Dodaj do ulubionych

Zapp xtra - fajny?

04.07.13, 14:16
Mialam zwykle zappy. Oprocz telepania kol, lubilam nimi hezdzic. Teraz tu na urlopie kilka ich pomyka i zaczal mnie korcic zapp xtra. Jakie duze on ma siedzonko?

Fajny wogole?
Obserwuj wątek
    • annulka79 Re: Zapp xtra - fajny? 04.07.13, 14:36
      Stelaż jest na moje oko ten sam.
      Siedzonko trochę mniejsze, ale nie porównywałam dokładnie.
      Oczywiście super że przekładane i odchylane ale jeśli ktoś go chce często składać, przenosić, pakować do auta itp to niezbyt wygodny wybór przez składanie w dwóch częściach.
      • messes Re: Zapp xtra - fajny? 04.07.13, 14:51
        Fajny, używamy właśnie do samochodu. Mieści się dwulatek, 90 cm i 13.7kg. Ja bardzo lubię ten wózek smile.
        • martuska1982 Re: Zapp xtra - fajny? 04.07.13, 15:11
          Ja własnie ostatnio na spacerze rozmawiałam z babeczką (chyba babcią), z tym wózkiem szła. W wózku chłopczyk 6miesięcy, tonął.Moim zdaniem to siedzonko z bliska oceniając (wcześniej widywałam z pewnej odległości na spacerach lub na zdjeciach, bo w zadnym moim sklepie xtra nie maja) jest większe nić moze się wydawać.
    • pinik Re: Zapp xtra - fajny? 04.07.13, 15:45
      A Czy na stelaz xtra mozna pozniej zalozyc zwykle siedzonko zappa?
      • annulka79 Re: Zapp xtra - fajny? 04.07.13, 15:49
        Z tego co wiem to tak.
        Jedna z forumek miała chyba oba, może się wypowie. Ja nie sprawdzałam.
        • martuska1982 Re: Zapp xtra - fajny? 04.07.13, 15:56
          można na pewno, bo stelaż jest taki sam, ma rowki na zwykłe siedzonko.
          • afroddytta Re: Zapp xtra - fajny? 04.07.13, 19:08
            Nie będę się powtarzać, bo nie dalej jak ze 2 dni temu żeśmy się na temat zappa rozpisywały.
            Dla mnie króciutki spacer z 2latkiem chodnikiem to była istna masakra, nigdy więcej dobrowolnie na spacer tym wózkiem. Fakt, że siedzisko wydawało się małe, nawet przed zakupem pytałam na forum jak duże dziecko tam wcisnę, a w rzeczywistości jest spore, mój 2latek ma dużo miejsca, a jak usiadł prawie 4 latek to wyglądał ok, co już mnie zupełnie zdziwiło.
            • martuska1982 Re: Zapp xtra - fajny? 04.07.13, 19:48
              no właśnie, a ja pamiętam moją dyskusję ze znajomą, która słysząc, ze zapp (zwykły) do mnie jedzie prorokowała mi "przekoasz sie jaki malutki, dziecko ma kolana pod brodą".Oczywiscie przesadzała, a ponad dwulatkowi siedzi sie w zappie wygodnie, a kolana nie są tak wysoko, ot zwyczajnie jak w tego typu małym wózku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka