kicior99 23.09.04, 17:16 Tak, nikt o nim nawet nie slyszal. Natomiast zrozumialem w czym rzecz probujac zrobic uzytek z miejscowego papieru toaletowego =))) Pozdrawiam z Bridgwater Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: w Bristolu nie znaja... brystolu! 23.09.04, 18:07 A posta napisał Pamusz w...szosa sucha.Pisze tez o tym w życzeniach urodzinowych w Notesie. Odpowiedz Link
kicior99 Re: w Bristolu nie znaja... brystolu! 24.09.04, 12:26 mi.ka.n napisała: > A posta napisał Pamusz w...szosa sucha.Pisze tez o tym w życzeniach > urodzinowych w Notesie. OK. Tutaj mam limit czasu, nie wszystko zdazylem sprzwdzic =) Odpowiedz Link
stefan4 Re: w Bristolu nie znaja... brystolu! 23.09.04, 19:04 kicior99 > Tak, nikt o nim nawet nie slyszal. To gdzie oni mają uszy?! Kiedyś w całym Zjednoczonym Królestwie rozpaczliwie próbowałem znaleźć papier w kratkę. Ale nie milimetrowy, tylko zwykły, taki szkolny, z kratką o boku pół centymetra (albo nawet niech będzie 1/5 cala). Też ponoć nie słyszeli, nie widzieli, koncy w wodu i ruki po szwam. W końcu użyłem komputera, żeby go sobie osobiście pokratkować. - Stefan www.ipipan.gda.pl/~stefan/Irak Odpowiedz Link
kicior99 Re: w Bristolu nie znaja... brystolu! 24.09.04, 12:27 do tej pory pisza w linie =) We Francji zas w bardza dziwna kratke, troche przypomina to papier nutowy... W Finlandii dla odmiany ich kratki maja ok 65 mm... Co kraj to obyczaj Odpowiedz Link
klymenystra Re: w Bristolu nie znaja... brystolu! 28.09.04, 12:15 francuska kratka bardzo wygodna jak ktos bazgroli a chce pisac w miare czytelnie Odpowiedz Link
josip_broz_tito Re: w Bristolu nie znaja... brystolu! 28.09.04, 12:58 Oooo, to ja chce francuski zeszyt, bede na nim pisal listy do kobiet)) Odpowiedz Link
deadeasy papier w kratke 27.09.04, 16:50 Nastepnym razem idz do WH Smith, mniej zachodu Odpowiedz Link
kicior99 Re: papier w kratke 28.09.04, 11:20 W WHS papier w kratke faktycznie jest. Jednak jako siec ksiegarn sa marni... Odpowiedz Link