Dodaj do ulubionych

podpadłam ?

13.10.17, 23:59
od kilku ładnych godzin usiłuję wpisać się z prośbą o link do bazarku
forum.gazeta.pl/forum/w,10264,164894925,164894925,Ratujmy_koty_z_Polwiejskiej_reklama_cegielek_.html
i ... d.pa blada sad
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: podpadłam ? 14.10.17, 00:00
      nie jest źle - nowy wątas mogłam założyć
      Panno Beato, może tu go wkleisz
      • wiesia.and.company Re: podpadłam ? 14.10.17, 08:46
        Nie tylko Ty miałaś kłopot. Ja też niczego nie mogłam wysłać. Napisać tak, wysłać nie. Dopiero z pozycji "edytor zaawansowany" mi się udało.
        • panna_beata Link 14.10.17, 22:14
          Nie mam pojęcia, czemu takie rzeczy się zadziały.

Macie link Dziewczyny smile

Koci bazarek

Cegiełki mają się pojawić lada moment, ale możecie napisać bezpośrednio do Ani Kędzierskiej, a jak ktoś nie ma fejsa (Anka wink ) to może się zgadać ze mną, bo Wadera też chce i być może byśmy zrobiły jedno zamówienie na Warszawę (by zmniejszyć koszty przesyłki) i przy okazji może jakieś spotkanko by się zrobiło? smile

Pomyślcie i piszcie smile
          • aankaa Re: Link 14.10.17, 22:39
            mi pokazuje się stronka (ta sama co z poprzedniego linka) z fb i żadnych fantów bazarkowych do kupienia
            • panna_beata Re: Link 14.10.17, 23:18
              Jak się przejrzy posty, a nie tylko główną stronę, to się znajdzie, ale wiem że to nie zawsze oczywiste.
              Już wyjaśniam: Fanty będą wystawione niedługo, ale przypuszczam że można je kupić już teraz, bo to cegiełki i mają stałą cenę. Dlatego proponowałam wspólne zamówienie, żeby niefejsbukowym osobom ułatwić i życie. Poza tym jeśli ktoś nie ma fejsa, to nie kupi pod ofertą, bo żeby coś napisać, trzeba mieć konto. smile
              • wiesia.and.company Re: Link 16.10.17, 18:17
                No to ja podniosę ten temat: jestem na FB, zgłosiłam akces tzn. na stronie Bazarek na potrzeby kotów z Półwiejskiej kliknęłam przycisk "Wezmę udział" i gdy wystartuje następna akcja bazarku (gdy będą fanty), to będę widziała na mojej poczcie zawiadomienia w dziale Społeczności. Ale i tak byłoby dobrze, gdyby Panna.Beata machnęła jedno zamówienie złożone z naszych zbiorczych zamówionek. I wtedy jakieś spotkanie, może przecież być w centrum miasta, na gruncie kawowo-ciastkowym smile

A, i jeszcze: może ten wątek teraz poprowadzić pod nazwą: zamówienie zbiorcze na bazarku Koty z Półwiejskiej?

No więc tak:
                Wiesia.and.company - 1 podusia (niech się moje biją o tę jedną, będzie ciekawiej)
                Wadera?: smile
                • panna_beata Re: Link 17.10.17, 22:15
                  Nie wiem czemu ale zniknęły mi powiadomienia o nowych wpisach w wątku sad

To może jak wystartują zakupy, to ogłoszę co i jak, i za ile - i wtedy będę zbierać zamówienia. Może tak być? smile
                  • wiesia.and.company Re: Link 17.10.17, 23:39
                    Jak najbardziej! Może tak być, bo logiczne wink
                  • aankaa Re: Link 18.10.17, 00:42
                    ok
                • wadera3 Re: Link 23.10.17, 14:19
                  Wadera pisała, że 3 smile
                  • aankaa Re: Link 23.10.17, 15:27
                    a gdzie te fanty ?
                    • panna_beata Re: Link 24.10.17, 13:02
                      Uwaga: ZBIERAM ZAMÓWIENIA na cegiełki. Przypominam, że jedna cegiełka/poduszeczka kosztuje 5 zł. Dojdzie jeszcze koszt wysyłki, nie wiem jaki, bo zależy ile tego zamówimy.
                      Proszę więc o deklaracje, kto i ile cegiełek chce, do jutra wieczorem. Tu albo w wiadomości prywatnej.
                      I jeszcze nie mam pomysłu jak kaskę zbierać, ktoś coś?
                      I oczywiście zamówienie dotyczy Warszawy, ale jak ktoś spoza chce oddzielnie kupić, to służę pośrednictwem, bo na fejsie jeszcze cegiełki nie są wystawione.
                      • wadera3 Re: Link 24.10.17, 14:32
                        Podaj w pw nr. konta to Ci wpłacimy za podusie, a za przesyłkę dołożymy po otrzymaniu paczki(będzie wtedy wiadomo ile).
                        Albo jakoś tak.
                        • panna_beata Re: Link 24.10.17, 21:45
                          Wiesia - 1

Wadera - 3

Anka -?

Kto jeszcze? smile
                          • aankaa Re: Link 24.10.17, 21:48
                            jak wyglądają te podusie ???
                            • wadera3 Tu widać te poduszeczki 25.10.17, 11:00
                              Kocio Panny Beaty w akcji:
                              photos.google.com/share/AF1QipO1EwefP7aWwkaqhd27z5Jk3Jc1BjOIl577pzY3EIeuKDAw-VNCXpJEYfzlWgK6dg?key=NlV6eGswMmtJY3hYQWREbWFVbFNCd1lxMktudmZB
                          • aankaa Re: Link 25.10.17, 12:55
                            a co tam ! zaszaleję - 4
                            • panna_beata Re: Link 25.10.17, 21:57
                              Zebrałam zamówienia:

Wadera - 3
                              Anka - 4
                              Wiesia - 1
                              Zewis - 2
                              Zielistka - 2
                              Lisek Chytrusek - 2

Jak nikt nie protestuje, to jutro zamawiam (czekam na jeszcze jedno potwierdzenie od kociej znajomej). Na priv podam Wam konto do wpłaty, tylko nie wiem jeszcze jaki będzie koszt wysyłki. W każdym razie, kto nie chce przez Messengera, niech pisze na gazetowy mail.

A jak poduszeczki przyjdą, to robimy kocie spotkanie smile

I oczywiście, jak ktoś się jeszcze zdecyduje, to niech szybko pisze. smile
                              • wiesia.and.company Re: Link 26.10.17, 18:27
                                O, spotkanie! smile Oj tak! smile
    • panna_beata Cegiełki kupione 30.10.17, 20:03
      Cegiełki, czyli podusie, zamówione. Większość jest na fejsbuku i mogę zbiorczo wysłać na messengera numer konta, żebyście mi wpłaciły kaskę - po 5 złotych od sztuki podusi. Chyba tylko Anki tam nie ma wink, ale to napisz do mnie Aniu maila, poproszę. smile

Podusie powinny być do około tygodnia, więc myślmy nad terminem spotkania - w tygodniu jakoś wieczorem, czy w weekend? Czekam na pomysły i konkretne propozycje smile
      • aankaa Re: Cegiełki kupione 30.10.17, 21:54
        wysłałam z tematem "kocie cegiełki" - adres nieco inny niż forumowy nick smile
        • aankaa Re: Cegiełki kupione 30.10.17, 23:18
          czy tylko ja dostałam nr konta z obciętą ostatnią cyferką ?
          • panna_beata Re: Cegiełki kupione 31.10.17, 08:05
            Przecież odpisałam. Obcięło mi cyfrę przy kopiowaniu albo wklejaniu, na końcu jest 3. Ale po co piszesz o tym na forum skoro pisałyśmy o tym na mailu. smile
            • aankaa Re: Cegiełki kupione 31.10.17, 20:25
              zerknij do skrzynki (tej drugiej)
              • panna_beata Cegiełki kupione - odbiór 03.11.17, 21:31
                Propozycja spotkania w celu odebrania cegiełek smile :

Najbliższy wtorek, godzina tak 18, okolice Metra Wileńska - Zielistka podobno zna fajne miejsce. smile

Anka - możesz? Przez weekend poustalajmy smile
                • aankaa Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 00:43
                  jak dla mnie to ani pora, ani miejsce
                  ale pewnie coś ustalicie
                  • panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 12:59
                    A Tobie gdzie i kiedy pasuje? Tylko ja w tygodniu nie mogę wcześniej bo kończę pracę o 17.
                    • wiesia.and.company Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 15:14
                      No to ja po kumotersku (a co tam!) wymyśliłam, że może 11.listopada (sobota) w kawiarni Piękna Mery na ulicy Pięknej 22. Mój utalentowany siostrzeniec (bo śpiewa, tańczy, prowadzi zespół Ska, a jest reżyserem bez teatru, skończył PWST warszawskie) będzie miał czytanie "Księcia" Machiavellego o 19.19 (serio, taka godzina). To może byśmy zapewniły mu publiczność i spotkały się np. na 2 godziny przed jego czytaną prezentacją? Albo po jego prezentacji posiedziały dłużej? smile
                      • zew-is Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 16:55
                        Wiesiu dla mnie ok.
                    • aankaa Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 15:50
                      a w jakich okolicach się kręcisz ?
                      • panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 17:50
                        Wiesiu, pomysł fajny, ale dla mnie może być trudny do zrealizowania bo na tego 11 listopada przyjeżdża mój teść, będzie Ala - jednym słowem, rodzinny weekend i trudno chyba będzie mi się urwać...
                        Więc chyba ta środa by mi najbardziej pasowała.

Aniu, zaproponowałam Wileński, bo mam po drodze z pracy. Dojazd dla innych nie powinien być zły, bo i metro, i tramwaje, i różne autobusy jeżdżą.
                        • aankaa Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 18:02
                          a jakbyśmy nie musiały spotkać się "w grupie" ?
                          • panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 18:30
                            Aniu, oczywiście że nie musimy. smile

Przypominam tylko, że mój pomysł wspólnego zamówienia polegał na tym, by oszczędzić na kosztach przesyłki i jednocześnie mieć fajną okazję do spotkania. Możemy umówić się, że odbierzesz ode mnie te poduszeczki poza grupą, zapraszam w takim razie do siebie na kawę w następny weekend. smile
                            • aankaa Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 20:12
                              nie wymiguję się ze spotkania tylko problem polega na tym, że "nie jestem pewna dnia i godziny" + (nieraz) czasu tyle co kot smile napłakał
                              • panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 20:17
                                Rozumiem, ale pewnie nie da się tak, żeby wszystkim wszystko pasowało, dlatego pytam o Twoją propozycję. Kiedy by Ci pasowało, gdzie i o której?
                                • zielistka00 Re: Cegiełki kupione - odbiór 05.11.17, 13:43
                                  Ja póki co mogę i w środę i w sobotę smile
                                  • wiesia.and.company Re: Cegiełki kupione - odbiór 05.11.17, 14:58
                                    Ja będę i tak w Pięknej Mery na Pięknej 22 w sobotę o 19.10.
                                    Środa po południu dla mnie też OK (przed południem idę do laryngologa. O ludzie!!! Do laryngologa!!! Chyba nie byłam z 20 czy może 25 lat?). smile
                                    • panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 05.11.17, 15:02
                                      To środa niech zostanie. smile Co nie wyklucza ponownego spotkania w sobotę dla chętnych wink
                                      • wadera3 Re: Cegiełki kupione - odbiór 05.11.17, 17:30
                                        Właśnie wróciłam ze wsi, z katarem i zapaleniem spojówek, więc raczej proszę mnie chwilowo nie brać pod uwagę, bo wolę ten armagedon w domu przeczekać.
                                        • panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 05.11.17, 21:55
                                          wadera3 napisała:

> Właśnie wróciłam ze wsi, z katarem i zapaleniem spojówek, więc raczej proszę mn
                                          > ie chwilowo nie brać pod uwagę, bo wolę ten armagedon w domu przeczekać.
                                          >

To jeszcze raz dużo zdrówka smile kiss I spokojnie, jakoś Ci te cegły tongue_out podrzucimy big_grin
                                      • aankaa Re: Cegiełki kupione - odbiór 05.11.17, 18:47
                                        no, środa nie jest zła smile o 17 ?
                                        • panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 05.11.17, 20:27
                                          O 17 to ja z pracy dopiero wychodzę wink 18. smile
                                          • panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 07.11.17, 16:27
                                            To ustalon : Widzimy się jutro o 18 w Centrum na Okrzei, niech może któraś dziewczyna dopisze tutaj miejsce, bo piszę z komórki i nie pamiętam smile Bardzo się cieszę smile
                                            • wiesia.and.company Re: Cegiełki kupione - odbiór 07.11.17, 17:35
                                              Tak! Widzimy się o 18.00 jutro (w środę) w Centrum Zarządzania Światem (oj tam, centrum kulturalne, kawiarnia, bar, występy, jedzonko) na ul. Okrzei 26. Dojazd albo do przystanku Park Praski albo do Dw.Wileński.
                                              A kto chce to jeszcze poprawka w sobotę o godz.19.19 w kawiarni Piękna Mery na ul.Pięknej 22, gdzie o godz.19.19 zacznie się czytanie tekstów z "Księcia" Machiavellego, potem przerwa na pogaduszki kawiarniano-barowe i o 21.21 zespół Skadyktator (czyli muzyka ska) z wokalem uprzedniego czytacza (czyli mojego siostrzeńca). Szkoda, że to nie lato i ogródki piwne, i słońce, ale atmosfera będzie. smile
                                              • aankaa Re: Cegiełki kupione - odbiór 07.11.17, 18:15
                                                powinnam się dotelepać
                                                mam telefon do Wiesi więc jakoś Was namierzę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka