Dodaj do ulubionych

Kocięta w Jantarze - Stegna !!!

05.06.14, 19:28
Czy jest tu ktoś z okolic Stegny, Krynicy Morskiej ? W Jantarze jest karton z kociętami, nie piją podrzuconego mleka, są za małe, fejsbukowiczom mogę udostępnić apel (ktoś publikuje info tylko dla znajomych dlatego nie linkuję teraz).
Policja i SM nie wiedzą co z tym zrobić, pan który udostępnia zdjęcie nie może ich zabrać do siebie, może wiecie o jakieś fundacji w tym rejonie ?
Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/10380078_457099617759165_4257801691776126794_o.jpg
Obserwuj wątek
    • niutaki Re: Kocięta w Jantarze - Stegna !!! 05.06.14, 20:26
      daj linka na fb.
      • zwiatrem Re: Kocięta w Jantarze - Stegna !!! 05.06.14, 20:39
        Niutko, kocięta są w Jantarze, przy ul. Portowej.
        Tyle informacji mam w ogóle, chyba że możesz podać mi swój @, bo tutaj nie mogę wkleić linka z takimi ustawieniami jakie ma ten pan i ja.
        • niutaki Re: Kocięta w Jantarze - Stegna !!! 05.06.14, 20:43
          aaa rozumiem, to moj profil na fb: www.facebook.com/agnieszka.nowak.33 a mail normalnie niutaki@gazeta.pl sprobuje popisac do TOZow i innych organizacji.
          • zwiatrem Re: Kocięta w Jantarze - Stegna !!! 05.06.14, 20:46
            Na fb wysłałam zgłoszenie, odbierzesz ?
            • niutaki Re: Kocięta w Jantarze - Stegna !!! 05.06.14, 20:51
              nie moge cie zaprosic, czemu? to ty mnie zapros ok?
              • niutaki napisalam do Vivy 05.06.14, 21:33
                i do Strazy dla zwierzat, zobaczymy. Gdzie to jest dokladnie? Okolice Trojmiasta, czy gdzie?
                • dorcia1234 Re: napisalam do Vivy 05.06.14, 21:43
                  to jest na takim chudym półwyspie -Mierzeja Wiślana- teoretycznie nad Elblągiem ale ich woda oddziela.
                  Administracyjnie podlegają pod pomorskie
                  • zwiatrem Re: napisalam do Vivy 06.06.14, 11:06

Dziękuję za zainteresowanie.

Szczęśliwie ktoś już zabrał kocięta, niestety nie wiem z której interwencji czy Niutki czy kogoś z FB.
                    Generalnie moi znajomi ciągle podróżowali w tamte strony, brali pakiet z wszami, pchłami i katarami, leczyli, odkatarzali i dawali do adopcji przez miau, często odławiali też kotki i wykorzystując bony na sterylki od swojego weta zmniejszali zakocenie terenu.
                    W końcu na miau zaczęli na nich przysłowiowe "psy wieszać" że trzepią masówkę, nie sprawdzają domów i że pewnie biorą z tego zyski.
                    Krytyka przeszła wszelkie granice, chociaż za weterynarza płacili z prywatnej kieszeni, podobnie jak za paliwo, karmy, mleczka i odżywki o klatkach i transporterach nie wspomnę.
                    Więc teraz tylko okazjonalnie ale akuratnie nie mogli się tym zająć w trybie tak pilnym.

• niutaki Re: napisalam do Vivy 06.06.14, 11:35
                      no na miau jest pare takich osob chetnych, zeby innych miazdzyc, ale duzo pomocy tam mozna tez dostac, najwazniejsze ze kotki zabranesmile
                    • niutaki zwiatrem 06.06.14, 19:06
                      czy cos wiadomo co z kotkami? czy trafily w dobre rece, ten pan wie kto je wzial? pytam, bo ludzie na fb pytaja...
    • stacie_o Re: Kocięta w Jantarze - Stegna !!! 05.06.14, 21:37
      a może ktoś podlinkuje na miau?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka