niutaki 03.02.16, 08:40 taki czarny, wytworny - pasuje na kazda okolicznosc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roscoa Re: piekny Koksik 03.02.16, 08:49 ooo zdublowały się dzięki. to mój wątek proszę usunąć. Odpowiedz Link
zew-is Re: piekny Koksik 03.02.16, 09:37 Bardzo lubię czarne koty, zwłaszcza jak robią taki dzióbek jak Koksik Śliczny jest! Odpowiedz Link
zaba_300 Re: piekny Koksik 03.02.16, 11:11 Też lubię czarne, z takim całuśnym pyszczkiem. Ciekawe kiedy któryś noś mi odgryzie Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: piekny Koksik 03.02.16, 16:35 Patrzały ma ogromne! W coś tam wlepione z wielkim natężeniem. Zgrabniutko trzyma nóżki Moje czarne to były i są ten tego... no nie są, no są... solidnie osadzone A tu Koksik taki smukły. Jak on to robi? Odpowiedz Link
aankaa Re: piekny Koksik 03.02.16, 18:49 no dobra, przecudnej urody kocisko wychwalone ze wszystkich stron a teraz... historia !!! Odpowiedz Link
roscoa Re: piekny Koksik 04.02.16, 14:30 Dzięki, fajnie tak na wejściu zobaczyć swoje futerko Wiesiu- to jego standardowa pozycja na "filozofa" tak mówi mój syn, a mama ,ze na Pana Kota. Smukły to może jest chociaż tu nie ma jeszcze roku, a waży ponad 6 kg. Olinka - patrzy na młodego bo robił głupie miny. Aankaa- odkopie historie w innym wątku. Odpowiedz Link
peonka Re: piekny Koksik 04.02.16, 19:20 Posągowy kot! Cudo. Balabym się mu sprzeciwić... Odpowiedz Link