Dodaj do ulubionych

PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-)

27.02.14, 18:24
Dzisiaj przyszedl nasz wyczekiwany wózsmile kolor jest taki jak Magda mówiłas fuksja, niestety zdjęcia nie oddają koloru, na nich wyszedł jak różowa landrynkasmile hehe ale nie ma się co obawiać, jest to raczej taka ciemna fuksja.
Zdążylam wybrać się na pierwszy spacer i ... nie dzwonił mi tak jak ten, który oglądałam w bobowózkach. Słychać go jak się jedzie to fakt, ale nie wiem czy bardziej niż Xt, myślę że póki jest nowy to jeszcze jest cichysmile, stelaż mi nie skrzypi, podkładki nie wydają takich metalicznych dzwięków jak wcześniej rozmawialiśmy.
Prowadzi sie znacznie lepiej z dzieckiem w środku, wtedy czuć amortyzację, na pusto to on wlasnie tak stuka, ale u mnie wszędzie dziurawe chodniki, pełno drobnego piasku, kamyczków, szkiełek, nie mamy łatwouncertain
Mogłam go prowadzić jedną reką, byłam w stanie to skontrolowac, w Xt nie mogłam, zawsze mi zjeżdzał co mnie strasznie wkurzało. Podbijanie hmm no nie ma szału, zdecydowanie łatwiej podbijał mi się tour, ale młoda wtedy była tez lzejsza, nie jest tak źle jak w CM tam nie dawalam rady bez użycia nogi, tutaj wystarczy, że ciut mocniej nacisne na rączki. Samo manewrowanie jest ok, wiadomo, że po dużych wozkach ktore miałam, zupełnie inaczej to teraz wygląda, ale cudow się nie spodziewałam, biorę też pod uwagę, że pp jest szeroki i to troszkę go ogranicza w takiej płynności ruchusmile
Ogolnie jestem zadowolona, młoda nie wygląda jakby jechala w za małym wózku bo mi tak nie wystajesmile
Budka fajnie się zaciąga jak dziecko siedzi, materiał z tyłu jest na dwie napy więc nie ucieka nigdzie, jak młoda leży to tez budka fajnie chroni i jest schowana, mieści się na oparciu idealnie, jedynie ten podnózek musze dopracowac by jej nózki nie zjezdzały, bo jest bardzo miekki.
Zaraz wrzuce fotkismile
W razie gdyby jakieś pytania to jestem do dyspozycjismile
Fotki Zuza 3 lata 16,5kg
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 27.02.14, 18:38
      ja poproszę o wysokość rączek wyciągniętych na maxa, bo nie pamiętam ile one miały smile
      • pinik Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 27.02.14, 18:40
        No wlasnie Magda, moze warto podejsc do niego drugi raz. Nas obie XT przed laty rozczarowal, a pozniej oczarowal smile
      • gniesia007 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 27.02.14, 19:55
        Magda rączki niestety nisko, wysokośc do zgięcia to 95cm juz po wyciągnieciu ich o ten jeden stopień, a końcówka jest na wysokości dokładnie 104cm. Ja póki co chodze jeszcze w takich trepach typowo zimowych więc staram się isc w miare z dala od wozka bo tak siłą rzeczy bym w niego kopala i to powoduje troche ze rece musze wyciagac na przod, ale jak ide blizej wozka wtedy jest ok i jestem wyprostowana, latem bedzie lepiej bo buty nizsze to i ciut wyzej raczki beda, tylko tyle, ze ja potrafie w kazden wozek kopać i juz sie przyzwyczailam.
        I zapomnialam dopisać o rozkładaniu oparcia, nie jestem zadowolona, moja młoda jest tak cięzka, ze zeby zwolnic blokade mowie jej zeby sie ciut uniosla bo inaczej oparcie polecialo by z hukiemsmile
    • pinik Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 27.02.14, 18:39
      No to super!

Ja tez lubie naszego mini. Dla mnie on jest wyjatkowo zgrabny, jak na parasolke.

Moze te nowsze sa troche cichsze, bo u mnie tez stelaza to nic nie slysze. Te kola owszem, ale czy bardziej niz w XT to nie wiem.

Ciekawa jestem tego rozu, choc ja chyba zostane przy moim granacie, do ktorego wsadze rozowa wkladke (uwielbiam ten zestaw kolorystyczny).
      • pomilak1 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 27.02.14, 18:58
        Gniesia czekam na fotkismile
        Hmm może dać mu drugą szansę??wizualnie mi się podoba, ale kurcze mój hałasował okrutniesad wiem, że przy obciązeniu pewnie mniej hałasuje, ale moja młoda więcej chodzi niż jeździuncertain
        • pinik Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 27.02.14, 19:06
          Pomilak, na pusto to go najbardziej slychac wlasnie.
          • mad-rat Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 27.02.14, 19:23
            Dziewczyny, a od jakIego wieku można wozić dziecko w mini? Takie samodzielnie siedzące na przykład już tak?
            • magda79pn Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 27.02.14, 20:05
              pliko mini jest przeznaczony dla dzieci od 12mca

wiadomo, że każdy robi jak chce, ja kupiłam ten wózek dla 7-8 miesięczniaka i to było zdecydowanie za wcześnie, małym telepało we wózku, a tapicerka jest tak cienka że czuć całe ożebrowanie pod oparciem - trzeba używać wkładki

============================================

mad-rat napisała:

> Dziewczyny, a od jakIego wieku można wozić dziecko w mini? Takie samodzielnie s
              > iedzące na przykład już tak?
              • mad-rat Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 08:26
                Dziękuję Ci smile w takim razie jeszcze przyjdzie czas na ten zakupu. tak coś czułam, że opis producenta i to owijanie w bawełnę zamiast podania konkretnego wieku ( it is suitable and type-approved for children right from the very first months) nic dobrego nie wróży wink
                • magda79pn Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 08:53
                  na moim (miałam go w zeszłym roku) było normalnie w instrukcji napisane, że jest od 12 miesiąca, co mnie najpierw zdziwiło bo większość parasolek jest od 6 miesiąca, ale później stwierdziłam, że mieli rację smile
    • agusia041 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 27.02.14, 19:28
      W końcu wyrodna matka kupiła dziecku wózek winkbig_grin
      Fajnie, że mała się mieści, o ile kojarzę ma ok. 100 cm wzrostu, mój synek jest o 10 cm niższy, więc jeszcze pp mini zdążymy pojeździć smile Miałam co prawda Si, parę rzeczy strasznie mnie w nim wnerwiało i zarzekałam się, że nigdy już żadnego PP nie kupię. Ale kolor aquamarine jest obłędny, przypomina mi budkę jade green do bee, której chyba się już nigdy nie doczekam sad
    • gniesia007 Fotki PP pliko mini 2014 Fleur 27.02.14, 19:38
      https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/59/18/12/01d7cdb04c.jpg
      https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/56/18/12/011a6d0599.jpg
      https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/49/18/12/0182212c05.jpg
      https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/55/18/12/01b8b17bb1.jpg
      https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/53/18/12/01c67317d7.jpg
      • monika_kas Re: Fotki PP pliko mini 2014 Fleur 27.02.14, 20:02
        Cudny! No po prostu piękny! Aż brak mi słów! WOW!

I Twoja córcia tak fajnie sobie siedzi.. nie widać żeby był za mały dla niej wózek. Naprawę fajnie wygląda.

M&P Tour jest u nas hitem może dokupię jeszcze takie śliczne mini.... Hmm.... Mój syn woli ostatnio toura niż summita więc mini pewnie też by polubił.
        • gniesia007 Re: Fotki PP pliko mini 2014 Fleur 27.02.14, 20:24
          WOW az tak ci się podobasmile
          Kolor jest taki jak hmm cos jakby zmieszal ten róz z tym fioletem na kurtcesmile ale naprawdę śliczny jest, stelaż caly czarniutki, tez tak na niego patrze i coraz bardziej mi się podobasmile
          Pomilak jesli sie nie myle podobala ci sie nanuq kolorystycznie i chyba cos tak w desen m&p tez chyba byl taki odcień, moze sie skusiszsmile
          Aha i co mi sie najbardziej podoba ze jak ide i mloda czy siedzi czy ma lekko odchylone oparcie a budka jest odslonieta to ja ją widze i sobie gadamy, moge do niej siegnac bez problemu z gory, a dotychczas we wszystkich moich wozkach musialam to robic stajac przed nia co ja bardzo wkurzalosmile
          Nie zrobilam jeszcze fotki jak byla okryta kocykiem, moze jutro wrzuce, bo póki co mamy tylko jeden kocyk taki zwykły z ikei, ale co fajne, ten podnozek jest taki miekki a po bokach te rurki, kocyk jak zawinelam pod nozki to sie fajnie ulozyl i nic sie tam nie zsuwalo na kolasmile
      • jasiek4 Re: Fotki PP pliko mini 2014 Fleur 27.02.14, 20:16
        Świetny jest, bardzo mi się ten kolor podoba. Dobrze, że mam chłopaka i nie muszę kombinować jak swój czarno-zielony wymienić na tą fuksję.
        No i wygląda, że małej jest chyba wygodnie.
      • pinik Re: Fotki PP pliko mini 2014 Fleur 27.02.14, 20:23
        No cudo kolor!!!
        • djalli Re: Fotki PP pliko mini 2014 Fleur 27.02.14, 20:47
          Śliczny
          • darusia2012 Re: Fotki PP pliko mini 2014 Fleur 27.02.14, 21:14
            Ten wózek dla mnie jest przecudny.
            Muszę oblać się kubłem zimnej wody, bo już mnie ciągnie do tego mini, a obiecalam sobie że już nigdy żadnego pega nie kupię. smile
    • pinik Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 27.02.14, 23:36
      Czyzby na forum jakas nowa moda na pliko mini sie robila? smile
      • pomilak1 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 06:46
        pinik napisała:

> Czyzby na forum jakas nowa moda na pliko mini sie robila? smile
        >

big_grinbig_grin tak mi się wydajetongue_out
        Na razie się wstrzymuję, ale kolor jest śliczny! obawiam się, że znowu będą mnie te luzy wkurzać, a jak na dwór wyjdziemy to już nie zwrócę sad uncertain Może Gniesi do czerwca coś nie podpasuje to odkupię tongue_out big_grin
        • agusia041 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 07:06
          Śliczny!!! Dlaczego ja nie mogę kupować różowych wózków, to niesprawiedliwe...
          • gniesia007 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 07:56
            Agusia ale ten aquamarine tez jest śliczny, sama bym do brala gdyby nie to, ze wszyscy pytaja czy Zuza to dziewczynka czy chłopczyk, w morskim wózku nawet rózowa czapka i kurtka by jej nie pomogłysmile
            • magda79pn Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 08:55
              już pal licho ten róż, jakoś bym przeżyła że nie mogę i wybrałabym inny kolorek, mimo że faktycznie przepiękny jest smile

ale czemu wszystko ma tak nisko rączki ???
    • pagaa Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 09:40
      zaintrygowałaś mniesmile a czy da radę toto prowadzić jedną ręką?
      • gniesia007 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 12:48
        Właśnie jego zaletą jest to, że ja mogę prowadzić go jedną ręką, wiadomo że podbic prawdopodobnie jedną nie da rady ale dziś przetestuje go mocniej i dogłebniej, zaraz wyruszam, wczoraj juz bylo za pozno na takie testy, jakies super manewrowanie po dziurawych chodnikach tez byc moze nie wchodzi w grę ale takie swobodne prowadzenie myśle ze jak najbardziej, moze nas waga wgniata w podloze a to powoduje lepszą przyczepnoscsmile
        • pagaa Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 12:54
          a nie spoko, aż takich cudów nie wymagam, abym mogła prowadzić wózek po chodniku jedną ręką, a drugą trzymac starszaka (ma taką manie i uwielbia chodzić za rękę), do skręcania, czy podbijania, mogę przytrzymac go na chwilę obiema rękami, aby mi nie uciekał na jedną stronę-kiedyś taką spacerówkę miałam, to nawet mąż kazał to dziadostwo wywalićtongue_out
          • gniesia007 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 13:05
            Jak potrzebujesz na mus tak starszaka prowadzic to lepiej brac wozek z pelna rączką zawsze bezpieczniej, a pozatym do wozka mozna dokupic taki pasek za ktory w razie czego starszak bedzie sie trzymal, np przechodza przez ulice trzymasz go za reke a druga wozek, jak masz lekkie dziecko to pewnie dalabys rade pp podbic, ja ogolnie jestem przyzwyczajona do prowadzenia tylko jedna reka, druga zawsze trzymam telefon i gadamsmile
            Maca XT np nie dalam rady tak prowadzic bo ciagle mi zjezdzal na bok a dziadostwem go raczej nazwac nie mozna, grzechem by byłosmile
            • darusia2012 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 13:09
              Gniesia jeszcze drugie pytanie o wagę rzeczywistą wózka, waży jak piszą 5,7 kg?
              • gniesia007 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 13:42
                Jeszcze nie wazyłam, wiec nie powiem ale lekki jestsmile
                Podbijanie jak pisałam wyzej, napewno zalezy od wagi dziecka, trudno sie go podbija z takim ciezarem jak u mnie, ja zapewne jak jade to mam gdzies tak okolo 19kg z ubiorem kocykiem itp.
                Tak na pusto podbija sie napewno lzej niz Si, ja do Si sie przymierzalam ale ze wzgledu na podbijanie wzielam wtedy XT. Teraz wiadomo, ze potrzebowalam wiekszego siedziska, którego XT juz mi nie dauncertain a i podbijanie w nim schrzanili.
                • darusia2012 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 15:41
                  Moja córka waży prawie 15 kg więc też cudów nie oczekuję wielkich, ale podbijania a'la SI nie zniosłabym drugi raz
                  • gniesia007 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 20:42
                    A skąd jestes darusia? Jak z trojmiasta to sie mozemy umowic na jazdęsmile
                    • darusia2012 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 21:31
                      Taaa SI podbijalam nogą- jak w instrukcji zresztą smile
                      Gniesia jestem z Gdyni i chętnie wypróbowałabym mini, tylko ze ja niezmotoryzowana niestety jestem i do Gdnska nie dam rady dojechac.
                      • darusia2012 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 21:41
                        Dzięki Isabelle za podanie wagi. Waga calłkiem niska. Myślę nad wymianą questa na mini. Bardzo go lubię, ale oparcie jednak zbyt wysokie nie jest, a córka rośnie. Waga ta sama, co mi bardzo odpowiada.
                        Choć tak po prawdzie od końca stycznia korzystaliśmy z wózka, o zgrozo, tylko raz. Jakbym kupiła mini to moj m. Dostalby szalu.
        • darusia2012 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 13:01
          Gniesia a jak z podbijaniem? Masz może porównanie do SI albo do questa?
          • the_isabelle Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 19:08
            Ja mam namiastkę porownania do Si ( si testy tylko domowe i z synkiem 8 kg, pozycja pollezaca) - no i w pliko mini wg mnie bylo zdecydowanie lepiej. W si nawet mojego maluszka czulam, pliki mini na spacerach podbijalo sie fajnie.

za to mi prowadzenie pliki mini jedna reka w ogóle nie szlo. Wózek mi uciekal na boki i musialam go sila nadgarstkiem korygowac. Bylo to mega męczące, aż sie raczka niemal uginala. Juz,lepiej mi sie onyxa 1 reka prowadzili, sztywniejszy jest.

ma mojej wadze pp miko wychodzil 6,2 kg. Dla porównania onyx 8 kg, aria 6,6kg.
            • gniesia007 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 20:38
              Bo z tym prowadzeniem jedna reka to trzeba wlasnie miec ciezsze dziecko, tak aby wózek byl obciązony wtedy tak nie uciekasmile
              Dzisiaj sprawdzalam i samo pliko podbija sie bardzo dobrze, jedna reką rowniez bez problemu, tak wiec sila tu tkwi chyba juz w ciezkosci dziecka stad moj problem podbijania, a w si wlasnie na pusto ciezko sie podbijalo a z dzieckiem to pewnie tylko nogąsmile
              Moja waga niestety umarłasmile
              • pinik Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 21:55
                Chyba jestem jedyna osoba na forum, ktora nie narzeka na podbijanie Si. Mnie sie go bardzo dobrze podbija(-lo, bo juz dluuugo nim nie jezdzilam).

Ale fakt, ze moja mala czesto jedzie na pollezaco, a to duzo zmienia. Choc wlasnie w Si lubila usiasc. Jako chyba wlasnie w tym wozku umiala sama jakby ciagnac pasy w przod ustawic sobie siedzonko w pion i to ja bawilo. Ale ja w tym wozku nigdy nie zwrocillam uwagi na podbijanie (czyli nie moglo byc dla mnie trudne). Moze powinnam sie znow Si przejechac po jezdzie ostatnio mini?
                • the_isabelle Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 22:29
                  Powinnaś powinnaś big_grin jestem bardzo ciekawa zaktualizowanych wrażeń, bo mimo 2 nieudanych podejsc do si, nadal uważam że to fajny wózeczek smile
    • linkap_wawa Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 28.02.14, 09:47
      ach slicznie sie prezentuje - naprawde jestem w szoku - bo jakis czas temu spotkalam sie z kumpela i ona przyjechala z mini denim i jakis mi sie ten wozek kanciasty wydal, taki nijaki (pomimo, ze ja bardzo denimowa jestem) - nie wiem, moze to byla kwestia braku budki (nie miala zalozonej), albo tego denimu jednak.. a ten twoj ze zdjecia wyglada bardzo zgrabniesmile
      no ale dla mnie on tez sie nie nadaje - raczki bardzo nisko i na maksa walilam w stelaz...
      • gniesia007 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 01.03.14, 15:24
        No dziewczyny jak ktoraś chętna na mojego pliko to zapraszam na e-mail.
        Wszystko niby super ale ja się nie mogę przekonać jednak do parasolek, one są tak odkryte, że ja dostaje palpitacji jak sobie pomyśle ze młoda tam zawiewa po nogach, nie mamy śpiworka póki co i trochę się wkurzam, młoda mi się wierci trochę bo tam taki fajny kąt by siedzieć wyprostowanym, a ona przywyczajona do półleżącego trybu, ehh a juz myslałam ze tak piekny wózek będzie nam towarzyszył do końcauncertain
        • djanuska Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 01.03.14, 15:36
          gniesia, poważnie nie chcesz go? ja jestem chętna.
          • djanuska Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 01.03.14, 15:41
            wysłałam wiadomość na onet
            • pomilak1 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 01.03.14, 17:12
              Gniesia big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
              Tak jak wyżej pisałam, jestem chętna smile Napisz na priv szczegóły smile
              • gniesia007 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 01.03.14, 17:48
