h_hornblower 11.11.04, 15:55 Kicior, co to za lejtmotyw o hornym (Horny zyje, sprawdzone) pod nazwą forum??? Umarł ktoś??? pzdr horny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: ===DO KICIORA=== 11.11.04, 17:09 zaniepokoilem sie, bo jakos nie moglem cie namierzyc. Nie lubie jak sprawdzeni forumowicze znikaja, np. isanda czy baloo (ten w ogole chyba nie ma dostepu do sieci) Odpowiedz Link
h_hornblower Re: ===DO KICIORA=== 11.11.04, 17:31 Czuję się doceniony! I to przez samo kierownictwo - jak to miło z Twojej strony. Byłem kilka dni w naszym pięknym Sopocie... Pozdrawiam dzielnych Słowian rzucających dumny choć zamglony Albion do swych stóp horatio hornblower Odpowiedz Link
h_hornblower ===CHWILUNIA=== 11.11.04, 17:36 Ale to nie znaczy, że masz to tak od razu zastepować jakąś szemraną numerologią! Niechby emka zobaczyła, ze mnie to nawet kierownictwo docenia horny Odpowiedz Link
emka_1 Re: ===CHWILUNIA=== 11.11.04, 17:55 może nie wzrusza się łatwo, ale ślepa nie jest. Odpowiedz Link
h_hornblower ===ANIENIE=== 11.11.04, 18:05 emka_1 napisała: > może nie wzrusza się łatwo, ale ślepa nie jest. Och , z pewnoscią, ale on tak szybko zabrał i zastapił, że bałem sie, że nie zdąrzysz podziwić... horny Odpowiedz Link
emka_1 Re: ===ANIENIE=== 11.11.04, 18:55 no nie przerabiaj kiciorowi foruma na 'towarzyskie', bo kijem nas pogoni noale dziekuję za wyznanie, bo od dwóch dni ciężko przeżywam posądzenie mnie o bycie facetem(( Odpowiedz Link
h_hornblower Re: ===ANIENIE=== 11.11.04, 20:25 emka_1 napisała: > no nie przerabiaj kiciorowi foruma na 'towarzyskie', bo kijem nas pogoni Nie pogoni. Dopóki nie posuniemy sie za daleko > noale dziekuję za wyznanie, bo od dwóch dni ciężko przeżywam posądzenie mnie o > bycie facetem(( Żartujesz??? Na tym forum? horny Odpowiedz Link
emka_1 Re: ===ANIENIE=== 11.11.04, 21:17 > Nie pogoni. Dopóki nie posuniemy sie za daleko no nie wiem co wg. ciebie oznacza za daleko, bo wg. mnie niebezpiecznie blisko granicy się znalazłeś > Żartujesz??? Na tym forum? > nie żartuję, nie na tym forum i do tego zupełnie niezasłużenie Odpowiedz Link
h_hornblower Re: ===ANIENIE=== 11.11.04, 21:25 To przepraszam i skończmy ten wątek horny Odpowiedz Link
emka_1 Re: ===ANIENIE=== 11.11.04, 21:29 nieno, nie przepraszaj, bo uznam, że to nerwica natręctw tak się objawia, a na forum porządek musi być Odpowiedz Link
kicior99 Re: ===CHWILUNIA=== 11.11.04, 18:07 docenia, oj docenia =) Ale na tych osiem jedynek czekal caly rok... Kiesys chcialem miec tak podstemplowany bilet MPK. Ani razu nie trafilem, bo cholerne tramwaje sie spozniaja =( Odpowiedz Link
kicior99 BTW 11.11.04, 18:08 przed wojna jezdzilo sie do Sopotow. Po wojnie, w ramach centralizacji, wszystkie Sopoty zlaczono w jeden. Odpowiedz Link
josip_broz_tito Re: ===DO KICIORA=== 11.11.04, 21:33 To zeby nie bylo, ze ja gdzies zginalem, od jutra do wtorku mnie nie ma, jade w gory odpoczac po trudach nierobstwa Odpowiedz Link