Dodaj do ulubionych

wklejanie zdjęć- pomożcie proszę

02.12.14, 10:48
oświećcie mnie dziewczyny; jak w treść posta wkleić zdjęcie? jeśli dobrze kojarzę był kiedyś jakiś wątek z instrukcją obsługi wink ale szukam i nic... będę wdzięczna.
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • kin_ga83 Re: wklejanie zdjęć- pomożcie proszę 02.12.14, 13:43
      też się chętnie dowiemsmile
      na marginesie mam inne pytanie: czy ktoś wie jak wstawić zdjęcia w treść ogłoszenia na allegro? bez umieszczania ich na zewnętrznym serwerze?
      z góry dziękuję
      • aszyk71 Re: wklejanie zdjęć- pomożcie proszę 02.12.14, 14:34
        Nie wiem jak się wkleja zdjęcia z telefonu, a z kompa robisz tak pod napisem ulubione fora masz "Twoje posty|zdjęcia, klikasz w zdjęcia, póżniej w dodaj zdjęcie( z dysku) później pod zdjęciem masz napis link zdjęcia, kopiujesz " wklej zdjęcie na forum" i to wszystko.
        • matadwa Re: wklejanie zdjęć- pomożcie proszę 02.12.14, 17:31
          "już" umiem big_grin dzięki!!
      • martuska1982 Re: wklejanie zdjęć- pomożcie proszę 02.12.14, 15:10
        Kin-ga, bez umieszczania na zewnętrznym serwerze się nie da.
        • gleana Re: wklejanie zdjęć- pomożcie proszę 02.12.14, 15:27
          Z telefonu tak samo - podłączasz kabelek usb i potem wyszukujesz źródło.
        • kin_ga83 Re: wklejanie zdjęć- pomożcie proszę 02.12.14, 17:08
          dziękismile po prostu czasami ktoś ma zdjęcie, bez użycia pokazywarki itp. i myślałam, że jest jakiś sposób, bo ja mało techniczna jestemwink
          • martuska1982 Re: wklejanie zdjęć- pomożcie proszę 02.12.14, 17:31
            kin_ga83 napisała:

> dziękismile po prostu czasami ktoś ma zdjęcie, bez użycia pokazywarki itp. i myśla
            > łam, że jest jakiś sposób, bo ja mało techniczna jestemwink

Bo wstawia pod odpowiednia ikonke w poście kod, a kod generuje wstawiając zdjęcie na zewnętrzny serwer, np.fotosik.pl i inne tego typu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka