mama1dawidka 19.10.13, 20:03 he wlasnie wylicytowalam na all czy on sie nadaje do wysokich rodzicow? mam nadzieje ze nei bede zalowac :d Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkitka Re: jane unlimit 19.10.13, 21:27 Ja zakupiłam nomada z myślą o niskiej babci Ale też jeszcze go nie widziałam . Babci się podoba Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: jane unlimit 20.10.13, 16:00 Ja używałam Unlimita trochę latem 2012 oraz ubiegłej zimy 2012/2013 dla niespełna dwulatka i było OK Szczególnie podobało mi się głębokie siedzisko - 26cm i dość długi regulowany podnóżek - ok. 20cm. Bardzo dobre podbijanie. Moim zdaniem to dobry wózek jak ktoś potrzebuje odwracanego siedziska a pasażer jest drobnej budowy (tak jak mój synek). Ja mam 161cm wzrostu a mój M 171cm więc nie jesteśmy zbyt wysocy. Ma bardzo fajny stelaż z tyłu (odwrócona litera C) dzięki czemu nie kopie się w wózek oraz bardzo mocny i łatwy w użyciu hamulec. Teraz już nie jest mi potrzebny...jak ktoś chętny wyślę fotki Odpowiedz Link
magda79pn Re: jane unlimit 20.10.13, 19:04 będziesz żałować - ten wózek to jeżdżąca tragedia Odpowiedz Link
magda79pn Re: jane unlimit 20.10.13, 21:03 oprócz sztucznejmrowni nie znam drugiej osoby, ani nie znalazłam na innych forach - zadowolonej z tego wózka oparcie ma szerokość chyba 26cm, widziałam kiedyś fotki 3 latki w tym siedzisku, racja zmieściła się, a że wyglądała śmiesznie to już inna sprawa, mój niespełna roczniak w lutym w kurtce zimowej się nie mieścił i w pozycji leżącej budkę miał na samą twarzą - ja bym się udusiła w takim wózku, miałam go chyba 3 dni Odpowiedz Link
magda79pn Re: jane unlimit 20.10.13, 21:09 amortyzacja jest regulowana - ale nie działa moim zdaniem wcale, sztywniak z niego jak cholera, na pewno nie woziłabym w nim niemowlaka Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: jane unlimit 20.10.13, 22:14 Kurde poczytalam opinie w necie do tego magda Chyba jednak daruje sobie tego unlikita tylko co ja mam sprzedajacej napisac Odpowiedz Link
magda79pn Re: jane unlimit 20.10.13, 23:00 coś wymyśl najwyżej dostaniesz nega, ja tam wychodzę z założenia, że lepiej dostać nega niż się bujać potem napisz że przepraszasz, ale akurat trafił ci się taki sam wózek w ogłoszeniach lokalnych i chcesz zrezygnować, bo wolisz zdecydowanie odbiór osobisty Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: jane unlimit 20.10.13, 23:14 Heh bo w sumie sie kurcze pospieszylam Widzialam niedawno na all za 600 zl to caly komplet z fotelikiem idzie miec A ja kupilam tylko sacerowke z gondolka z przesylka 650 zl Odpowiedz Link
magda79pn Re: jane unlimit 20.10.13, 23:24 sprzedałam w lutym/marcu za 450 chyba, samą spacerówkę i bujałam się z nią chyba 2tyg miałam takiego z czarną budką i pomarańczowym i wkładka na siedzisku jasno szara Odpowiedz Link
martuska1982 Re: jane unlimit 21.10.13, 09:16 no bez przesady Magda całe dwa tygodnie? Na all często sprzedajacy po kilka mieisęcy się bujają z wózkami. 2 tygodnie do niezły czas na sprzedaż. MamoDawidka, 650 za samą spacerówkę unlimita to drogo.Na all ktoś się ze spacerówką unlimit w kolorze irys czy jak t się pisze już od wakacji się buja.Cena wywoławcza 310zł i sprzedać nie moze. Ogólnie unlimity to chyba najtańsze z wózków firmy jane. Odpowiedz Link
magda79pn Re: jane unlimit 21.10.13, 09:47 ja tam lubię jak się wózek w 3 dni sprzedaje jane się chyba wszystkie kiepsko sprzedają, niby zainteresowanie jest, ale cen wysokich nie osiągają Odpowiedz Link
kkitka Re: jane unlimit 21.10.13, 10:21 Też myślałam o tym unlimicie za 310, mam nomada z gondolą nie używaną za 150 zł, mam nadzieję że chociaż na zero wyjdę przy ewentualnej odsprzedaży A myślałam że unlimity są lepsze niż nomady, przypominają mi fusiony, pojedyncze kółka, większa budka. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: jane unlimit 21.10.13, 10:51 unlimit poza tylną osia ma stelaż i koła jak fusion (z kolei nomad poza kołami stelaż ma jak fusion), ale siedzisko ma moim zdaniem gorsze. Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: jane unlimit 21.10.13, 14:58 Unlimit ma bardzo podobny stelaż do Fusiona ale siedzisko dużo mniejsze bo odwracane. A Magdę na prawdę niewiele wózków zadowala Odpowiedz Link
magda79pn Re: jane unlimit 21.10.13, 15:11 jasne że tak, każdy ma trochę racji, skoro napisałaś że synek jest drobny, to wierzę że się zmieścił, mój się nie mieścił Odpowiedz Link