej tu piszą
                    i to dzięki Ich uporowi coś na tym forum się dzieje.
                    Pzdr. mm-ka
                    • Gość: ubott Re: A jednak! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 00:58
                      Zgadzam się tu z Tobą. Jak ja wszedłem na forum to oni już tu byli i z tego też
                      powodu znali się. Sam lubie czytać wypowiedzi Mariusza i Janusza ale i innych
                      również. Był jednak okres kiedy pisaliśmy tylko we czworo, nawet obawialiśmy
                      się że forum sie zatrzyma. Stało sie jednak inaczej i chwała wszystkim za to.
                      Dochodzą nowi a każdy z nas jest inny, jeden poważniejszy inny wesoły, lubiący
                      żartować ale jak to napisał Mariusz ważne że jest tu kulturalna atmosfera i
                      chyba o to chodzi.
    • gammma Re: Jedynaczka?????? 31.10.03, 09:33
      witaj obserwatorze!
      milo ze w koncu zabrales glos, moze nie ostatni raz?
      szczerze ci powiem ze wiedzialam ze w koncu pojawi sie tu taki list nazywajacy
      nas TWA. co wiecej - sama kiedys myslalam o jego napisaniu pod innych nickiem.
      tak zeby wlozyc ten kij w mrowisko.
      ale po kolei
      - to ze wypowadaja sie caly czas te same osoby to przeciez nie nasza wina -
      nikomu nie bronimy, czego przykladem jest twoj list
      - wydaje mi sie ze nie masz racji ze jest tu segregacja na dyskutowanie tylko
      ze "swoimi"
      - ale poza tym to chyba to nie jest moja praca i nie musze ze wszystkimi
      gadac? jak mnie temat nie interesuje to sie po prostu nie odzywam, wolny kraj
      mamy chyba nie? czasem z "naszymi" tez nie gadam jak mi sie nie chce
      - o te posty z rodzynkami i ty jestem jak zdrowie sie nie prosialm, a szczerze
      ci powiem ze troszke mnie one powiedzmy "zdegustowaly"
      - jesli brakuje ci obrzucania sie blotem na forum to polecam np forum Warszawa
      lub chociazby Lublin

pozdrawiam
      g
      • czuk1 Re: Jedynaczka?????? 02.11.03, 16:24
        gammma napisała:

> witaj obserwatorze!
        > milo ze w koncu zabrales glos, moze nie ostatni raz?
        > szczerze ci powiem ze wiedzialam ze w koncu pojawi sie tu taki list
        nazywajacy
        > nas TWA. co wiecej - sama kiedys myslalam o jego napisaniu pod innych
        nickiem.
        > tak zeby wlozyc ten kij w mrowisko.
        > ale po kolei
        > - to ze wypowadaja sie caly czas te same osoby to przeciez nie nasza wina -
        > nikomu nie bronimy, czego przykladem jest twoj list
        > - wydaje mi sie ze nie masz racji ze jest tu segregacja na dyskutowanie tylko
        > ze "swoimi"
        > - ale poza tym to chyba to nie jest moja praca i nie musze ze wszystkimi
        > gadac? jak mnie temat nie interesuje to sie po prostu nie odzywam, wolny kraj
        > mamy chyba nie? czasem z "naszymi" tez nie gadam jak mi sie nie chce
        > - o te posty z rodzynkami i ty jestem jak zdrowie sie nie prosialm, a
        szczerze
        > ci powiem ze troszke mnie one powiedzmy "zdegustowaly"
        > - jesli brakuje ci obrzucania sie blotem na forum to polecam np forum
        Warszawa
        > lub chociazby Lublin
        >
        > pozdrawiam
        > g

Wolę burzę niż błoto. Burza oszczyszcza powietrze. Błoto szkodzi. m
    • Gość: ubott Re: Jedynaczka?????? IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 11:30
      Czekam na dalsze wypowiedzi. Ja wypowiem się potem, gdyż jest to post do mnie
      więc jeszcze troszkę poczekam i potem zabiorę głos w tej sprawie. pozdrawiam
    • Gość: users Re: Jedynaczka?????? IP: *.zamosc.mm.pl 31.10.03, 20:54
      Ojejej, ale się na wyrabiało!!!!!!
      Tylko chwilę mnie nie było, a tu ojejej jejej ojejej.
      A tak na poważnie. Jestem nowym uczestnikiem na tym forum i trudno jest mi się
      odnieść z pełnym przekonaniem do tego co napisał obserwator. Chociaż wyznając
      zasadę, iż przysłowia są mądrością narodu, można by zaryzykować, że udeż w
      stół, a....Myślę, że prawdziwa cnota krytyki się nie boi, jak mawiali mądrzejsi
      ode mnie. Dlatego też uważam, że właściwie z każdej krytyki nawet tej
      destrukcyjnej (chociaż za taką Twojej obserwatorze nie uważam)można wyciągnąć
      wnioski budujące, pod warunkiem jednak, że przyjmie się ją z pokorą i w
      skrytości ducha rozważy i zastanowi. Przecież nikt z nas ludzi nie ma monopolu
      na mądrość. Może patrząc z boku nie uczestnicząc w dyskusjach tak to wyględa.
      Chyba coś w tym jest, a świadczy o tym głos mise. Droga gammo pozwolisz, że tak
      się do Ciebie zwrócę. Nie jest moim zamiarem ocenianie kogokolwiek, ale wydaje
      mi się że w Twoich wypowiedziach w tym wątku brak jednolitej linii i
      konsekwencji w utrzymywaniu stanowiska, a jednocześnie ta zapalczywość. Brak mi
      w tej dyskusji głosu Janusza, jego spokoju i dociekliwości, ale pewnie
      podróżuje gdzieś wokół cmentarzy zamojskich w swojej, jak sam stwierdził bardzo
      ładnej czapeczce.
      Pozdrawiam wszystkich i głowa do góry gońmy za Świdnikiem, Puławami, bo za
      Lublinem pewnie zabraknie nam tchu.
      • gammma jeszcze trzy grosze 01.11.03, 13:46
        sama zauwazylam ze sie troche zaplatalam hi hi.
        jedno jeszcze wam powiem: to forum to nie jest dla mnia sprawa zycia i
        smierci, nigdy pisania tutaj nie traktowalam smiertelnie powaznie. lubilam
        sobie pogadac z Januszem i innymi o kniejach, borach i innych stworach. mila
        to byla dla mnie rozrywka i mam nadzieje ze jeszcze jakis czas pozostanie. :))
        pozdrawiam wszystkich
        g

Gość portalu: users napisał(a):
        > Ojejej, ale się na wyrabiało!!!!!!
        > Tylko chwilę mnie nie było, a tu ojejej jejej ojejej.
        > A tak na poważnie. Jestem nowym uczestnikiem na tym forum i trudno jest mi
        się
        > odnieść z pełnym przekonaniem do tego co napisał obserwator. Chociaż
        wyznając
        > zasadę, iż przysłowia są mądrością narodu, można by zaryzykować, że udeż w
        > stół, a....Myślę, że prawdziwa cnota krytyki się nie boi, jak mawiali
        mądrzejsi
        >
        > ode mnie. Dlatego też uważam, że właściwie z każdej krytyki nawet tej
        > destrukcyjnej (chociaż za taką Twojej obserwatorze nie uważam)można
        wyciągnąć
        > wnioski budujące, pod warunkiem jednak, że przyjmie się ją z pokorą i w
        > skrytości ducha rozważy i zastanowi. Przecież nikt z nas ludzi nie ma
        monopolu
        > na mądrość. Może patrząc z boku nie uczestnicząc w dyskusjach tak to
        wyględa.
        > Chyba coś w tym jest, a świadczy o tym głos mise. Droga gammo pozwolisz, że
        tak
        >
        > się do Ciebie zwrócę. Nie jest moim zamiarem ocenianie kogokolwiek, ale
        wydaje
        > mi się że w Twoich wypowiedziach w tym wątku brak jednolitej linii i
        > konsekwencji w utrzymywaniu stanowiska, a jednocześnie ta zapalczywość. Brak
        mi
        >
        > w tej dyskusji głosu Janusza, jego spokoju i dociekliwości, ale pewnie
        > podróżuje gdzieś wokół cmentarzy zamojskich w swojej, jak sam stwierdził
        bardzo
        >
        > ładnej czapeczce.
        > Pozdrawiam wszystkich i głowa do góry gońmy za Świdnikiem, Puławami, bo za
        > Lublinem pewnie zabraknie nam tchu.
    • Gość: ubott Czas odpowiedzi nastał !!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 02:21
      Jak pisałem odpowiadam na post obserwatora. Nie sądzę żeby działało tu na forum
      Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. Jak juz pewnie zauważyłeś jest dużo nowych osób
      w tym kobiet. Teraz nie napisałbym takiego postu bo już nie mamy jednego
      rodzynka tylko wiele. Cieszy mnie to bardzo. W tamtym czasie gamma była jedyna,
      która czynnie uczestniczyła w rozmowach. Jak napisali inni również gammie
      hołubili. Przez pewien czas pisały ze 4 osoby. Ile sie przyglądało tego nie
      wiem. Lecz na tym forum nie tylko jest "adoracja" ale przede wszystkim
      dyskusja, wymiana poglądów. Choćby miedzy czuk a users gdzie zdania były często
      różne. Ważne tylko to, że odbywa sie to w kulturalnej atmosferze. Nikt nikogo
      nie obraża, chociaż są różne zdania. Myślę, że forum samo sie obroniło bo widać
      wyraźnie jak się rozwija. Są nawet tego widoczne efekty. Nowe tematy (np.
      zagadki), znajomości i sympatie forumowe. Nikogo to chyba nie powinno dziwić.
      Jest to dla mnie normalna sprawa. Dalej zapraszam nowe osoby do włączenia się w
      tok naszych rozmów o sprawach ważnych i mniej ważnych, ciekawych i wesołych.
      Czyli dla każdego coś miłego.
      Nie chciałbym by moja odpowiedź była przyjęta jako atak zemsty czy coś w tym
      stylu bo nie taki był jej cel. Nie czułem się także urażony. Uważnie czytałem
      posty na dany temat i starałem się wyciągnąć z nich wnioski. Lecz z tym z czym
      sie nie zgadzam bronię swojego zdania.
      Kończąc moja odpowiedź pozdrawiam wszystkich użytkowników. Tych co piszą i tych
      co tylko czytają.
      • wiloa Re: miłe zmiany na forum 13.11.03, 23:51
        Skoro tak ładnie zachęcasz do pisania to ja równiez dodam coś od siebie.
        Czytam to forum w miarę sprzyjających okoliczności, niekiedy uda mi sie także
        coś napisać. Zauwazyłam ostatnio , że coraz więcej osób pisze na forum ale to
        chyba lepiej?. Szczególnie cieszę się , że pojawiły sie ostatnio także
        dziewczyny.
        Muszę powiedzieć , że na tym forum można poczytać o wielu bardzo ciekawych
        tematach a niekiedy także nieźle się pośmiać, co też z przyjemnośćią robię.

Gość portalu: ubott napisał(a):

> Jak pisałem odpowiadam na post obserwatora. Nie sądzę żeby działało tu na
        forum
        >
        > Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. Jak juz pewnie zauważyłeś jest dużo nowych
        osób
        >
        > w tym kobiet. Teraz nie napisałbym takiego postu bo już nie mamy jednego
        > rodzynka tylko wiele. Cieszy mnie to bardzo. W tamtym czasie gamma była
        jedyna,
        >
        > która czynnie uczestniczyła w rozmowach. Jak napisali inni również gammie
        > hołubili. Przez pewien czas pisały ze 4 osoby. Ile sie przyglądało tego nie
        > wiem. Lecz na tym forum nie tylko jest "adoracja" ale przede wszystkim
        > dyskusja, wymiana poglądów. Choćby miedzy czuk a users gdzie zdania były
        często
        >
        > różne. Ważne tylko to, że odbywa sie to w kulturalnej atmosferze. Nikt
        nikogo
        > nie obraża, chociaż są różne zdania. Myślę, że forum samo sie obroniło bo
        widać
        >
        > wyraźnie jak się rozwija. Są nawet tego widoczne efekty. Nowe tematy (np.
        > zagadki), znajomości i sympatie forumowe. Nikogo to chyba nie powinno
        dziwić.
        > Jest to dla mnie normalna sprawa. Dalej zapraszam nowe osoby do włączenia
        się w
        >
        > tok naszych rozmów o sprawach ważnych i mniej ważnych, ciekawych i wesołych.
        > Czyli dla każdego coś miłego.
        > Nie chciałbym by moja odpowiedź była przyjęta jako atak zemsty czy coś w tym
        > stylu bo nie taki był jej cel. Nie czułem się także urażony. Uważnie
        czytałem
        > posty na dany temat i starałem się wyciągnąć z nich wnioski. Lecz z tym z
        czym
        > sie nie zgadzam bronię swojego zdania.
        > Kończąc moja odpowiedź pozdrawiam wszystkich użytkowników. Tych co piszą i
        tych
        >
        > co tylko czytają.
        • januszx Re: miłe zmiany na forum 14.11.03, 08:46
          Na naszym forum pojawia się coraz więcej dziewczyn:-) i do zamierzchłej
          przeszłości odchodzą czasy gdy pisywała z nami jedynie Gamma.

j

a tymczasem stuknęło nam
          dwa dziewięćset!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka