zabaaa1984 25.02.13, 18:44 Czy ktoś wie coś na jego temat?w necie opinii jako takich brak,znalazlam info o gondoli capazo że jak najbardziej ok,jedna z większych itd. A jak spacerówka?co z podbijaniem i amortyzacją? Kazde info mile widziane. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_1980_31 Re: jane nurse hello-Wasze doświadczenia 25.02.13, 19:05 Moja koleżanka ma i z tego co wiem niestety straszna tandeta. Kółko jej odpada podnóżek nie działa coś się wyłamało. Wózek kupiony jako nowy używany normalnie, dziecko ma dwa lata teraz. Odpowiedz Link
paula2306 Re: jane nurse hello-Wasze doświadczenia 25.02.13, 19:35 Żabaaa nam przy pierwszej córce pan w sklepie z wózkami bardzo chciał ten wózek wcisnąć, ale on już w tym sklepie jakoś taki mi się wydawał lichawy...Nie wiem, może go źle oceniłam bo nie użytkowałam. Odpowiedz Link
zabaaa1984 Paula 25.02.13, 19:54 Ja ciągle poszukuje paula, dlatego wciąż co wynajde i wydaje mi sie ok to zaraz szperam szukam opinii. Na nic nie moge sie zdecydowac. Zazdroszcze Ci ze masz juz swojego Joolza jescze nie wykluczone ze i ja go nabędę. W sklepie widzialam czerwony i bezowy- kolorystycznie mi sie podobal, ale mezowi nie, bezowy jakis taki nijaki. Odpowiedz Link
paula2306 Re: Paula 25.02.13, 20:01 No właśnie widzę, że poszukiwania tego jedynego trwają Powiem Ci, że mnie się czerwony Joolz też nie podoba Polecam dżins A tu ostatnio jedna z forumek sprzedawała fajnego Joolza w atrakcyjnej cenie, ale błyskawicznie się sprzedał. Jeszcze mamy trochę do rozwiązania, znajdziesz na pewno coś fajnego. Odpowiedz Link