Dodaj do ulubionych

Sublokator...

17.10.12, 22:34
Przyszłam z pracy i co widzę?
W piętrowym domku - Brzydula na samej górze, a na jej miejscu na parterze obcy kot,wszystko fajnie, dobrze że przeniosła się na górę, tam będzie cieplej, bo jepiej wykonana, ale co będzie jak pojawi się trzeci kot? I co? Brzydulę eksmitują we dwójkę???
W ogóle jak się dała tak wysiudać? Na samym dole super ocieplenie - polarki, poduszki, a na górze nic, bo nie chciała tam przebywać. Będę musiała dopracować górne piętro. Zmartwiłam się tym kotem. To czarny reproduktor z wielkimi jajami sad( Straszny miziak, ufny, nie wygląda na bezdomnego, często go widywałam. Kiedyś Brzydula popędziła go, jak chciał podjeść z miski. Dziwne. Martwię się. Nie daj Boziu któryś Obcy oznaczy mi domek, to Brzydula nie zechce w nim przebywać???
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: Sublokator... 17.10.12, 22:56
      Bierz obcego za jaja i ciąć, ciąć, ciąćsmile
      • animus_anima Re: Sublokator... 17.10.12, 22:58
        naprawdę straszy tymi jajami, przydałoby się!
        jeszcze mi Brzydulę zbałamuci
    • animus_anima Re: Sublokator... 17.10.12, 23:27
      wyszłam teraz sprawdzić, czarnulek siedzi w domkuuncertain
      i co teraz oznaczy, że to jego?
    • elle-joan Re: Sublokator... 17.10.12, 23:42
      Widać Twój domek robi furrorę. Jak tak dalej pójdzie, to przyjdzie Ci postawić całe osiedle kocich domków wink.
      • animus_anima Re: Sublokator... 17.10.12, 23:58
        sad
    • agazuchwa Re: Sublokator... 18.10.12, 06:50
      to może go goń skoro ma dom
    • elle-joan Re: Sublokator... 20.10.12, 15:08
      I jak rozwija się akcja? Mam nadzieje, że Ślicznotka nie wylądowała ostatecznie na stryszku czy dachu domku?
      • animus_anima Re: Sublokator... 20.10.12, 15:20
        smile pięterko Brzydulki jest na noc blokowane, żaden kot się nie przyzwyczai, a ja mam pewność, że ona ma swoje miejsce na podwórku, dziś rano piłam sobie kawkę na dworze, było tak miło z rana, ładna pogoda i widziałam, co koteczka wyprawiała pod oknami sąsiada, niesmaowite mizianko w stosunku do kobiety sąsiada, zagadywała ją, byłam w szoku, dziewczyna lubi bardzo koty, ale niestety za bardzo zapracowani są, nie mogą zabrać kici, ale dokarmiają ją też chętnie, ona lubi ich parapety, bo jest tam długo słońce smile
    • animus_anima Re: Sublokator... 20.10.12, 15:25
      ubolewam, bo Brzydula nie zna kociego jedzenia, nie je za bardzo mokrego, jedynie chrupki podgryza, przyzwyczajona do resztek z obiadu, nie karmię jej w ten sposób, ale sąsiad podrzuci jej coś i widać różnicę, jak pałaszuje z apetytem,
      dziś zakropiłam ją przeciwko pchłom i innym gościom, niewykluczone, że będzie miała małe uncertain
      Za dwa tygodnie mogę ją poddać sterylce, bo tak mówił wet (coś tam o szczepienie chodzi),
      • wladziac Re: Sublokator... 20.10.12, 19:38
        przyzwyczaiła się do domowego jedzenia i to jej smakuje,nie poradzisz,miałam kiedyś dzikuna który uwielbiał suche skórki od chleba i znosił je na podwórko w niemałych ilościach,domniemywam że w czasach głodu zjadał chleb którym ludzie karmią gołębie
        • animus_anima Re: Sublokator... 20.10.12, 22:24
          Biedulek sad
          • wiesia.and.company Re: Sublokator... 21.10.12, 19:58
            Dobrze zarządzasz domkiem smile Każdy ma swoje terytorium. A swoją drogą, nieagresywny pełnojajeczny na parterze chroni jak cerber przed ewentualnymi chętnymi jajecznymi squattersami wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka