agnieszkabe77 12.12.11, 12:35 Czy któraś z Was posiada wiedzę na temat TEGO wózka? Przekręcane siedzisko brzmi szalenie obiecująco, ale czy jest stabilne? No i ta cena... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus22 Re: Orbit Baby G2 12.12.11, 13:02 Ma jedna z naszych forumowych koleżanek ale teraz ci pewnie nie odpowie bo jest nieobecna. Wózek jest fajny to obracane siedzisko jest super rozwiązaniem i nie zauważyłam żeby było nie stabilne. Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Orbit Baby G2 13.12.11, 17:14 Ostatnio właśnie oglądałam w sklepie ten wózek ale mnie nie powalił na kolana, przede wszystkim strasznie nisko gondola i dość krótka do tego rączki - rogi. Ciekawy ale bez szału Odpowiedz Link
mamcia.9 Re: Orbit Baby G2 11.01.12, 20:48 Witaj. Mój synuś ma taki wózek od chrzestnych dostał. Jest bardzo stabilny i praktyczny. Posiada on gondole, siedzisko spacerowe, płozy że można go zmienić w kołyskę- bujaczek itd.. więc co tu dużo mówić jest po prostu super!!! Co do ceny to jest wysoka ale jakbyś miała kupić wózek głęboki, potem spacerowy , osobno, kołyskę, jakiś bujaczek to ci na to samo wyjdzie. A tu masz wszytko razem w dodatku jest lekki, siedzisko i gondola mają szelki, fajne tacki spełnia wszystkie normy. Jak dla nas jest świetny Odpowiedz Link
the-only_mammamia Re: Orbit Baby G2 14.01.12, 22:12 Śmiało mogę polecić Orbit Baby. Jak już pisałam wcześniej mam ten wózeczek i jestem zadowolona nawet bardzo. Funkcjonalny, lekki a juz na pewno bezpieczny. Nie ma co się martwić czy to obrotowe siedzisko jest stabilne. Poza tym są szelki. Dziecko jest bezpieczne. Moja dzidzia śpi w swoim orbitku jak gdzieś wyjeżdżamy, więc bez obaw Odpowiedz Link
samantha_uk Re: Orbit Baby G2 15.01.12, 18:50 A ja mam pytanie o ta amortyzacje QuadShock czy rzeczywiscie ona jest taka super czy to dziala tak jak pisza Odpowiedz Link
malwinkaa1980 Re: Orbit Baby G2 27.02.12, 15:40 Właśnie wczoraj go odebrałam ze sklepu, wygląda super , wszystko dopracowane , ja spr dokładnie szczegóły wykonania i nie ma się do czego przyczepić Fajnie buja się jako kołyska Dziś go sprawdzałam > wzięłam siostrzeńca 2 latka na spacer i jeździ fajnie ,lekko się prowadzi, sporo krawężników zaliczyliśmy więc amortyzacja faktycznie rewelacja nawet śnieżyca nas zastała a nie wziełam zestawu pogodowego bo przeciez słońce łądne świeciło jak wychodziłyśmy z siostą ale zakryłyśmy go budka, super bo taka długa że nic nie ucierpiał .' > Ja mam pytanko o torby , bo widziałam na zdjęciu u Ani Muchy i mi sie spodobały tylko u nas w sklepie można zamówić tylko czarne a ja mam ten brązowo biszkoptowy wózek i nie wiem jak to bedzie wyglądać wiecie gdzie można zamówić takie brązowe może na necie? Odpowiedz Link
dima1312 Re: Orbit Baby G2 27.02.12, 18:56 ale Ania Mucha ma Orbit G1 a wy piszecie o G2 to nie wiadomo czy te torby będą pasowały Odpowiedz Link
sylki Re: Orbit Baby G2 27.02.12, 19:05 a skąd wiesz ze to G1 a nie G2, jakoś nie wydaje mi się, że dostałaby G1 Odpowiedz Link
dima1312 Re: Orbit Baby G2 27.02.12, 19:27 po kołach w starych są pompowane w nowym nie Odpowiedz Link
the-only_mammamia Re: Orbit Baby G2 17.05.12, 18:53 Droga Sylki jak ja kupowałam orbit baby był właśnie model g2 i taki uzytkuję o g1 nie słyszałam powiem szczerze...mój to jota w jote jak ten od Ani Muchy Odpowiedz Link
sylki Re: Orbit Baby G2 17.05.12, 18:56 nie znam sie na orbicie, ale pytanie było do Dimy, nie do ciebie, chyba wiesz co kupujesz Odpowiedz Link
dima1312 Re: Orbit Baby G2 17.05.12, 19:34 są dwa modele Orbita stary i nowy Mucha ma starszy Odpowiedz Link
dima1312 Re: Orbit Baby G2 17.05.12, 19:39 ona ma taki jak na filmiku opony w starym sa pompowane www.youtube.com/watch?v=zuJqen5BUsU&feature=relmfu w nowym inne Odpowiedz Link
dima1312 Re: Orbit Baby G2 17.05.12, 19:43 www.fakt.pl/Anna-Mucha-z-coreczka-na-spacerze-Foto,galeria-artykulu,143036,14.html widać koła tylnie pompowane Odpowiedz Link
zulak Re: Orbit Baby G2 27.02.12, 20:58 Kosze do G2 można zamówić również w kolorze Mocha Odpowiedz Link
the-only_mammamia Re: Orbit Baby G2 17.05.12, 18:58 samantha_uk napisała: > A ja mam pytanie o ta amortyzacje QuadShock czy rzeczywiscie ona jest taka supe > r czy to dziala tak jak pisza Ja z amortyzacji w orbit baby jestem zadowolona. Sprawdza się doskonale i w mieście i po terenach wyboistych.mamy juz za sobą kilka wycieczek poza miasto i nie narzekam. Odpowiedz Link
reload1980 Re: Orbit Baby G2 11.06.12, 03:07 kupiliśmy z żoną Orbit Baby G2 i jesteśmy bardzo zadowoleni. wózek naprawdę świetnie się prowadzi, nie mamy żadnych problemów ze składaniem (nawet żona jest w stanie go sama złożyć i zapakować do bagażnika). amortyzacja też bardzo stabilna, nic się nie trzęsie. Odpowiedz Link
mgielka82 Re: Orbit Baby G2 20.06.12, 16:47 Nakręcona byłam na ten wózek,bo obracane siedzisko, płozy do gondoli,wizualnie na fotkach też nieźle wygladał.Całe szczęście, że obejrzałam go na żywo.Okazało się, że szału nie ma.Podwójna rączka utrudnia prowadzenie jedną ręką,a gondola jest dość mała,dziecko szybko wyrośnie natomiast w kubełkowej spacerówce nie może jeździć zanim nie będzie siedziało.Wydał mi się niepraktyczny, zwłaszcza za tą cenę.Widziałam go w wersji białej.Pani w sklepie mówiła, że sprzedali takie dwa wózki-jeden na Ukrainę i jeden dla kogoś z kraju.Sama choc wiekszy zarobek miałaby na orbicie niż innej firmie odradzała mi ten wózek.Jeśli komuś bardzo się podoba to niech go kupi,ale radzę wcześniej zobaczyć na żywo i raczej wybrać mokkę lub czerwień. Odpowiedz Link
reload1980 Re: Orbit Baby G2 19.08.12, 19:06 mgielka82 - dla mnie to bardzo subiektywne opinie, bo u nas dziecko już jest dość duże i spokojnie mieści się w wózku, gondola całkiem normalnie wygląda, my nie zauważyliśmy, żeby była choćby trochę za mała. widzieliśmy go na żywo przed kupieniem i od razu nam się spodobał, z prowadzeniem go też nie mamy problemu, b. wygodnie się nim jeździ. mam porównanie z innymi wózkami znajomych i widzę różnicę, niebo a ziemia. Odpowiedz Link
klara2070 Re: Orbit Baby G2 27.05.13, 21:23 Moja sąsiadka ma ten wózek i obecnie jej zazdroszcze... Ja dostałam wózek od chrzestnych i w zasadzie żałuję że dałam im wolną rękę, dlatego że nie jestem zadowolona z mojego wózka. Sąsiadka ma orbita i jest bardzo z niego zadowolona, czasem mam przyjemność go wozić i na prawdę jest zwinny i dobrze się go prowadzi, a do tego wszystkiego jest lekki co daje wiele możliwości. Ostatnio widzałam ten wózek w prawo agaty - od razu go rozpoznałam Odpowiedz Link
angwera Re: Orbit Baby G2 14.02.14, 13:28 moja koleżanka ma G2 i powiem Wam że jest wart swojej ceny... genialny wózek z mnóstwem nowoczesnych rozwiązań. Wszystko idealnie pasuje, poszczególne elementy wymieniają się i regulują bardzo łatwo. A jak mi pokazała funkcję kołyski to zwariowałam dziwne że kawy nie parzy.... Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Orbit Baby G2 15.02.14, 20:43 heheh a gondolka jaka mila w srodku bardzo ja lubialam ja na tych plozach mam siedzisko spacerowe Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Orbit Baby G2 15.02.14, 23:05 Mi najbardziej sie podoba ze Puki Co Malo popularny jest Odpowiedz Link
felajka Re: Orbit Baby G2 15.03.14, 13:32 Mój braciszek ma G2. to fakt że jest mało popularny więc jak go gdzieś widać na ulicy to się wyróżnia z daleka gondolka w środku faktycznie jest strasznie przyjemna jak wychodzimy na spacry razem z brackiego żoną to zawsze wymarudzę żeby mi dała poprowadzić ekstra jest na prawdę... też będę taki chciała dla drugiego malucha może brat się zlituje i odsprzeda bo oni już więcej dzieci nie planują Odpowiedz Link
fiona92 Re: Orbit Baby G2 16.03.14, 14:59 oo, moja przyjaciółka ma ten wózek, ma na prawdę ciekawy design, fajne kolory, ona się wydaje nim zachwycona faktycznie z daleka go widać taki bardzo nowoczesny jest, nie wiem jak się go prowadzi ale wygląda super Odpowiedz Link
jezyna654 Re: Orbit Baby G2 16.03.14, 19:13 fajne sa te wózeczki, posiada bardzo fajne zawieszenie przeciw wstrząsom. Jest dosyć lekki. Dodatkowym plusem jest dla mnie tacka na kubek lub butelkę Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: Orbit Baby G2 16.03.14, 19:33 A mi ten watek (oprocz wypowiedzi kilku znanych forumek) jaks dziwna kryptoreklama smierdzi.... No nie mogę się pozbyc tego odczucia i już :p Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Orbit Baby G2 16.03.14, 19:40 Ja też, bo te opisy są takie lakoniczne jakby sprzedawca zachwalał.No łał zajebista tacka na kubeczek łał łał. Odpowiedz Link
mad_milk Re: Orbit Baby G2 16.03.14, 19:49 Te nicki maja po 1-3 wpisy o jane muum, graco symbio, orbit i fotelik r1 15-36 kg. Moderacja powinna to wyciąć. Tylko komu zależy na promowaniu akurat tych kilku marek... Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Orbit Baby G2 16.03.14, 19:55 No własnie w jednym wątku jedna pani pisze ze ma muuma i jest zachwycona a w innym ze zdecydowała sie na graco symbio.Poprosiłam o zdjeica porównawcze muuma i symbio, na pewno ich nie dostane No ale może przewrażliwiona jestem, może po prostu wózkomaniaczką jestr i kupiła od razu dwa wózki, przecież to nic niezwykłego. No ale jak kupiła to co za problem zdjecia porównawcze zrobić? Odpowiedz Link
liveveb Re: Orbit Baby G2 16.03.14, 20:05 Dziewczyny- firmy normalnie placa takim ludziom- to moze byc marketing szeptany albo robia wpisy, zeby podbic dana nazwe w googlach. Ot co... A jesli pojawil sie w serialu znaczy, ze lokowanie produktu trwa Odpowiedz Link