Dodaj do ulubionych

ha ! moja BiŚka

07.04.16, 17:21
tak spędzałyśmy naszego pierwszego wspólnego sylwestra - cynamonowe ciasteczka i kubek grzańca big_grin
Obserwuj wątek
    • barba50 Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 18:42
      No dobrze, dobrze. Ale czym świętowała Bisia? Bo chyba nie ciasteczkami, nawet cynamonowymi i tym bardziej grzańcem wink

https://wstaw.org/m/2016/04/07/aankaabiska.jpg
      • klaryma Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 18:43
        no wlasnie! Biedny kotek...
        • aankaa Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 19:51
          no, jakoś jej te ciasteczka i winko nie podeszło, co zresztą widać na zdjęciu big_grin

pewnie podzieliłyśmy się tuńczykiem (nie pamiętam)
          • wiesia.and.company Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 20:17
            Rzeczywiście, na tym zdjęciu Biśka wygląda na zasępioną i dumającą nad lichą zawartością talerzyka. smile Żeby chociaż dekorację z bitej śmietany! Coś musiała Ci dobitnie powiedzieć, bo zrobiłaś jej zdjęcie w tej scenerii (ku pamięci i ku poprawie skandalicznego świętowania wspólnego Sylwestra) smile Bita śmietana jakoś by Ci pomogła się zrehabilitować smile
            • aankaa Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 20:36
              no pacz, dopiero teraz do mnie doszło, że kubek wypełniony po brzegi a na talerzyku cieniutko...
    • olinka20 Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 20:18
      Jaka zaczytana smile
      Słodzinka!
      • aankaa Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 20:32
        ona tak ma jak zbliża się do drukarki - pełen stupor
    • zaba_300 Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 20:23
      Faktycznie, nie wygląda na zachwyconą przyjęciem sylwestrowym...
      • aankaa Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 20:33
        chyba sobie przykleję ten wątas do ulubionych żeby nie palnąć takiej głupoty w tym roku
        tym bardziej, że będziemy świętować we trójkę, z Mieszkiem
        • zaba_300 Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 20:59
          No to proponuję krewetki ze śmietanką, saszetki z kurczaka nadziewane wątróbką i odrobinkę tuńczyka na deser smile
          • aankaa Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 21:23
            jeśli dla BiŚkiniewicza - saszetki wyłącznie Felix z królika, innych w zęby nie bierze
            Mieszko - póki co - wciąga wszystko (włącznie z chlebem tostowym)
            • jottka Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 22:45
              seler! seler! i szampana dla wszystkichsmile
              • aankaa Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 22:48
                zdziwisz się - Mieszko wchłonął gotowanego selera, o pietruszce nie wspomnę, bo marchewka z mięsnego wywaru i BiŚkę nieco zauroczyła
                • jottka Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 23:04
                  no ja przecież do tego nawiązuję, osobo pisząca o krótkotrwałej pamięcisad wszystko, co piszesz o tym wspaniałym krakowskim kocie, pozostaje na wieki w mym sercu czy jakoś tak.

ale marchewka nie, marchewkę jadam tylko ja, wszystkie moje zwierzęta pluły nią konsekwentnie, a pierwszy mój kocur poczęstowanie nią uważał za obelgę połączoną z obraząsmile
                  • aankaa Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 23:21
                    eh, tyle piszę o tym wspaniałym krakowskim kocie, że już się gubię o czym było a o czym jeszcze nie big_grin

oooooooo, dziś księciunio wydobył z niedomkniętej torebki bułkę (zwykle chowam do szuflady, ale zapomniałam)
                    napoczął tuż przy, po czym wywlókł z kuchni do przedpokoju i tam (kilka razy, z różnych stron) spróbował czy to "jedzenie dla kotecka" big_grin

na szczęście poprzestał na jednej, drugą (miałam nosa...) zostawił w spokoju
                    • jottka Re: ha ! moja BiŚka 07.04.16, 23:52
                      na pewno tęskni za obwarzankami! nic się tak dobrze nie nadaje do gry w hokeja po całym mieszkaniu jak wyciągnięty podstępem z plecaka obwarzaneksmile
    • panna_beata Re: ha ! moja BiŚka 08.04.16, 14:16
      Wygląda jak posążek. Fajne zdjęcie smile
      • pi.asia Re: ha ! moja BiŚka 08.04.16, 20:18
        Boru Iglasty, co za grzeczna kicia!!! Na klawiaturę się nie pcha, po ekranie łapami nie paca, pazurów w drukarkę nie wpycha, nawet podkładkę pod mysz uszanuje i doopska na niej nie uwali.... Tyś ją, Aankaa, tak wychowała, czy w genach ma taką atencję do techniki??
        • aankaa Re: ha ! moja BiŚka 08.04.16, 23:06
          nie chwalący - jam to uczyniła big_grin

mam nadzieję, że przykład da i młodziak też uszanuje
          • wiesia.and.company Re: ha ! moja BiŚka 09.04.16, 19:36
            Hm... faceci są z Marsa, kobiety z Wenus. Biśka ma szacunek do techniki (może na wszelki wypadek trzyma się od niej z daleka), za to nonszalancja niektórych mężczyzn... Zobaczymy, czego nauczy Biśka chłopczyka, a co złapie od Mieszka smile Mieszko może mieć młodzieńczą fantazję i jeśli to zauroczy Biśkę i pokaże nowe możliwości... wink (tfu, tfu, kto wie? np. turlanie wiśni i wklepywanie pod dywan? wyciąganie z torebki fasolki szparagowej po jednej sztuce i uprawianie hokeja?)
            • aankaa Re: ha ! moja BiŚka 09.04.16, 20:02
              póki co Mieszko jest na tyle nieśmiały, że do komputerowni wchodzi szorując bokiem po ścianach/szafach smile więc jeśli się czegoś ma nauczyć to totalnego braku zainteresowania
    • peonka Re: ha ! moja BiŚka 10.04.16, 10:28
      Biśka Szczęściara! Telefon niezmiennie poprawia mi na "Boska" big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka