Dodaj do ulubionych

Terlikowski przedawkował ?

13.11.13, 06:51
wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/442959,terlikowski-przyjaznie-sie-z-homoseksualistami-mam-dosc-budowania-murow.html
Obserwuj wątek
    • mala200333 Re: Terlikowski przedawkował ? 13.11.13, 16:02
      Cyt:- Po co o tym wszystkim piszę? Bo mam dość budowania kolejnych murów między nami, odcinania się ścisłymi liniami od innych nieczystych, niewystarczająco dobrych, konserwatywnych, albo mainstreamowych. Mocne, ostre zdecydowane poglądy nie muszą oznaczać siedzenia za murem... I kultywowania swojej rytualnej czystości. Mam swoje poglądy, nie waham się ich użyć, ale lubię spotykać się z ludźmi. Innymi ode mnie - kwituje Tomasz Terlikowski."

Widać lubił tęcze.....
      • old.bear Re: Terlikowski przedawkował ? 13.11.13, 16:55
        Nie cierpię Terlikowskiego ale ... gdy tylko produkuje się w telewizji to go oglądam.
        Paradoks ? big_grin
        • ewa9717 Re: Terlikowski przedawkował ? 13.11.13, 19:53
          A może własnie coś odstawił? wink
          Za to niejaki waszczykowski na pewno wziął:
          niezalezna.pl/48238-waszczykowski-marsz-przy-ambasadzie-rosji-byla-zasadzka-rzadu-na-opozycje
          • balamuk Re: Terlikowski przedawkował ? 13.11.13, 20:08
            Jezulenku przesliczny, jaka piekna paranoja.
            Co do Terlikowskiego - brzydzi mnie, nie mam do niego zaufania i przypuszczam, ze ma jakis cel.
            • zed-is-dead Re: Terlikowski przedawkował ? 13.11.13, 20:14
              Taka wypowiedź, to zdrada stanu. Słabością państwa jest fakt, ze nikt nie ściga za takie kopanie racji stanu...
              • wirujacypunkt Re: Terlikowski przedawkował ? 14.11.13, 21:09
                Terlikowski tak z dnia na dzień zmienił się ?
                Coś niebywałego, chyba jednak nic nie brał i był na głodzie (jakim nie muszę pisać) i dlatego tak dziwnie prawił.
                Temu człowiekowi nie wierzę ani za grosz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka