sylki 28.07.11, 23:19 Dziewczyny czy z biegiem czasu uważacie, że jest ona potrzebna. Używacie jej na codzień? bo się waham czy wydać 90 zł póki są, czy sobie darować i tyle, młodej brak barierki nie przeszkadza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dima1312 Re: bugaboo bee pałąk/barierka 28.07.11, 23:23 szukałam w necie ale faktycznie tych tanich brak,dzisiaj znalazłam na allegro za chyba 75 zobacz,ja miałam barierkę mały lubi jak jest ale to kwestia gustu...dziecka Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: bugaboo bee pałąk/barierka 28.07.11, 23:25 Zgadzam się z Dimą to kwestia potrzeby dziecka - moja lubi sobie nogi zawieszać do spania na pałąku więc mamy go w każdym wózku. Napiszę na priv. Odpowiedz Link
didis Re: bugaboo bee pałąk/barierka 29.07.11, 22:45 Ja jej nie lubię, mały nogi lubi trzymać Ja bym nie kupowała dla siebie. Odpowiedz Link
sylki Re: bugaboo bee pałąk/barierka 29.07.11, 22:53 no dla siebie niekupujesz przeciez ostatnio jedna babka na allegro sprzedawała, bo jej do wózka nie pasowała, zapytałam do jakiego, dostałam odpowiedź, ze do bee+ i ze za krótka była. Wiec ja juz nie wiem jak to jest Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: bugaboo bee pałąk/barierka 29.07.11, 23:48 Zeby ją zapiać to trzeba naciągnć stelaż - bo żeby zapinała się na luzach to brakuje jakies 1,5 cm o tyle jest za krótka Odpowiedz Link
dima1312 Re: bugaboo bee pałąk/barierka 29.07.11, 23:49 Jak była orginalna od multiweya to musi pasować Odpowiedz Link
sylki Re: bugaboo bee pałąk/barierka 29.07.11, 23:57 no była oryginalna, ale kurde za każdym razem naciągać Teraz i tak nie kupię, ostatnio obok nosa przeszły mi dwie aukcje z barierkami za śmieszne pieniądze. Dzis się wykosztowałam na buty dla dzieci Odpowiedz Link