Dodaj do ulubionych

Parasolka z paskiem

05.08.11, 13:27
Witam,
szukam w miarę lekkiej i poręcznej parasolki z paskiem, którą można by nieśc złożoną na ramieniu. Mój dzieć (20 miesięcy) ostatnio polubił spacery na nóżkach, nie mniej często chce na rączki, czego z kolei nie bardzo lubi mój kręgosłup... A chodzenie w z wózkiem i baraszkującym malcem nie jest zbyt wygodne.
Wiem, oglądałam volo, ale ma dwie wady: dla mnie rączki za nisko, poza tym nie wiem jak się mógłby sprawdzić na trawie i nieutwardzonych drogach (w takich miejscach chodzimy na spacery) - może wiecie? w tych rejonach widziałam z parasolek tylko zoopera hulę oraz któreś coneco, ale nie z tych najmniejszych.
Który jeszcze ma taki pasek? Wiem, że m&p tour, byłby ok, choć wolałabym coś tańszego. A, i żeby był zdecydowanie lżejszy niz bj city mini smile. Podoba mi się inglesina trip/swift, ale nie ma paska.
A jaki jeszcze wózek ma taki pasek? będę wdzięczna za podpowiedzi smile
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: Parasolka z paskiem 05.08.11, 13:40
      Maclaren Volo
      • lucyna_1980 Re: Parasolka z paskiem 05.08.11, 13:42
        Aaaaaa pisałaś że volo nie.
        Ale podpowiem, że widziałam takie uniwersalne pokrowce na wózki typu parasolka i tam jest pasek do niesienia. I wtedy wybierasz wózek jaki ci pasuje i ubrania nie pobrudzisz od kół
        Bedę miaala dłuzszą chwilę to wyszukam.
        • srebrno-listka Re: Parasolka z paskiem 05.08.11, 13:55
          o, to byloby super rozwiązanie smile dziękuję smile
          • nika-2 Re: Parasolka z paskiem 05.08.11, 15:36
            a może sam pasek, niby do maclarena, ale one są na rzepy więc do większości spacerówek parasolek się nadaje:
            www.ebay.co.uk/itm/BLACK-MACLAREN-QUEST-TRIUMPH-CARRY-HANDLE-STRAP-/270791665067?pt=UK_Baby_Pushchair_Accessories_parts_ET&hash=item3f0c70e5ab
            • zurekgirl Re: Parasolka z paskiem 06.08.11, 09:56
              Mam dwa paski do Triumpha i zaden nie jest na rzepy. Gore zaklada sie na raczki (i to pewnie bedzie pasowac do kazdej parasolki), natomiast dol ma taki haczyk, ktory sie zaczepia na specjalne kolko, ktore mam w Triumphie, a moja znajoma w starym Quescie nie ma (kupila pasek i mi oddala, bo nie miala gdzie przyczepic, gdy przyczepila do ramy, nie mogla zlozyc do konca wozka. Pewnie wszystko zalezy od rocznika i modelu i pewnie sa na to jakies patenty, ale nie zgodze sie, ze pasek pasuje do kazdego wozka idealnie. Parasolka do tego powinna byc dosc mala, nie wyobrazam sobie noszenia XT na plecach. Triumph jest do tego fajny i lekki, ale przydlugi. Ciekawe jakby sie Si nosilo.
    • lucyna_1980 Re: Parasolka z paskiem 05.08.11, 16:06
      allegro.pl/rekka-pokrowiec-torba-na-wozek-126cm-32cm-32-18cm-i1754151352.html
      I przypomniałam sobie że jeszcze taki pasek uniwesalny można kupić
      www.anbbaby.com/sunshine-kids-stroller-strap-p/sunshine-kids-ss.htm
    • atwar1 Re: Parasolka z paskiem 05.08.11, 21:24
      Ja mialam chicco caddy (teraz on sie nazywa chyba tylko z numerkiem chicco ct iles tam)
      Mial pokrowiec i pasek mozna przypiac albo do pokrowca albo do wozka- na ramie sa specjalne zaczepy.
      Tylko trzeba uwazac bo niektorzy sprzedawcy mieli wozki bez tej opcji- ja akurat kupilam w sklepie stacjonarnym wiec sobie wszystko obejrzalam na miejscu.
      Dla dwulatka uwazam ze calkiem dobra opcja to byla smile
    • analyss Re: Parasolka z paskiem 05.08.11, 22:20
      z maclarenów chyba jeszcze triumph ma pasek
      • saras-wati Re: Parasolka z paskiem 08.08.11, 15:32
        i quest, ale one mają małe kółeczka, zresztą tour też ma małeuncertain fajny, lekki, z większymi kołkami i wysokim oparciem oraz paskiem był m&p cruisewink
        • pomilak1 Re: Parasolka z paskiem 08.08.11, 15:46
          ja mam BC vit z paskiem ale on nie dość że ma małe kółka to raczej nisko rączkę ma smile ale fajny jest smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka