ganeta27 16.05.11, 17:50 dziewczyny pomóżcie - jaki polecacie wózek wielofunkcyjny z możliwością montowania fotelika samochodowego bezpośrednio na stelażu. Interesuje mnie wózek głęboko - spacerowy z fotelikiem za niewygórowaną cenę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
didis Re: jaki wózek wielofunkcyjny 16.05.11, 18:10 Kup bardzo dobry używany, który posłuży Ci na lata. Proponuję BBoo Cameleon lub Mountain Buggy Urban Jungle - nówki są drogie, ale używane kupisz za bardzo dobrą cenę. Wszystko zależy od tego na jaki teren, gdzie mieszkasz, czy będziesz wózek dźwigała po schodach czy wyjeżdżała z parteru lub z garażu. Za mało danych podałaś Odpowiedz Link
ganeta27 Re: jaki wózek wielofunkcyjny 16.05.11, 19:44 mieszkam w terenie górskim więc odpadają wszystkie wózki z małymi kółkami. Nosić nie muszę więc waga wózka nie jest taka ważna. Dziękuję za pierwsze propozycje. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: jaki wózek wielofunkcyjny 16.05.11, 19:49 A co to jest niewygórowana cena?? Z tańszych to może Jedo Fyn 4DS, ma dużą gondolę, dobrze się prowadzi, ma fajną amortyzację, da się wpiąć fotelik Maxi cosi za pomocą adapterów. Z droższych Mountain Buggy Urban Jungle - jakościowo na pewno lepszy od Jedo no i spacerówka na pewno starczy do końca wózkowania Odpowiedz Link
izzyy6 Re: jaki wózek wielofunkcyjny 16.05.11, 21:23 no wlasnie ile chcesz wydac i czy musi byc nowy czy moze byc uzywany Odpowiedz Link
a13nka Re: jaki wózek wielofunkcyjny 13.06.11, 14:48 Ja też zdecydowanie polecam Jedo 4 fyn. Ja jestem za nowym wózkiem. Chociaż mój użytkuję już 15 miesięcy codziennie (nie ważne czy pada czy nie jest śnieg czy upał) i jest w idealnym stanie ale mimo wszystko co nowe to nowe. A z zalet mogę dodać jeszcze to, że w gondoli ma regulowane oparcie, siedzisko przodem lub tyłem do kierunku jazdy, pompowane koła. Dla mnie jest idealny i polecam Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: jaki wózek wielofunkcyjny 16.05.11, 21:25 Oprócz Urbana poleciłabym emmaljungę: to dobry wózek, ze świetną amortyzacją, na dużych pompowanych kołach i obszerną gondolą. Spacerówka dobrze osłania dziecko od wiatru. Tez można używane kupić w dobrej cenie. Odpowiedz Link
sylki Re: jaki wózek wielofunkcyjny 16.05.11, 21:33 Zgadza się lepiej kupić dobry używany wózek niż za tą samą kwotę nowy wątpliwej jakości, dodatkowo proponuję kupić dobrej marki fotelik, który będzie miał 4* w testach Odpowiedz Link
didis Re: jaki wózek wielofunkcyjny 16.05.11, 23:02 Z tego co piszesz Urban jest idealny. No ale sama zobacz czy Ci się podoba. Odpowiedz Link
ganeta27 Re: jaki wózek wielofunkcyjny 17.05.11, 09:24 dziękuję wszystkim za podpowiedzi mam jeszcze trochę czasu więc się porozglądam Odpowiedz Link
ylunia78 Re: jaki wózek wielofunkcyjny 20.05.11, 10:33 Polecałam już niejednokrotnie.Ja byłam baaaardzo zadowolona i polecam z czystym sumieniem.Używane "wyrwiesz"nawet za 400-500zł,nowe w granicach max do 1300zł. Odpowiedz Link
ylunia78 aaaaa:) 20.05.11, 10:36 i wiem,że dziewczyny polecają tutaj same znane,droższe marki,ale ten ,który poleciłam jest naprawdę bardzo dobry,pomimo iż PL produkcji.Zresztą Xlander też jest prod PL a dużo osób sobie chwali. Odpowiedz Link
sylki Re: aaaaa:) 20.05.11, 10:39 Szczerze, to kup taki który będzie miał dobre opinie, o którym w ogóle znajdziesz opinie. Nie ważne czy jest PL czy nie. Ylunia w sumie całkiem niezłą propozycję dała. Najważniejsze, to by dało się wpiąc dobrej marki fotelik, sprawdzony w testach. Odpowiedz Link
xoxosandraxoxo Re: wózek w góry 07.06.11, 23:05 ja byn poleciła w góry emmaljunge city cross.ja takze jestem zdania ze lepszy wózek renomowanej marki niz nowy watpliwy. Zwróc uwage na jakosc materiałów, na to czy siedzisko spacerówki jest wygodne a nie sama decha obleczona materiałem. Odpowiedz Link
mak-111 Re: jaki wózek wielofunkcyjny 11.06.11, 11:30 jak nie trzeba nosic, a spacery beda glownie w terenie gorskim to polecalabym emmaljunge lub inglesine np.magnum. sa miekkie i rewelacyjnie sie sprawdzaja w trudnym terenie. Odpowiedz Link
redaniad Re: jaki wózek wielofunkcyjny 11.06.11, 00:11 A o jakiej kwocie mowimy majac na mysli nie wygorowana cene? U nas sie sparawdził cadet z navingtona, to tez polski wozek. Montowanie fotelika na stalaz jest super, bo przynajmniej jak do sklepu jedziesz to nie trzeba ciagnac tego wszystkiego gondoli itd. Jezeli chodzi o cene, to nie jest jakos masakrycznie drogi, no a u nas dziadkowi pomogli, ale powiem ci ze jak bym miala sama kupowac to najpierw rame, gondole i fotelik a dopiero w miare potrzeb spacerowke. Odpowiedz Link
pudelek09 Re: jaki wózek wielofunkcyjny 11.06.11, 18:07 Jezeli oferta aktualna moge prosic zdjecia wersji i glebokiej i spacerowej?na email pegi1976@interia.pl dziekuje z gory Odpowiedz Link
miqa1.1 Re: jaki wózek wielofunkcyjny 27.09.11, 21:47 a my właśnie dzisiaj kupiliśmy używany atlantic aspiro...dla starszej miałam nowy tako i był super do momentu wnoszenia go na 2 piętro...ważył 20 kg!!! przy pierwszym dziecku zawsze chce się miec rzeczy nowe,zachwalane i ładne....po jakims czasie priorytety się zmieniają-myślę że nie tylko u nas. Tako był śliczny,oryginaly wzór,jedyny taki w mieście...ale był nie praktyczny a w każdym razie nie tak jak sobie wypbrażałam.Mam nadzieję że tym razem będzie ok bo nie chcę żałowac zakupu....a któraś z Was miała może ten wózek? pozdrawiam Odpowiedz Link
analyss Re: jaki wózek wielofunkcyjny 27.09.11, 23:15 jak gleboko espacerowy to moze peg perego at4? jest bardzo terenowy, ma b.szeroke koła ui regulowana amortyzacje. wjedzie wszedzie. Odpowiedz Link