Dodaj do ulubionych

mam buzza - pytania

24.10.13, 11:11
jak zdjąć przednie koło?
czy żeby zdjąć koszyk trzeba zdjąć przednie koło?
czy siedzisko w pozycji przodem do rodzica można ustawić bardziej pionowo czy nie?

wózek oczywiście brudny jak świnia... budka lekko brązowa (wypłowiała) choć przy tym czerwonym reflektion nie rzuca się to bardzo w oczy (jutro będę miała granatowe siedzisko)

stelaż ma lekki luz w raczce (to chyba normalne?) napisy delikatnie miejscami przytarte, napis na rączce jak nowy, wysuwanie działa

w komplecie "papiery" od niego !!! koszyk pod wózkiem, oryginalna folia i torba ta na dół na stelaż wink
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: mam buzza - pytania 24.10.13, 11:13
      ale jestem tępa... przecież mam instrukcje...

już wiem jak zdjąć przednie koło, ale nie mogę wcisnąć tych przycisków sad to tak mocno trzeba, czy ja nie mam siły?
      • magda79pn POMOCY !!! 24.10.13, 13:18
        nie mogę wyjąć tego cholernego przedniego koła sad

jak to się zdejmuje? mocno trzeba te przyciski wcisnąć? nie mam siły sad
    • gosia_mrufka Re: mam buzza - pytania 24.10.13, 13:21
      Z kołem nie pomogę, bo już nie pamiętam, tak dawno buzza miałam, ale siedzisko przodem do rodzica ma tylko dwie pozycje, przodem do świata ma trzy.
      • magda79pn Re: mam buzza - pytania 24.10.13, 14:24
        zdjęłam to koło... ale się z nim umęczyłam
      • mama1dawidka Re: mam buzza - pytania 24.10.13, 14:26
        Tak trzeba wcisnac mocno te guziki
        I do kosza zeby Zalozyc sciagnac tez trzeba sciagnac kolo
        • martuska1982 Re: mam buzza - pytania 24.10.13, 14:41
          to chyba jest własnie najgorsze z buzzie.Ja jak miałam zdjąć przednie koło to dostawałam dreszczy.
          Tak jak piszą dziewczyny, aby zdjąc/założyć kosz konieczne jest niestety zdjęcie koła, no i przodem do rodzica jest tytlko pozycja leżąca i półleżąca.Całkiem siedząca jest tylko przodem do kierunku jazdy.
          • magda79pn Re: mam buzza - pytania 24.10.13, 15:15
            szkoda że tego wcześniej nie wiedziałam, bo chyba sobie resztę daruję...
            chyba go sprzedam dalej, srebrnego koła nie mogę dostać, pozycja półsiedząca jest do bani... a ja go po to kupiłam, aby młodego wozić przodem do siebie, bo przodem do świata to mamy inne wózki...

=========

martuska1982 napisała:

> to chyba jest własnie najgorsze z buzzie.Ja jak miałam zdjąć przednie koło to d
            > ostawałam dreszczy.
            > Tak jak piszą dziewczyny, aby zdjąc/założyć kosz konieczne jest niestety zdjęci
            > e koła, no i przodem do rodzica jest tytlko pozycja leżąca i półleżąca.Całkiem
            > siedząca jest tylko przodem do kierunku jazdy.
            • martuska1982 Re: mam buzza - pytania 24.10.13, 15:33
              nie pytałaś wink
              zreszta na aukcjach z nowymi buzzami i w sklepach internetowych takie informacje są w specyfikacjach.
              • magda79pn Re: mam buzza - pytania 24.10.13, 15:57
                racja nie pytałam, ale w oko mi tez takie info na forum nie wpadło
                zdecydowałam że się żegnamy
                • pomilak1 Re: mam buzza - pytania 24.10.13, 16:58
                  Tak samo jest chyba w xtra, przynajmniej jak na niego polowałam to mi obiło się to o uszy-że w pozycji przodem do mamy nie ma typowej pozycji siedzącejsad
                  • magda79pn Re: mam buzza - pytania 24.10.13, 17:15
                    tak o xtra wiem, dlatego też go nie mam smile
                    o buzzie nie wiedzialam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka