Dodaj do ulubionych

jane unlimit

19.10.13, 20:03
he wlasnie wylicytowalam na all big_grin
czy on sie nadaje do wysokich rodzicow?
mam nadzieje ze nei bede zalowac :d
Obserwuj wątek
    • kkitka Re: jane unlimit 19.10.13, 21:27
      Ja zakupiłam nomada z myślą o niskiej babci wink Ale też jeszcze go nie widziałam . Babci się podoba smile
      • eve_81 Re: jane unlimit 19.10.13, 22:16
        mamadawidka - czekam na Twoje wrażenia smile
    • mad_milk Re: jane unlimit 19.10.13, 22:37
      Ja tez niebawem chce go nabyć! Pisz, pisz.
    • sztucznamrowka Re: jane unlimit 20.10.13, 16:00
      Ja używałam Unlimita trochę latem 2012 oraz ubiegłej zimy 2012/2013 dla niespełna dwulatka i było OK smile
      Szczególnie podobało mi się głębokie siedzisko - 26cm i dość długi regulowany podnóżek - ok. 20cm. Bardzo dobre podbijanie.
      Moim zdaniem to dobry wózek jak ktoś potrzebuje odwracanego siedziska a pasażer jest drobnej budowy (tak jak mój synek).
      Ja mam 161cm wzrostu a mój M 171cm więc nie jesteśmy zbyt wysocy.
      Ma bardzo fajny stelaż z tyłu (odwrócona litera C) dzięki czemu nie kopie się w wózek oraz bardzo mocny i łatwy w użyciu hamulec.
      Teraz już nie jest mi potrzebny...jak ktoś chętny wyślę fotki wink
      • magda79pn Re: jane unlimit 20.10.13, 19:04
        będziesz żałować - ten wózek to jeżdżąca tragedia smile
        • eve_81 Re: jane unlimit 20.10.13, 20:16
          Zdania jak widać podzielone big_grin
          • magda79pn Re: jane unlimit 20.10.13, 21:03
            oprócz sztucznejmrowni nie znam drugiej osoby, ani nie znalazłam na innych forach - zadowolonej z tego wózka

oparcie ma szerokość chyba 26cm, widziałam kiedyś fotki 3 latki w tym siedzisku, racja zmieściła się, a że wyglądała śmiesznie to już inna sprawa, mój niespełna roczniak w lutym w kurtce zimowej się nie mieścił i w pozycji leżącej budkę miał na samą twarzą - ja bym się udusiła w takim wózku, miałam go chyba 3 dni
            • magda79pn Re: jane unlimit 20.10.13, 21:04
              aha, pałąk to totalne porażka
              • magda79pn Re: jane unlimit 20.10.13, 21:09
                amortyzacja jest regulowana - ale nie działa moim zdaniem wcale, sztywniak z niego jak cholera, na pewno nie woziłabym w nim niemowlaka
                • mama1dawidka Re: jane unlimit 20.10.13, 22:14
                  Kurde poczytalam opinie w necie do tego magda uncertain
                  Chyba jednak daruje sobie tego unlikita tylko co ja mam sprzedajacej napisac uncertain
                  • magda79pn Re: jane unlimit 20.10.13, 23:00
                    coś wymyśl

najwyżej dostaniesz nega, ja tam wychodzę z założenia, że lepiej dostać nega niż się bujać potem tongue_out

napisz że przepraszasz, ale akurat trafił ci się taki sam wózek w ogłoszeniach lokalnych i chcesz zrezygnować, bo wolisz zdecydowanie odbiór osobisty wink
                    • mama1dawidka Re: jane unlimit 20.10.13, 23:14
                      Heh bo w sumie sie kurcze pospieszylam
                      Widzialam niedawno na all za 600 zl to caly komplet z fotelikiem idzie miec uncertain
                      A ja kupilam tylko sacerowke z gondolka z przesylka 650 zl uncertain
                      • magda79pn Re: jane unlimit 20.10.13, 23:24
                        sprzedałam w lutym/marcu za 450 chyba, samą spacerówkę i bujałam się z nią chyba 2tyg sad
                        miałam takiego z czarną budką i pomarańczowym i wkładka na siedzisku jasno szara
                        • martuska1982 Re: jane unlimit 21.10.13, 09:16
                          no bez przesady Magda wink
                          całe dwa tygodnie? tongue_out
                          Na all często sprzedajacy po kilka mieisęcy się bujają z wózkami. wink
                          2 tygodnie do niezły czas na sprzedaż.
                          MamoDawidka, 650 za samą spacerówkę unlimita to drogo.Na all ktoś się ze spacerówką unlimit w kolorze irys czy jak t się pisze już od wakacji się buja.Cena wywoławcza 310zł i sprzedać nie moze.
                          Ogólnie unlimity to chyba najtańsze z wózków firmy jane.
                          • magda79pn Re: jane unlimit 21.10.13, 09:47
                            ja tam lubię jak się wózek w 3 dni sprzedaje big_grin

jane się chyba wszystkie kiepsko sprzedają, niby zainteresowanie jest, ale cen wysokich nie osiągają
                          • kkitka Re: jane unlimit 21.10.13, 10:21
                            Też myślałam o tym unlimicie za 310, mam nomada z gondolą nie używaną za 150 zł, mam nadzieję że chociaż na zero wyjdę przy ewentualnej odsprzedaży uncertain A myślałam że unlimity są lepsze niż nomady, przypominają mi fusiony, pojedyncze kółka, większa budka.
                            • martuska1982 Re: jane unlimit 21.10.13, 10:51
                              unlimit poza tylną osia ma stelaż i koła jak fusion (z kolei nomad poza kołami stelaż ma jak fusion), ale siedzisko ma moim zdaniem gorsze.
                              • sztucznamrowka Re: jane unlimit 21.10.13, 14:58
                                Unlimit ma bardzo podobny stelaż do Fusiona ale siedzisko dużo mniejsze bo odwracane.
                                A Magdę na prawdę niewiele wózków zadowala wink tongue_out
                                • magda79pn Re: jane unlimit 21.10.13, 15:11
                                  jasne że tak, każdy ma trochę racji, skoro napisałaś że synek jest drobny, to wierzę że się zmieścił, mój się nie mieścił smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka