Dodaj do ulubionych

Gesslein F2 Cocon - boska buda i system kol

25.06.12, 10:35
Przypadkiem zauwazylam, jaka fajna bude Gesslein zrobil. Dobry chyba pomysl jest tez z tymi kolami (w komplecie sa dwa obrotowe i dwa stale na przod).

www.gesslein.de/kinderwagen-f2.htm
Ma ktos ten wozek? Jak z amortyzacja? Odczwalna?
Obserwuj wątek
    • zurekgirl Re: Gesslein F2 Cocon - boska buda i system kol 25.06.12, 11:14
      Buda i raczka pierwsza klasa, ale te przednie kolka jakos nie wzbudzaja mojego zaufania. Mam wrazenie, ze jakbym wyjezdzala tylem z autobusu, to moglyby sie wyjac i zostac wewnatrz. Siedzisko (podnozek) tez mi sie nie wydaja dostosowane dla duzego dziecka.

Ale ta raczka....ach....w koncu mialabym pod same cycki, tak jak lubie wink Poki co tylko Elite jest dla mnie odpowiednio wysoki.
      • dima1312 Re: Gesslein F2 Cocon - boska buda i system kol 25.06.12, 11:20
        Pinik to jest już mocno starawy model dawno jest ze trzy lata spokojnie buda dobra ale reszta taka sobie widzialam go w DE. namacalnie
        • pinik Re: Gesslein F2 Cocon - boska buda i system kol 25.06.12, 11:56
          F2 jest juz stary, wiem.

Ta buda jest w miare nowa. I moze siedzonkO kubelek (lubie takIe teraz).

Patent z kolami jest fajny.

I ta buda. Reszta ok.
          • dima1312 Re: Gesslein F2 Cocon - boska buda i system kol 25.06.12, 12:27
            widziałam ten model z tą budą 3 lata lub 4 temu w Niemczech to siedzisko maławe i wąskie dla małego dziecka ok. dla starszego nie polecam
            • annaspe Re: Gesslein F2 Cocon - boska buda i system kol 25.06.12, 13:54
              no ta buda to fakt ze juz kilka lat, ale to siedzisko nie jest male moim zdaniem.
    • mama1dawidka Re: Gesslein F2 Cocon - boska buda i system kol 25.06.12, 12:52
      Ja mam w Polsce tego gessleina smile
      I powiem tak super lekko sie go prowadzi
      Amortyzacja jako taka jest
      Ale tyh dodatkowychnkol nie probowalam jeszczce bo nie lubie jezzic nieskretnymi
      • dima1312 Re: Gesslein F2 Cocon - boska buda i system kol 25.06.12, 13:13
        hej fotkę wklej
    • pinik Re: Gesslein F2 Cocon - boska buda i system kol 25.06.12, 14:49
      Ja sie tym wozkiem nigdy nie interesowalam, bo mi sie wizaualnie nie podobaly. Ale tak samo Joolz'em, a teraz go tak lubie. Przypadkiem zobaczylam teraz w necie ta budke i tu wkleilam. Nie mam pojecia, czy nowa, czy nie. W kazdym razie budka napewno fajna.

Tego typu wozki to raczej moim zdaniem wogole dla mlodszych dzieci. Wiec siedzsko nie musi byc wielkie.
      • mama1dawidka Re: Gesslein F2 Cocon - boska buda i system kol 26.06.12, 08:45
    • calineczka793 Re: Gesslein F2 Cocon - boska buda i system kol 26.06.12, 09:53
      A mnie się podoba - buda boska - już kiedyś gdzieś mi mignął w necie - jak dla mnie rewelacjasmile No i na tym poglądowym zdjęciu ten zielony jest po prostu cuuudnysmile Tak mało zielonych wózków jest w przyrodzietongue_out
      Pinik kupujsmile
      • pinik Re: Gesslein F2 Cocon - boska buda i system kol 26.06.12, 11:40
        No ja mam przeciez emme zielona! smile

Ale faktycznie malo i tez zawsze zwracam uwage na wozki w tym kolorze. Slicznie sie zwykle prezentuja (nawet X-Lander w tym kolorze mnie zachwycil).
    • pinik Re: Gesslein F2 Cocon - boska buda i system kol 26.06.12, 15:19
      Coraz bardziej mi sie ten wozek podoba. Tylko wlasciwie prawie nigdzie nie dostania (nawet w necie) od reki, w kolorze, ktory by mi sie podobal.

Mamadawidka: polecilas mi dobrze Joolz'a, chwalisz tego gessleina. Mozesz je troche porownac? Jesli tobie Joolz pasuje (mnie tez bardzo, choc na poczatku mniej), to moze i ten by mi przypasowal. Rozmyslam, czy nie sprzedac mojej emmaljungi i tego nie zamowic. Podoba mi sie, ze raczka jest teleskopowa i do tego lamana, siedzonko kubelkowe, ten kosz, ktory tam mozna doczepiac juz mam w domu i tak (bardzo praktyczna sprawa z takim koszem, bo ja cale zakupy wozkiem robie). Buda swietna i to ze zmiana kol (pewnie sie nie korzysta wcale) tez fajny pomysl. Wiec moze sie nakrece smile
      • pinik Re: Gesslein F2 Cocon - boska buda i system kol 26.06.12, 15:23
        Jaka jest amortyzacja w tym wozku? POdobna jak w Joolz'ie?
        • mama1dawidka Re: Gesslein F2 Cocon - boska buda i system kol 26.06.12, 15:48

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka