Dodaj do ulubionych

zlapalam matke!

01.07.13, 20:53
poszlo nadzwyczaj latwo, zlapalam tez 3 maluchy jeszcze jeden sie ukrywa, nie moge go wyploszyc, a starszaki mi przeszkadzaja wrrr. Ide lapac ostatniego Cukierka.
Obserwuj wątek
    • elzbieta.24 Re: zlapalam matke! 01.07.13, 21:14
      Niutaki jesteś po prostu niesamowita.
      • barba50 Re: zlapalam matke! 01.07.13, 21:16
        Brawo!!! Kciuki za Cukierka smile
        • olinka20 Re: zlapalam matke! 01.07.13, 22:05
          Super wiesci!!
          • tami46 Re: zlapalam matke! 01.07.13, 22:37
            Gratuluję i podziwiam.
            • jan.kran Re: zlapalam matke! 02.07.13, 00:20
              Jestes Wielka !!!
              • niutaki znowu pod gorke:( 02.07.13, 09:26
                ja tepa pala, nie ciachnelismy, bo Diabolina karmi, jasny szlag, 3 dni musze ja przetrzymac, maz mnie zabijecrying
                • barba50 Re: znowu pod gorke:( 02.07.13, 10:24
                  No, ale jak duże są małe? Jeśli już same jedzą to nie ma na co czekać. One tak ciumkać mogą jeszcze długo big_grin
                  • wladziac Re: znowu pod gorke:( 02.07.13, 11:38
                    no właśnie ciumkać mogą aż do wykończenia się cierpliwości matki,ważne czy jedzą już samodzielnie
                    • niutaki Re: znowu pod gorke:( 02.07.13, 12:03
                      Ja nie wiemsad ale wet powiedzial, ze nie moze trwac laktacja. Mam ja 3 dni prztrzymac bez dostepu do malych i dopiero wytnie. Powiedzial ze w przypadku karmienia istnieje ryzyko, ze bedzie produkowala mleko po sterylce, bo przysadka nie dostanie info o koncu laktacjisad Maluchy jedza same i powiem Wam najlepsze: po jednej nocy w klatce z kuwetka zalatwiaja sie do kuwetybig_grin Mam w domu tylko trzy, czwarty nie daje sie zlapac, rano wstal, przeciagnal sie i przyszedl jesc ze starszymi. Dzis jeszcze sprobuje go zlapac, bo ja sie boje o niego w nocysad
                      • saga55-5 Re: znowu pod gorke:( 02.07.13, 12:25
                        Trzymam kciuki smile
                        • wladziac Re: znowu pod gorke:( 02.07.13, 12:37
                          no to jak wet tak zadecydował to trzeba posłuchać nie ma innego wyjścia,ważne że kociaki same jedzą,męża trzeba czymś przekupić żeby wytrzymał te trzy dni,no
                          • niutaki Re: znowu pod gorke:( 02.07.13, 13:57
                            jasne ze poslucham weterynarza, mam do niego zaufanie, cenie go za podejscie i otwartosc, awantura wisi na wlosku, ale nie moge zrobic nic innegosad popatrzcie na tego mojego dzikuna, szalona Diabolina, slicznotka nieprzystepna:
                            https://images33.fotosik.pl/709/b0bc6fd0bfee97b2gen.jpg
                            tutaj Chrupcio drobniaczek chce sie zaprzyjazniac:
                            https://images38.fotosik.pl/2093/1d430e21d216efd3gen.jpg
                            a tu malenstwa moje madrulki spryciulki:
                            https://images45.fotosik.pl/1866/85a4f465f8b9a573gen.jpg
                            a tu mistrz kamuflazu, niewidzialny Cukierek, ukryty gleboko:
                            https://images46.fotosik.pl/2099/602bc0c999413d4cgen.jpg
                            • kkjp Re: znowu pod gorke:( 02.07.13, 19:18
                              Jesteś NIESAMOWITA!!!! Wielkie brawa i ukłony. Mania i Bonifacy też byli tacy nieprzystępni ale teraz Boni dosłownie kładzie się pod nogi smile
                              Pozdrawiam trzymam kciuki by się udało i za wyrozumiałość męża. Nie martw się mój też twierdzi brutalnie że mam pier-ca na punkcie zwierząt wink Ale wczoraj pisklaka znalezionego na trawie w niedzielę i uratowanego przed paszczą Bonifacego i Mańka zawiózł do weta i ptaszek będzie oddany komuś z parku krajobrazowego, kto się pisklakami zajmuje - będzie żył smile Z mężem będzie dobrze, przecież widzi ile czasu Ci zajmuje jej łapanie, więc co? Wszystko znowu od początku? - to też jakiś argument.
                              • mist3 Re: znowu pod gorke:( 02.07.13, 23:07
                                Trzymam kciuki za wszystko - za złapanie malucha, wysterylizowanie mamy, znalezienie domków, wyrozumiałość męża....
                                • yoma Re: znowu pod gorke:( 03.07.13, 10:40
                                  Niutaki powiedz mężowi, że go głaszcze ileś tam pięknych kobiet z Zakatka, może zmięknie...
                                  • niutaki jestesmy 05.07.13, 17:41
                                    Mamuska odpoczywa po zabiegu w kontenerku,maluchy szaleja. Padam na pysksad
                                    • jan.kran Re: jestesmy 05.07.13, 19:05
                                      Tak , tak , koniecznie powiedz Mu że wszystkie uważamy że jest piękny i mądry , dzielny i dobry i taki opiekuńczy !!!!
                                      Zapamiętasz co masz powiedzieć ?
                                    • wladziac Re: jestesmy 05.07.13, 21:45
                                      błagam nie padaj,wytrwaj jeszcze trochę kobieto ,są ludzie których się zastąpić nie da,trzymaj się
                                    • mysiulek08 Re: jestesmy 05.07.13, 22:31
                                      Super smile gratulacje smile

Nie padaj na zbyt dlugo tongue_out

Poglaskaj malza ode mnie tez smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka