28.06.14, 21:43
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,16234291,Wlal_kotu_do_gardla_plyn_do_mycia_toalet__Byl_kompletnie.html?lokale=krakow#BoxWiadTxt
nie napiszę co bym kolesiowi zrobiła
nie wiem czy kobiecie współczuć męża (sama go sobie wybrała)
czy gratulować odwagi, że mimo wszystko zadzwoniła po policję
Obserwuj wątek
    • kusama Re: Potwór 28.06.14, 22:05
      Skąd się biorą takie zwyrodniałe typy? Czy to sadyzm, czy pogarda dla życia? Współczuję tej kobiecie. Następnym razem padnie na nią, albo ich dzieciaki.
      Biedna kocina.
      Mam nadzieję, że sąd nie dopatrzy się niskiej szkodliwości społecznej.

pzdr

• wiesia.and.company Re: Potwór 29.06.14, 16:37
        Chciał ukarać żonę i zrobił to w taki sposób? Dobrze, że powiadomiła odpowiednie instancje. Dobrze, że kota udało się uratować, ale to nie jest dla mnie człowiek... nie można takiego mieć za towarzysza życia, a już na pewno nie za ojca dziecka. Oby sąd popatrzył na niego jak na zagrożenie dla innych.
        • salimis Re: Potwór 30.06.14, 11:00
          Coraz częściej ogarnia mnie niemoc gdy czytam o takich skur ...
          Niby coraz większa wrażliwość na krzywdę zwierząt w ludziach się objawiła ale też coraz więcej pojawia się takich gnojów. A już do szału mnie doprowadzają ludzie którzy uważają że zwierzęta stawiam ponad człowiekiem. A za co mam szanować ludzi ? Za skurw****ństwo ? Szanuję ludzi którzy szanują zwierzęta, mogę mieć z nimi jakieś tam spory jak to w życiu bywa ale wiem że w razie czego mogę na nich polegać a oni polegać mogą na mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka