lysy-jack Re: Łaciata 14.05.13, 09:37 Jaką ona ma kobiecą twarz! Nawet gdyby nie było napisane, że to ONA, to od razu widać Przepiękna. Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Łaciata 14.05.13, 09:48 ale ma wyraz pyszczka- taki wieczny zdziwiony. Ja? nie to nie ja strąciłam kwiatki czego chcecie ode mnie? śliczna jest Odpowiedz Link
lisek.chytrusek Re: Łaciata 14.05.13, 21:10 Ten nochal! Nie wierzę, że nie poprawiłaś jej w fotoszopie Odpowiedz Link
wladziac Re: Łaciata 14.05.13, 11:00 ślicznie pomazane pysiątko łacznie z noskiem,cuuuudna Odpowiedz Link
ewik1976 Re: Łaciata 14.05.13, 13:04 Dziękuję za miłe słowa w imieniu Łaciatej Pozwolę sobie na trochę historii - gdy dojrzeliśmy już do decyzji o obecności kota w domu, zaczęliśmy się zastanawiać jak tę myśl uskutecznić - skąd? rasowy, czy dachowiec? Aż pojechaliśmy pewnego dnia na wieś do znajomych i w jednym z tamtejszych gospodarstw zastaliśmy chmarę kotów. "Właściciele" chętni byli do wydania, ale do sterylizacji już nie, bo to przecież barbarzyństwo Tak zamiast jednego, trafiły do nas dwa koty, będące naówczas zbitkiem czegoś, co nijak nie przypominało futra, zaropiałe strasznie; oczy zalepione, wszystko posklejanie, do tego rzygające robalami. Nie przeszkodziło im to jednak wyrosnąć na piękne koty Łaciata jest damą w każdym calu, nieskora do burd, nie zniży się do kradzieży, nigdy nic nie zniszczyła. Jest też bardzo mądrą kotką, potrafi się świetnie komunikować. Nie pozwala sobie jednak w kaszę dmuchać i biada temu, kto zbyt nachalnie będzie ją zaczepiał Odpowiedz Link
niutaki Re: Łaciata 14.05.13, 13:28 przepiekne ma oczy i taka spokojna jest na tym zdjeciu, taka ufna, cudowna Odpowiedz Link
zmija_w_niebieskim Re: Łaciata 14.05.13, 21:12 Cudna kicia! A jak ma na imię ten zwinięty w kłębek rudziulek? Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Łaciata 14.05.13, 13:57 Skąd Wy bierzecie takie ładne koty? Co jeden to piękniejszy. Łaciata wygląda, jakby najpierw oglądała mokre pędzle, a potem spróbowała atramentu Odpowiedz Link
elzbieta.24 Re: Łaciata 14.05.13, 15:47 Piękna kocia kobietka w bardzo gustownym makijażu. Odpowiedz Link
klaryma Re: Łaciata 14.05.13, 18:20 niesamowicie umaszczona, a do tego dama, fiu, fiu! Odpowiedz Link
pi.asia Re: Łaciata 14.05.13, 18:30 śliczna i niepowtarzalna,jak wszystkie trikolorki. A przed chwilą zrobiłam taką fotkę Odpowiedz Link
pi.asia Re: Łaciata 14.05.13, 20:34 Czasem złociste, czasem zielonkawe. Mordki mają zupełnie inne, nie tylko umaszczenie ale i kształt, za to ułożenie barw na boku jest identyczne Odpowiedz Link
andy3458 Re: Łaciata 14.05.13, 20:54 Wyglądają zupełnie jak siostry bliźniaczki. A te dwie czekoladowe plamki na nosku Łaciatej są wspaniałe. Odpowiedz Link
pi.asia Re: Łaciata 14.05.13, 21:12 Jak zapisywałam to zdjęcie, to najpierw nadałam nazwę "bliźniaczki". A potem zmieniłam na "Siostry" Jak widać, każdy ma swego sobowtóra, nie tylko człowiek. Maleńka Łaciata jest cuuuuuudna!!! Odpowiedz Link
xxagaxx Re: Tak wyglądały jak do nas przybyły 15.05.13, 11:02 cudeńko! opowiedz jeszcze o tym ślicznym Rudasku - jaki ma charakterek Odpowiedz Link
mitta Re: Tak wyglądały jak do nas przybyły 15.05.13, 14:19 Śliczna krówka z tego kotka (lub na odwrót) Odpowiedz Link
ewik1976 Re: Tak wyglądały jak do nas przybyły 15.05.13, 20:57 Z Rudym to smutna historia - prawie rok temu odszedł za TM Też był świetnym kotem, nie tak mądrym jak Łaciata i rozrabiał strasznie, ale temperamentem bardziej przypominał psa. To był kot, który bez człowieka by nie przeżył, żył z ludźmi w symbiozie; chodził przy noce, ładował się przy najbliższej okazji na kolana i mruczał do ucha. Zupełne przeciwieństwo niezależnej Łaciatej. Cały czas brakuje go nam To był kot z wielkim sercem. Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: Łaciata 15.05.13, 16:28 Piękne oczyska i piękny nosek. Przecudnej urody koteczka. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Łaciata 18.05.13, 20:14 Widać od razu, że Łaciata to kobitka. I te usteczka ułożone w ciup Odpowiedz Link