olej1300 03.03.06, 16:21 Hej,szukam osob ktore ostatnio podrozowaly po Peru. Wybieram sie tam w maju i chcialabym dowiedziec sie kilku rzeczy pozd Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tengri100 Re: Peru 03.03.06, 17:46 no to słucham............. byłem w ameryce w wakacje pół roku temu. w peru odwiedziłem trzy miejsca: arequipa i kanion colca, cusco, jez. titicaca.. marcin Odpowiedz Link
chilijczyk Re: Peru 03.03.06, 19:09 Zerknij takze tutaj, sporo o Peru: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14831 Odpowiedz Link
olioli1 Re: Peru 03.03.06, 21:41 witam, ja tez się tam wybieram w maju. W planach był kwiecień ale się nie uda może to i lepiej, bo w maju bedzie lepsza pogoda Odpowiedz Link
ooolenka Re: Peru 09.03.06, 21:40 ja również maj! ktoś zna już jakieś szczegóły odnośnie biletów, tych najtańczych oczywiście Odpowiedz Link
aziz.light Re: Peru 31.03.06, 13:42 witam wrocilem dwa tygodnie temu okoice huaraz - lima - arequipa -colca -boliwia - cuzco - macchu picchu czadowo polecam bardzo chetnie poradze jakby co aziz.light@gazeta.pl Odpowiedz Link
lubieczekolade Re: Peru 20.04.06, 18:35 moglby ktos napisac jak to wyglada z machu pichu? chodzi mi o to czy trzeba miec jakas zgode/i czy mozna zorganizowac sie samodzielnie, w sensie nie z wycieczka?wypozyczyc namiot itd. slyszalam, ze tak jest duzo ciekawiejktos moze sie podzielic doswiadczeniami z gory dziekuje MArtyna ps.jesli ktos sie wybiera w okolicach maj-czerwiec mozna y bylo sie zorganizowac grupowo Odpowiedz Link
chilijczyk Re: Peru 21.04.06, 12:31 Witaj! Jesli chodzi o jednodniowe wejscie z Aguas Calientes do Machu Picchu to jest to absolutnie mozliwe samemu. Jesli jednak chcesz wchodzic po Inca Trail to obowiazkowe jest robienie tego w grupie, z przewodnikiem. I co wiecej musisz to zarezerwowac na minimum dwa-trzy miesiace wczesniej, bo chetnych jest masa a permity sa reglamentowane. Z rezerwacja na maj-czerwiec tego roku moze byc juz za pozno, bo to niemal szczyt sezonu... Odpowiedz Link
lubieczekolade Re: Peru 23.04.06, 06:06 dzieki za inf, kurcze jednak nie dam rady samej. no nic, mysle ze jak zarezerwuje jakas wyprawe z biorem podrozy bedzie ok. pozdrawiam Odpowiedz Link