Dodaj do ulubionych

jane nurse hello-Wasze doświadczenia

25.02.13, 18:44
Czy ktoś wie coś na jego temat?w necie opinii jako takich brak,znalazlam info o gondoli capazo że jak najbardziej ok,jedna z większych itd. A jak spacerówka?co z podbijaniem i amortyzacją? Kazde info mile widziane.
Obserwuj wątek
    • aga_1980_31 Re: jane nurse hello-Wasze doświadczenia 25.02.13, 19:05
      Moja koleżanka ma i z tego co wiem niestety straszna tandeta. Kółko jej odpada podnóżek nie działa coś się wyłamało. Wózek kupiony jako nowy używany normalnie, dziecko ma dwa lata teraz.
      • paula2306 Re: jane nurse hello-Wasze doświadczenia 25.02.13, 19:35
        Żabaaa nam przy pierwszej córce pan w sklepie z wózkami bardzo chciał ten wózek wcisnąć, ale on już w tym sklepie jakoś taki mi się wydawał lichawy...Nie wiem, może go źle oceniłam bo nie użytkowałam.
        • zabaaa1984 Paula 25.02.13, 19:54
          Ja ciągle poszukuje paula, dlatego wciąż co wynajde i wydaje mi sie ok to zaraz szperam szukam opinii. Na nic nie moge sie zdecydowac. Zazdroszcze Ci ze masz juz swojego Joolza wink jescze nie wykluczone ze i ja go nabędę. W sklepie widzialam czerwony i bezowy- kolorystycznie mi sie podobal, ale mezowi nie, bezowy jakis taki nijaki.
          • paula2306 Re: Paula 25.02.13, 20:01
            No właśnie widzę, że poszukiwania tego jedynego trwają smile Powiem Ci, że mnie się czerwony Joolz też nie podoba smile Polecam dżins smile A tu ostatnio jedna z forumek sprzedawała fajnego Joolza w atrakcyjnej cenie, ale błyskawicznie się sprzedał. Jeszcze mamy trochę do rozwiązania, znajdziesz na pewno coś fajnego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka