oriflamewroclaw 30.12.06, 18:45 czy wypada założyć gorset na uczelnie? oczywiscie gorset na koszule z dlugim rekawem, co sadzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uu1 Re: gorset 30.12.06, 19:35 > czy wypada założyć gorset na uczelnie? Wiele razy, wielu zakładało różnym uczelniom różne gorsety. Np. w 1968 roku. Ale nigdy nic dobrego z tego nie wyszło. Raczej odpuść. Odpowiedz Link
buba011 niekoniecznie na temat 30.12.06, 19:57 zyciegwiazd.onet.pl/45700,0,1,najgorsze_kreacje_2006,galerie.html Odpowiedz Link
oxin Re: gorset 31.12.06, 22:01 ??? Ja dość często zakładam gorset do sypialni. I szpilki. na uczelnie ubierałam się zwyczajnie, tak jak (haha!) na ulicę. Odpowiedz Link
buba011 bardzo słusznie, to ma działać na wyobraźnie, 31.12.06, 22:33 a nie być torturą dla płuc i stóp, podczas wielogodzinnych wykładów. Niektóre aule są strome. Odpowiedz Link
turzyca Re: bardzo słusznie, to ma działać na wyobraźnie, 04.01.07, 00:05 a ja mysle, ze zalezy od tego co rozumiesz przez slowo gorset. Bo jesli to erotyczne, usztywniane cos z czarnej koronki w dodatku, to zdecydowanie nie. Ale ja osobiscie podkradam mlodszej siostrze brazowy sztruksowy no wlasnie... gorsecik, czyli takie cos bez ramiaczek (sa w opcji) przykrywajace biust, brzuch i pol plecow. Moja uczelnia jest miejscem raczej sztruksowo-swetrowym wiec sztruksowy gorset zalozony na biala koszule jest zabawa z konwencja. Mysle ze autorce watku chodzilo raczej o taki typ gorsetu, moze ew. stylizowany na ludowy (co i rusz robi sie to znow modne), wiec jesli uczelnia tylko nie jest z tych garniturowo-garsonkowych to ja gorset uznaje za normalny. Odpowiedz Link