aankaa 13.10.17, 23:59 od kilku ładnych godzin usiłuję wpisać się z prośbą o link do bazarku forum.gazeta.pl/forum/w,10264,164894925,164894925,Ratujmy_koty_z_Polwiejskiej_reklama_cegielek_.html i ... d.pa blada Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: podpadłam ? 14.10.17, 00:00 nie jest źle - nowy wątas mogłam założyć Panno Beato, może tu go wkleisz Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: podpadłam ? 14.10.17, 08:46 Nie tylko Ty miałaś kłopot. Ja też niczego nie mogłam wysłać. Napisać tak, wysłać nie. Dopiero z pozycji "edytor zaawansowany" mi się udało. Odpowiedz Link
panna_beata Link 14.10.17, 22:14 Nie mam pojęcia, czemu takie rzeczy się zadziały. Macie link Dziewczyny Koci bazarek Cegiełki mają się pojawić lada moment, ale możecie napisać bezpośrednio do Ani Kędzierskiej, a jak ktoś nie ma fejsa (Anka ) to może się zgadać ze mną, bo Wadera też chce i być może byśmy zrobiły jedno zamówienie na Warszawę (by zmniejszyć koszty przesyłki) i przy okazji może jakieś spotkanko by się zrobiło? Pomyślcie i piszcie Odpowiedz Link
aankaa Re: Link 14.10.17, 22:39 mi pokazuje się stronka (ta sama co z poprzedniego linka) z fb i żadnych fantów bazarkowych do kupienia Odpowiedz Link
panna_beata Re: Link 14.10.17, 23:18 Jak się przejrzy posty, a nie tylko główną stronę, to się znajdzie, ale wiem że to nie zawsze oczywiste. Już wyjaśniam: Fanty będą wystawione niedługo, ale przypuszczam że można je kupić już teraz, bo to cegiełki i mają stałą cenę. Dlatego proponowałam wspólne zamówienie, żeby niefejsbukowym osobom ułatwić i życie. Poza tym jeśli ktoś nie ma fejsa, to nie kupi pod ofertą, bo żeby coś napisać, trzeba mieć konto. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Link 16.10.17, 18:17 No to ja podniosę ten temat: jestem na FB, zgłosiłam akces tzn. na stronie Bazarek na potrzeby kotów z Półwiejskiej kliknęłam przycisk "Wezmę udział" i gdy wystartuje następna akcja bazarku (gdy będą fanty), to będę widziała na mojej poczcie zawiadomienia w dziale Społeczności. Ale i tak byłoby dobrze, gdyby Panna.Beata machnęła jedno zamówienie złożone z naszych zbiorczych zamówionek. I wtedy jakieś spotkanie, może przecież być w centrum miasta, na gruncie kawowo-ciastkowym A, i jeszcze: może ten wątek teraz poprowadzić pod nazwą: zamówienie zbiorcze na bazarku Koty z Półwiejskiej? No więc tak: Wiesia.and.company - 1 podusia (niech się moje biją o tę jedną, będzie ciekawiej) Wadera?: Odpowiedz Link
panna_beata Re: Link 17.10.17, 22:15 Nie wiem czemu ale zniknęły mi powiadomienia o nowych wpisach w wątku To może jak wystartują zakupy, to ogłoszę co i jak, i za ile - i wtedy będę zbierać zamówienia. Może tak być? Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Link 17.10.17, 23:39 Jak najbardziej! Może tak być, bo logiczne Odpowiedz Link
panna_beata Re: Link 24.10.17, 13:02 Uwaga: ZBIERAM ZAMÓWIENIA na cegiełki. Przypominam, że jedna cegiełka/poduszeczka kosztuje 5 zł. Dojdzie jeszcze koszt wysyłki, nie wiem jaki, bo zależy ile tego zamówimy. Proszę więc o deklaracje, kto i ile cegiełek chce, do jutra wieczorem. Tu albo w wiadomości prywatnej. I jeszcze nie mam pomysłu jak kaskę zbierać, ktoś coś? I oczywiście zamówienie dotyczy Warszawy, ale jak ktoś spoza chce oddzielnie kupić, to służę pośrednictwem, bo na fejsie jeszcze cegiełki nie są wystawione. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Link 24.10.17, 14:32 Podaj w pw nr. konta to Ci wpłacimy za podusie, a za przesyłkę dołożymy po otrzymaniu paczki(będzie wtedy wiadomo ile). Albo jakoś tak. Odpowiedz Link
wadera3 Tu widać te poduszeczki 25.10.17, 11:00 Kocio Panny Beaty w akcji: photos.google.com/share/AF1QipO1EwefP7aWwkaqhd27z5Jk3Jc1BjOIl577pzY3EIeuKDAw-VNCXpJEYfzlWgK6dg?key=NlV6eGswMmtJY3hYQWREbWFVbFNCd1lxMktudmZB Odpowiedz Link
panna_beata Re: Link 25.10.17, 21:57 Zebrałam zamówienia: Wadera - 3 Anka - 4 Wiesia - 1 Zewis - 2 Zielistka - 2 Lisek Chytrusek - 2 Jak nikt nie protestuje, to jutro zamawiam (czekam na jeszcze jedno potwierdzenie od kociej znajomej). Na priv podam Wam konto do wpłaty, tylko nie wiem jeszcze jaki będzie koszt wysyłki. W każdym razie, kto nie chce przez Messengera, niech pisze na gazetowy mail. A jak poduszeczki przyjdą, to robimy kocie spotkanie I oczywiście, jak ktoś się jeszcze zdecyduje, to niech szybko pisze. Odpowiedz Link
panna_beata Cegiełki kupione 30.10.17, 20:03 Cegiełki, czyli podusie, zamówione. Większość jest na fejsbuku i mogę zbiorczo wysłać na messengera numer konta, żebyście mi wpłaciły kaskę - po 5 złotych od sztuki podusi. Chyba tylko Anki tam nie ma , ale to napisz do mnie Aniu maila, poproszę. Podusie powinny być do około tygodnia, więc myślmy nad terminem spotkania - w tygodniu jakoś wieczorem, czy w weekend? Czekam na pomysły i konkretne propozycje Odpowiedz Link
aankaa Re: Cegiełki kupione 30.10.17, 21:54 wysłałam z tematem "kocie cegiełki" - adres nieco inny niż forumowy nick Odpowiedz Link
aankaa Re: Cegiełki kupione 30.10.17, 23:18 czy tylko ja dostałam nr konta z obciętą ostatnią cyferką ? Odpowiedz Link
panna_beata Re: Cegiełki kupione 31.10.17, 08:05 Przecież odpisałam. Obcięło mi cyfrę przy kopiowaniu albo wklejaniu, na końcu jest 3. Ale po co piszesz o tym na forum skoro pisałyśmy o tym na mailu. Odpowiedz Link
panna_beata Cegiełki kupione - odbiór 03.11.17, 21:31 Propozycja spotkania w celu odebrania cegiełek : Najbliższy wtorek, godzina tak 18, okolice Metra Wileńska - Zielistka podobno zna fajne miejsce. Anka - możesz? Przez weekend poustalajmy Odpowiedz Link
aankaa Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 00:43 jak dla mnie to ani pora, ani miejsce ale pewnie coś ustalicie Odpowiedz Link
panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 12:59 A Tobie gdzie i kiedy pasuje? Tylko ja w tygodniu nie mogę wcześniej bo kończę pracę o 17. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 15:14 No to ja po kumotersku (a co tam!) wymyśliłam, że może 11.listopada (sobota) w kawiarni Piękna Mery na ulicy Pięknej 22. Mój utalentowany siostrzeniec (bo śpiewa, tańczy, prowadzi zespół Ska, a jest reżyserem bez teatru, skończył PWST warszawskie) będzie miał czytanie "Księcia" Machiavellego o 19.19 (serio, taka godzina). To może byśmy zapewniły mu publiczność i spotkały się np. na 2 godziny przed jego czytaną prezentacją? Albo po jego prezentacji posiedziały dłużej? Odpowiedz Link
aankaa Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 15:50 a w jakich okolicach się kręcisz ? Odpowiedz Link
panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 17:50 Wiesiu, pomysł fajny, ale dla mnie może być trudny do zrealizowania bo na tego 11 listopada przyjeżdża mój teść, będzie Ala - jednym słowem, rodzinny weekend i trudno chyba będzie mi się urwać... Więc chyba ta środa by mi najbardziej pasowała. Aniu, zaproponowałam Wileński, bo mam po drodze z pracy. Dojazd dla innych nie powinien być zły, bo i metro, i tramwaje, i różne autobusy jeżdżą. Odpowiedz Link
aankaa Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 18:02 a jakbyśmy nie musiały spotkać się "w grupie" ? Odpowiedz Link
panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 18:30 Aniu, oczywiście że nie musimy. Przypominam tylko, że mój pomysł wspólnego zamówienia polegał na tym, by oszczędzić na kosztach przesyłki i jednocześnie mieć fajną okazję do spotkania. Możemy umówić się, że odbierzesz ode mnie te poduszeczki poza grupą, zapraszam w takim razie do siebie na kawę w następny weekend. Odpowiedz Link
aankaa Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 20:12 nie wymiguję się ze spotkania tylko problem polega na tym, że "nie jestem pewna dnia i godziny" + (nieraz) czasu tyle co kot napłakał Odpowiedz Link
panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 04.11.17, 20:17 Rozumiem, ale pewnie nie da się tak, żeby wszystkim wszystko pasowało, dlatego pytam o Twoją propozycję. Kiedy by Ci pasowało, gdzie i o której? Odpowiedz Link
zielistka00 Re: Cegiełki kupione - odbiór 05.11.17, 13:43 Ja póki co mogę i w środę i w sobotę Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Cegiełki kupione - odbiór 05.11.17, 14:58 Ja będę i tak w Pięknej Mery na Pięknej 22 w sobotę o 19.10. Środa po południu dla mnie też OK (przed południem idę do laryngologa. O ludzie!!! Do laryngologa!!! Chyba nie byłam z 20 czy może 25 lat?). Odpowiedz Link
panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 05.11.17, 15:02 To środa niech zostanie. Co nie wyklucza ponownego spotkania w sobotę dla chętnych Odpowiedz Link
wadera3 Re: Cegiełki kupione - odbiór 05.11.17, 17:30 Właśnie wróciłam ze wsi, z katarem i zapaleniem spojówek, więc raczej proszę mnie chwilowo nie brać pod uwagę, bo wolę ten armagedon w domu przeczekać. Odpowiedz Link
panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 05.11.17, 21:55 wadera3 napisała: > Właśnie wróciłam ze wsi, z katarem i zapaleniem spojówek, więc raczej proszę mn > ie chwilowo nie brać pod uwagę, bo wolę ten armagedon w domu przeczekać. > To jeszcze raz dużo zdrówka I spokojnie, jakoś Ci te cegły podrzucimy Odpowiedz Link
panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 05.11.17, 20:27 O 17 to ja z pracy dopiero wychodzę 18. Odpowiedz Link
panna_beata Re: Cegiełki kupione - odbiór 07.11.17, 16:27 To ustalon : Widzimy się jutro o 18 w Centrum na Okrzei, niech może któraś dziewczyna dopisze tutaj miejsce, bo piszę z komórki i nie pamiętam Bardzo się cieszę Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Cegiełki kupione - odbiór 07.11.17, 17:35 Tak! Widzimy się o 18.00 jutro (w środę) w Centrum Zarządzania Światem (oj tam, centrum kulturalne, kawiarnia, bar, występy, jedzonko) na ul. Okrzei 26. Dojazd albo do przystanku Park Praski albo do Dw.Wileński. A kto chce to jeszcze poprawka w sobotę o godz.19.19 w kawiarni Piękna Mery na ul.Pięknej 22, gdzie o godz.19.19 zacznie się czytanie tekstów z "Księcia" Machiavellego, potem przerwa na pogaduszki kawiarniano-barowe i o 21.21 zespół Skadyktator (czyli muzyka ska) z wokalem uprzedniego czytacza (czyli mojego siostrzeńca). Szkoda, że to nie lato i ogródki piwne, i słońce, ale atmosfera będzie. Odpowiedz Link
aankaa Re: Cegiełki kupione - odbiór 07.11.17, 18:15 powinnam się dotelepać mam telefon do Wiesi więc jakoś Was namierzę Odpowiedz Link