jarka63 Re: Nowy SIMONS CAT :D 24.07.09, 21:07 Kaja tak robi z ćmami, na szczęście nie każe mi ich zjadać.Jak mi się uda czasem którąś ocalić i wyrzucić przez okno, to szuka jej jeszcze następnego dnia. Odpowiedz Link
nioma Re: Nowy SIMONS CAT :D 24.07.09, 22:03 booooooooooooooooooooooooooski oplułam monitor ) cudowne sa te filmiki, a tak prawdziwe, ze strach Odpowiedz Link
paulina.galli Re: Nowy SIMONS CAT :D 24.07.09, 23:26 Jest genialny. Raz ze te historyjki sa po prostu b. smieszne a dwa - w absolutnie doskonały sposób oddaja prawdziwe zachowanie kota To jak np. mucha jest na zasłonie a kotek przez chwile jej nie widzi i gapi sie wszedzie tylko nie tam gdzie ona jest. To jak poluje i nagle ucieka chowajac sie by znow zaatakować TO jak łapie muche ale z ciekawosci zaglada pod łapy i mucha mu ucieka To jak paca muche smutny ze już się nie rusza Odpowiedz Link
hek_sa Re: Nowy SIMONS CAT :D 24.07.09, 23:49 Znakomite, tak jak poprzednie! Simon NA PEWNO ma kota ! Te filmiki to świetne ilustracje zachowań naszych futrzaków. Ja dodała bym jeszcze minę kota kiedy przychodzi do mnie z pretensjami że mu się zabawka za szybko popsuła. Odpowiedz Link
siamese67 Re: Nowy SIMONS CAT :D 25.07.09, 01:03 To prawda. Najbardziej prawdziwy jest moim zdaniem filmik, kiedy kot budzi Simona, bo chce mu się jeść. Jakbym widziała mojego Brysia Kicysia... Toczka w toczkę tak samo. I te przymilne mruki.. Dobrze, że nie używa bejsbola na koniec - zwykle budzę się wcześniej Odpowiedz Link
salimis Re: Nowy SIMONS CAT :D 25.07.09, 09:31 Suuuper filmik,ale najbardziej rozwaliły mnie te dżwięki wydawane z pyszczka na widok muchy.Jakbym Miśkę widziała Odpowiedz Link
lu221 Re: Nowy SIMONS CAT :D 25.07.09, 22:53 ta tak, i jeszcze jak sie rozglada, bo slyszy, a nie widzi ) boskie Odpowiedz Link
librero Re: Nowy SIMONS CAT :D 27.07.09, 11:30 Dokładnie! I jak wykonuje taniec świętego Wita wokół niemal zdechłej muchy, miaukając i chowając się w końcu pod gazetę I nawet jest taki szczegół, jak zaplątanie łapki w zasłonę w trakcie gonitwy Simon na bank ma kota! Odpowiedz Link
borama Re: Nowy SIMONS CAT :D 25.07.09, 15:04 Umarłam ze śmiechu...czterokrotnie...uwielbiam jak mój kocurek wydaje ten dźwięk: kkkkkk!! Ostatnio nauczył się, że na moje "sio mucha, sio!" otwiera jedno oko i odpowiada mi :"kkkkkk", można nie chodzić do kina, wystarczy jakiś owad w domu...Niestety - wszystkie muchy kończą marnie w jego brzuszku..... Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Nowy SIMONS CAT :D 26.07.09, 09:59 Kwintesencja kociowatości Melka przed chwilą szukała tego kota i muchy przed ekranem Moje Podróże community.webshots.com/user/miriam_1973/albums/most-recent Odpowiedz Link
katia.seitz Re: Nowy SIMONS CAT :D 26.07.09, 11:31 Super, że pojawił się nowy filmik - już myślałam, że się nie doczekamy. Nasza Neti poluje jedynie na łazienkowe karaluchy, ale chyba nigdy nie udało się jej żadnego złapać - ale potrafi czaić się godzinami, wpatrując się w zakamarki obok wanny, skąd paskudy wyłażą. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Nowy SIMONS CAT :D 27.07.09, 19:18 A moje chłopaki usiłują teraz wejść do głośników Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Nowy SIMONS CAT :D 29.07.09, 20:16 Hehehehe, a u mnie na jednego owada (lub prusaka - latem łażą po żwirowanych ścianach budynku) poluje tak co najmniej czwórka! Czasem mnie się udaje upolować i kończę kapciem zabawę z prusakiem. I mam za swoje, bo muszę organizować nową zabawę a to już wymaga mojego zaangażowania, a ja bym sobie wolała coś poczytać... Odpowiedz Link