estorilla 26.06.08, 13:29 chciałam się pochwalić-półtorej godziny temu zostałam magistrem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salimis Re: off topic 26.06.08, 15:46 No super,gratuluję.No to dzis w twoim domu będzie sie lał szampan z mlekiem na przemian bo kociejstwo też ma powód do dumy. : ) Odpowiedz Link
bietkadd Re: off topic 26.06.08, 16:22 Jestem pewna,że kociejstwo na kolanach czynnie pomagało... Gratulacje ! Odpowiedz Link
biljana Re: off topic 26.06.08, 17:58 Gratulacje !!!! Wypij nasze zdrowie no i miłego świętowania)) Odpowiedz Link
estorilla Re: off topic 27.06.08, 09:08 Szampan tak, ale kotka nie mam a poza tym same mówiłyście, że kotągi mleka nie powinny no niestety na kotologię stosowaną się nie dostałam i skończyłam tylko turystykę i rekreację Odpowiedz Link
salimis Re: off topic 27.06.08, 12:41 estorilla napisała: no niestety na kotologię stosowaną się nie > dostałam i skończyłam tylko turystykę i rekreację A to ty nie wiesz że ma to wiele wspólnego z kotami ? Wystarczy otworzyć okno a kot pokaże ci w praktyce na czym polega turystyka i rekreacja.Tak więc staraj się o kota bo sama teoria to mało. ; P Odpowiedz Link
elas13 Re: off topic 27.06.08, 18:50 Gratuluję serdecznie,a teraz kot koniecznie.Będzie miało kociejstwo WYKSZTAŁCONY całodobowy personel(hi hi) Odpowiedz Link