Dodaj do ulubionych

Jaki wózek najlepszy na definitywne zakończenie...

28.07.14, 15:09
...wózkowania? Ten czas zbliża się nieubłaganie (syn 3,5 roku) jeszcze zdarzy mu się drzemka w wózku, zwłaszcza podczas wakacji, gdy wokół tyle atrakcji, bądź na plaży śpi z dobre 2-3h. GT idzie w świat smile i teraz nie wiem co fajnego kupić na zakończenie? big_grin Nie jestem przekonana co do parasolek, no Maclaren mnie jeszcze przekonuje, ale te jego "kopnięte" stelaże już absolutnie nie. Czy może kupić jakiś większy? Np. BJ Elite, BI, MB UJ? Chciałabym aby posłużył nam jeszcze w następne wakacje, bo też pewnie jak i w tym roku pokonujemy bardzo dużo kilometrów dziennie i teraz nie wiem czy taki np. Elite się nadaje? Bo synek więcej czasu będzie spędzał na nogach i nie wiem czy nie wygodniej mi będzie zakupić właśnie jakieś Questa?
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: Jaki wózek najlepszy na definitywne zakończen 28.07.14, 15:33
      sprzedałaś już GT? bo ja szukam i jak na razie używanych brak
      • atwar1 Re: Jaki wózek najlepszy na definitywne zakończen 28.07.14, 15:59
        Ja też szukałam od jakiegoś czasu i właśnie teafił sie na all za 800 zl- co prawda mało dziewczęcy kolor ale dokupie ladną wkladke i bedzie super.
        Jest jeszcze na olx czarny ale dosc drogi.
      • coco.roco Koala... 28.07.14, 16:12
        znów wracasz do GT? tongue_out
        • coco.roco Re: Koala... 28.07.14, 16:26
          Jeszcze nie sprzedałam - nie wiem czy umiem się z nim rozstać sad tongue_out
          • koala0405 Re: Koala... 28.07.14, 17:13
            no chcę go ponownie zakupić...
            po sprzedaży mountain buggy mini nie mam małego po złożeniu wózka do auta na zimę
            Maclaren quest, który obecnie mam w aucie nie nadaje się na zimę choć bardzo go polubiłam.
            • kedro-dasos Re: Koala... 28.07.14, 20:15
              ja zamieniłam GT na gessleina dla prawie 3 latki i nie żałuję. Jak dla mnie rewelacja. Jako parasolkę do samochodu cybex ruby i jak dla mnie duet idealny.
    • thea19 Re: Jaki wózek najlepszy na definitywne zakończen 28.07.14, 21:58
      moje dziecie prawie 4letnie posiada volo i elite. nie ma niczego pomiedzy, co by spelnialo moje oczekiwania.
    • gabilu Re: Jaki wózek najlepszy na definitywne zakończen 28.07.14, 22:24
      Wg mnie Elite może się sprawdzić. Nadaje się tak samo jak GT, ale jak chcesz zmienić wózek to inny BJ będzie ok. Mam teraz bjcm i wg mojej zupełnie nieobiektywnej opinii jest fajniejszy niż parasolka. Synkowi jest dużo wygodniej,fajnie się składa, ma większy kosz na szpargały itd. BI i Urban to fajne wózki, tfu wozy, które mają same zalety poza jedną dość istotną wadą-zajmują dużo miejsca po złożeniu. Gdybym zabrała taki wóz na wakacje, a na miejscu Młody by stwierdził, że ma go gdzieś to szlag mnie trafił.

Mi na koniec wózkowania marzy się maclaren BMW. Te emblematy na kołpakach rozwalają mnie.
      • flower_v Re: Jaki wózek najlepszy na definitywne zakończen 28.07.14, 23:26
        hmm terrain? smile
        ja dla 3,5 latki na koniec mialam nune, micralite i volo. choć i tak zdarzało jej sie 'pożyczać' od młodszego brata BI wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka