pinik 08.05.11, 22:40 Widzialyscie specjalne wydanie kolorow w bugaboo? www.bugaboo.com/230 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cortinka Re: Kolory specjalne w bugaboo! 08.05.11, 22:55 Tak, są już dostępne w PL (na pewno do Bee, nie wiem jak z Cameleonem). Podoba mi się ten limonkowy i pomarańczowy, ale pewnie muchy będą do nich leciały Odpowiedz Link
sylki Re: Kolory specjalne w bugaboo! 08.05.11, 22:55 widziałyście a ten widziałaś? bo ja się zakochałam musżę go mieć jest taki elegancki Odpowiedz Link
bromila Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 07:08 Ten jasny wózek to SUMMER EDITION i już jest dostępny, przynajmniej widziałem go ostatnio na allegro. Ten sam gościu ma do sprzedaży wkładki kolorowe do Cameleona w limitowanych kolorach, tylko trzeba do niego napisać. Wiem bo kupiłem Deep Purple. Odpowiedz Link
womysia Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 08:11 tak, ja też widziałam - zarówno te soczyste kolory, jak ten wózek summer edition - wydaje mi się, że lepszą opcją na lato jest zakup samej budki off-white i wkładki w kolorze sand - efekt wizualny w lato podobny, a na inne pory roku pozostaje praktyczne czarne siedzisko po zdjęciu wkładki jasnej... Odpowiedz Link
cortinka Re: Kolory specjalne w bugaboo! 08.05.11, 23:25 Ta jasna wersja (to jakaś letnia edycja), pewnie będzie się brudzić. Kolor piękny, ale cóż poradzę, że jestem praktyczna Odpowiedz Link
sylki Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 09:03 Niestety to samo powiedział mój mąż, więc pewnie skończy się na zakupie deep purple Odpowiedz Link
didis Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 09:47 Padam sylki - deep purple jest boski i kremową wkładką będzie bardzo elegancko Ja dziś wysyłam swojego bee do reklamacji. Kółka się blokują po nałożeniu tych nakładek. Odpowiedz Link
sylki Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 09:52 no ja się zastanawiam czy nie kupić od tego gościa na all za 2000 tys. kurcze pisze zegwarancja jest. Jakby nie miał, to chyba nie byłoby pozytywnych komentarzy. Bo bałabym się bee kupić bez gwarancji Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 10:02 Sylki wstrzymaj się - ja na gwarancję na nunę jeszcze cały czas czekam i jakoś gość jej wysłać nie może, więc nie wiadomo czy ta gwarancja w ogóle jest. Nachodzę go mailami, fakt odpisuje, że wyśle ale jakoś coś mu stoi na przeszkodzie zawsze, a to święta wielkanocne a to długi weekend a gwarancji jak nie ma to nie ma... Jak dojedzie bee z reklamacji to zrobie Ci zdjecia z purple i beżową wkladką. Odpowiedz Link
sylki Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 10:47 napisałam do niego maila, wiec czekam. zobaczymy co odpowie. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 10:54 Mi odpisał przed chwilą, że wysłał w czwartek wiec na dniach powinnam dostać - zobaczymy... Odpowiedz Link
didis Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 11:23 Fajnie, bo wózek w Dobrej cenie wg. mnie. Może ma gwarancje ale międzynarodową? Wtedy jak się coś stanie wysyłasz zagranicę?? Odpowiedz Link
sylki Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 11:32 Odpisał, gwarancja jest nasza polska serwis 4kids Więc zaraz przyjedzie mój mąż z buggsterem musze go odpicowac (czyt, wyczyścić ;P) Bugaboo też i wio na sprzedaż a co hehe Mam nadzieję, ze mi się sprzedadza szybko. Odpowiedz Link
didis Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 11:41 Zalezy ile weźmiesz, ja swojego dłuuugo sprzedawałami poszedł za marne grosze Odpowiedz Link
sylki Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 11:45 no własnie tego się obawiam, że pójdzie za grosze, ale moze jakims cudem za 1400 i może za buggstera też za fajne pieniądze mi się uda, a jak nie to go chyba rozkompletuje. Wszystko sprzedam osobno, łącznie z tapicerką od Isabel. No zobaczymy jak to wyjdzie Odpowiedz Link
didis Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 12:10 Sprzedaj osobno od razu a z BBoo za 1400 to trzymam kciuki. Nie rób tak dokładnych zdjęć jak jak - bo mnie nawet pytano czy hamulec "w ogóle działa", gdzie nigdzie nie wspomniałam o jakichkolwiek z nim problemach - a wszystko przez mega dokładne zdjęcia każdej ryski - pierwszy i ostatni raz! Za tamto pytanie tak się wkurzyłam, że wrrrr...bo lubiłam wózek i wiedziałam w jak dobrym jest stanie - a Twój jest ten nowszy model z nowym stelażem? Odpowiedz Link
sylki Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 12:16 Moj niestety nie jest z nowym stelażem, ma tylko nowe koła tylne No zobaczymy, może mi się uda. Prawda jest taka, ze musiałabym buga sprzedać za 1500 i buggstera plus akcesoria za 500 w innym przypadku będę musiała dokładać do interesu, a prawda jest taka, że za bardzo nie mam skąd dołożyc Odpowiedz Link
coco_rosie Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 21:35 A widziała któraś z was bee w wersji denim? Kurde, kusi mnie bardzo. Już dawno bym wózek kupiła ale waham się, bo siedzisko też jest w kolorze jeansu, choć to ponoć kolor b. ciemny, grafitowy. Odpowiedz Link
womysia Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 21:39 tutaj są zdjęcia "real life" wydaje mi się to kolor bardzo ciężki do spierania plam - bałabym się, że zmywaczkiem zetrę trochę koloru, tak jak na kolanach dżinsów themegababies.blogspot.com/2010/12/bugaboo-be-denim-special-edition-has.html Odpowiedz Link
coco_rosie Re: Kolory specjalne w bugaboo! 09.05.11, 23:18 Dzięki, widziałam już te fotki i kurcze nie rozstrzygają mojego problemu, bo zdjęcia wydają się być mocno naświetlone. A ze spieraniem to rozumiem o co Ci chodzi ale chyba to zależy od struktury materiału, jeśli jest taki jak na czarnym siedzisku, to ok, no ale tego też właściwie nie wiem. I jeszcze tej budzie się przyjrzałam i jakaś taka dziwna jest - gruba, jakby dwuwarstwowa. Odpowiedz Link
didis Re: Kolory specjalne w bugaboo! 10.05.11, 09:12 Zadzwoń i zapytaj o gwarancję w przypadku spierania. Uważam, że ona obejmuje takie rzeczy a wtedy kupój śmiało. Wg mnie suuuper Odpowiedz Link
womysia Re: Kolory specjalne w bugaboo! 10.05.11, 09:51 coco, chodzi mi o to, że dżins potarty przy spieraniu jakiegoś miejscowego zabrudzenia, bardzo często zmienia kolor - trochę się wyciera - i potem jest jaśniejsza plama. a na normalnych materiałach obiciowych wózków takie zjawisko raczej nie występuje, bo to specyfika dżinsu - to łatwe odbarwianie włókien. na przykład w spodniach dżinsowych od samego przyklękania na różnych powierzchniach często wycierają się kolana i są potem już zawsze jaśniejsze. bałabym się, że ta tapicerka porobi się w łaty... Odpowiedz Link
didis Re: Kolory specjalne w bugaboo! 10.05.11, 10:16 Ja rozumiem, ale jak pisałam wyżej na to powinna być gwarancja Odpowiedz Link
womysia Re: Kolory specjalne w bugaboo! 10.05.11, 10:22 gwarancja na niewycieranie się dżinsowego materiału? no to chyba niemożliwe urok tej tapicerki polega na tym, że to prawdziwy dżins. niektórym takie przetarcia będą się podobały, innym nie. Odpowiedz Link
didis Re: Kolory specjalne w bugaboo! 10.05.11, 10:41 Skoro jest gwarancja na wyblaknięcie - nie wiem jak w bboo ale w stokke tak mam to jest i na wycieranie - sprawdź! Odpowiedz Link
coco_rosie Re: Kolory specjalne w bugaboo! 10.05.11, 11:45 No ale mnie się wydaje, że to nie jest materiał dżinsowy tylko kolor taki jest, a materiał taki sam jak w zwykłym czarnym siedzisku. Mam torbę skiphopa w kolorze denim i właśnie materiał jest zwykły, tylko kolor przypomina jeans, nic się nie wyciera w kazdym razie. Myślałam, że tu jest tak samo. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Kolory specjalne w bugaboo! 10.05.11, 13:26 A jeśli jest to prawdziwy jeans to może farbować ubranka no i gdyby zdarzyło mu się zmoknąć to już byłby mega farbujacy - więc lepiej się dopytać w 4 kids. Odpowiedz Link