                Pomilak jak się forumka z wyzszego posta rozmyśli to będzie twójsmile póki co jest zaklepany u niej, byla pierwszasmile pisałaś coś o czerwcu, że może wtedy więc nie pytalam czy jesteś zainteresowanauncertain
                • pomilak1 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 01.03.14, 19:03
                  Spokosmile Jakoś ostatnio nie mam parcia na wózki sadsadsad Młoda nawet nie wspomina, że wózka nie ma sad
                  Czekam na jakieś volo czy coś, sama pomysłu nie mam sad Trochę się boję, że te pliko znowu by mnie rozczarowało sad
                  Kupiłabym tego ruby ale on ma wysoko rączki i znowu będę się wkurzać tongue_out No i wózek tak na prawdę mi na wakacje potrzebny.
                  • djanuska Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 02.03.14, 08:35
                    pomilak, no rzeczywiście, pisałaś,że go chcesz, zanim gniesia zdecydowała o sprzedaży. Decyzja należy do Ciebie. Nie ma problemu. Jeśli go chcesz to ok. Jeśli nie to biorę ja.
                    • pomilak1 Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 02.03.14, 09:41
                      djanuska jeśli jesteś zdecydowana to luzsmile Może coś innego się jeszcze trafismile Wolałabym jednak to mini jeszcze raz obejrzeć w sklepie, bo ja już raz mini miałam i nie byłam zadowolona, głównie wkurzały mnie te odgłosy podczas jazdy smile
                      • gniesia007 Proszę o dalsze propozycje wózkowe:-) 02.03.14, 10:06
                        Dziewczyny nie będę zakładać kolejnego wątku bo temat jeszcze swieży więc się podłączam z zapytaniem co dalejsmile wygląda mi na to, że wozek nie jest juz nam pisany, bo albo mi nie odpowiada albo młodej, widać ciagnie nas chyba w system odwózkowania na musuncertain
                        Samej mi sie pomysły wyczerpały, ale po kolejnej parasolce wiem, że dla nas na nią jeszcze za wcześnie, pomimo że młoda 3 lata skończyła, ostatecznie na wakacje musowo biorę volo jako podwieźdupkę, ale teraz marzec-czerwiec zanim zrobi się naprawdę ciepło czymś musimy jeździć.
                        Powiedzcie mi czy ten gesslein F4 uzywki a nowy chyba S4 sie nazywa róznie w sumie piszą o nim, jakie ma wymiary, miałyście go może, cos mi sie o uszy obiło ze Pinik go ma, mozesz podać mi jego wymiary siedziska? Jedni pisza 44cm oparcie inni 48cm a głębokości nikt nie podaje, aha i czy budka jest zaraz nad oparciem czy jest tam miejsce w razie czego?
                        • gniesia007 Re: Proszę o dalsze propozycje wózkowe:-) 02.03.14, 10:07
                          Tutaj link do niej jak wygląda gesslein.com.pl/produkty/s4-buggy
                          Tylko ze ja szukam uzywki wiec pewnei starszy model, jeden mam upatrzony juzsmile
                          • pomilak1 Re: Proszę o dalsze propozycje wózkowe:-) 02.03.14, 13:30
                            Gniesia nie wiem czy już sprawdzałaś, ale obszerne siedzisko ma buggstersmile
                          • pinik do gniesia 02.03.14, 14:19
                            Wlasnie zalozylam watek o tym gessleinie.

Te starsze maja marne budki i brzydsze kola. Widzialam gdzies z fioletowa czy rozowa budka za 250 euro. Ale na amazon mozesz dostac taki, ktory juz byl np. raz otwarty, albo nawet i nie za tez cos kolo tego, a nowy model!
                      • djanuska Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 02.03.14, 11:18
                        ok.
                        • djanuska Re: PP pliko mini 2014 Fleur - pierwszy spacer:-) 02.03.14, 11:19
                          to miało być do posta napisanego przez pomilak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka