matadwa 02.12.14, 10:48 oświećcie mnie dziewczyny; jak w treść posta wkleić zdjęcie? jeśli dobrze kojarzę był kiedyś jakiś wątek z instrukcją obsługi ale szukam i nic... będę wdzięczna. pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kin_ga83 Re: wklejanie zdjęć- pomożcie proszę 02.12.14, 13:43 też się chętnie dowiem na marginesie mam inne pytanie: czy ktoś wie jak wstawić zdjęcia w treść ogłoszenia na allegro? bez umieszczania ich na zewnętrznym serwerze? z góry dziękuję Odpowiedz Link
aszyk71 Re: wklejanie zdjęć- pomożcie proszę 02.12.14, 14:34 Nie wiem jak się wkleja zdjęcia z telefonu, a z kompa robisz tak pod napisem ulubione fora masz "Twoje posty|zdjęcia, klikasz w zdjęcia, póżniej w dodaj zdjęcie( z dysku) później pod zdjęciem masz napis link zdjęcia, kopiujesz " wklej zdjęcie na forum" i to wszystko. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: wklejanie zdjęć- pomożcie proszę 02.12.14, 15:10 Kin-ga, bez umieszczania na zewnętrznym serwerze się nie da. Odpowiedz Link
gleana Re: wklejanie zdjęć- pomożcie proszę 02.12.14, 15:27 Z telefonu tak samo - podłączasz kabelek usb i potem wyszukujesz źródło. Odpowiedz Link
kin_ga83 Re: wklejanie zdjęć- pomożcie proszę 02.12.14, 17:08 dzięki po prostu czasami ktoś ma zdjęcie, bez użycia pokazywarki itp. i myślałam, że jest jakiś sposób, bo ja mało techniczna jestem Odpowiedz Link
martuska1982 Re: wklejanie zdjęć- pomożcie proszę 02.12.14, 17:31 kin_ga83 napisała: > dzięki po prostu czasami ktoś ma zdjęcie, bez użycia pokazywarki itp. i myśla > łam, że jest jakiś sposób, bo ja mało techniczna jestem Bo wstawia pod odpowiednia ikonke w poście kod, a kod generuje wstawiając zdjęcie na zewnętrzny serwer, np.fotosik.pl i inne tego typu Odpowiedz Link