fiifimama
29.05.17, 17:48
Proszę o pomoc przy wyborze wózka.
Termin mam na koniec sierpnia. Chcę wybrać wózek który posłuży nam długo jako główny, dopiero później chcę kupić jakąś lekką podwieźdupkę. Na razie pod uwagę biorę trzy wózki : BJ Elite , Bumbleride Indie i Britax Go Next.
Mieszkamy w bloku, ale na parterze a spacerować będziemy raczej po mniej lub bardziej równych chodnikach. Czasami tylko jakiś wypad w teren. Elite miałam spacerowy przy pierwszym dziecku i byłam bardzo zadowolona. Wtedy jednak też zastanawiałam się nad Indie ale zabrakło mi odwagi żeby kupić go bez oglądania. Ogólnie kupiłabym teraz Elita razem z gondolą tylko jedyną jego wadą (jak i Indie) jest brak obracanego siedziska w obu kierunkach. Boję się, że może być to jakiś problem przy przesadzaniu małego dziecka zimą do spacerówki. Nie wiem czy tylko w związku z tym warto inwestować w Britax-a. Czy dla waszych dzieci siedzenie w spacerówce od początku przodem do kierunku jazdy stanowiło problem? Indie kusi bo spacerówka jest lżejsza od BJ . Napiszcie jakieś rady, który wózek byście wybrały bo syn ma teraz już 6 lat i nie wiem jakie wózki teraz są polecane..