ekobita 11.02.06, 11:14 Kto z was kupuje w tym netowym sklepie? Ja kupowałam w animalii, ale wyszperałam,że w zoo24 mają też dobre ceny i zastanawiam się czy się nie przerzucić tam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klle Re: kto korzystał z uslug sklepu zoo24.pl 11.02.06, 12:33 na razie to wysłałem zamówienie i czekam, zobaczę co dostanę skusił mnie tani żwirek, o wiele więcej niż u nas kocurki Odpowiedz Link
klle doszła przesyłka 15.02.06, 19:04 Teraz mogę powiedziec. że jestem bardzo zadowolony! Paczka była wielka, bo 30l. żwirka + parę dodatkowych rzeczy, doszła w jeden dzień po wysłaniu. Cały czas był kontakt - wiadomości dotyczące zapłaty, przygotowania przesyłki i wysłania paczki. I najważniejsze - taniej niż w w sklepach do których mogłem dotrzec do tej pory! kocurki Odpowiedz Link
ekobita Re: doszła przesyłka 16.02.06, 16:41 No i ja też się skusiłam jednek i zamówiłam tam i jestem też bardzo mile zaskoczona. Za zamówienie ok. 100 zł dostałam gratis dodatkowo 5 probek suchej karmy,3 tacki i jeszcze kielbaski dla kota. Naprawdę pełna satysfakcja. I co jeszcze jest tam fajne, że koszty wysyłki to zawsze 5 zł niezależnie od wagi paczki. Odpowiedz Link