dradam121 09.06.13, 04:18 czy mona nauczyc komputer,aby byl zdolny wyszukac fotografie kota ? technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,12020200,Google_stworzyl_komputer_jak_ludzki_mozg__ktory___.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pi.asia Re: komputerowy kot 09.06.13, 07:24 Fascynujące, rewelacyjne, ciekawe itede. Ale dla mnie najbardziej niesamowity w tej informacji jest fakt, że komputerowi kazano znaleźć właśnie kota. Nie dom, nie drzewo, nie samochód, nie księżyc tylko kota. Dlaczego akurat kota? Wytłumaczenie, że "zdjęć kotów jest dużo w internecie" kompletnie do mnie nie trafia. Zdjęć np. psów jest tyle samo (plus minus trzy ) Tłucze mi się po głowie teoria prawie że spiskowa. Raz już o tym pisałam tutaj. Teraz do moich argumentów doszedł jeszcze jeden i to dosyć poważny. Wychodzi na to, że mam 100 procent racji na temat opanowania Ziemi przez obcą cywilizację. Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: komputerowy kot 09.06.13, 22:24 Nie miałam wcześniej okazji zapoznać się z tą Pi.Asiową teorią i zrzuciła mnie z fotela. Pusia dziś kolonizowała sąsiadkę z góry rozmawiając z nią na balkonie. A sąsiadka ma starutką jamniczkę i już dawno mówiła, że jakby co, to następny będzie kot. Mówiła to, kiedy Pusia patrzyła na nią. Dziś pewnie moja Księżna Pani przypominała sąsiadce o jej zobowiązaniu. Muszę kończyć, bo Pusia życzy sobie żebym pościeliła łóżko Odpowiedz Link
dradam121 miauczec nie potrafi,ale ruchy z pewnoscia kocie 19.06.13, 21:58 technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,14121332,Nie_potrafi_miauczec_ale_poza_tym_jest_kotem.html#TRNajCzytSST Odpowiedz Link