neochuan 20.02.04, 16:56 ale ja nie o tym. gdy kleiłem modelki, stało się coś ważkiego: klej przykleił mi się do kleju. tzn. zawartości się zlepiły. co dalej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota To proste: 23.02.04, 00:31 Jak się nie da kleić, trzeba kopiować. Najlepiej w kwadratowe. Odpowiedz Link
neochuan Re: przeleciał ptaszek 23.02.04, 15:58 acha, to jest zagadka: z kim się marusia? Odpowiedz Link
aard Mam nadzieję, ze z nikim 23.02.04, 18:42 neochuan napisał: > acha, to jest zagadka: z kim się marusia? Ale jeśli już, to tylko z Rimmą! :-p Odpowiedz Link
aard Ad REM: 15.04.04, 14:41 I've lost my religion, co robić? Dusznie zaniepokojony Lucjan Odpowiedz Link
pijaw leci ptaszek leci i wiadomość niesie 01.06.04, 11:58 Czy doniesie? nie doniesie! Bo ustrzelił go pan w dresie. Bez związku z klejeniem bocianów. Odpowiedz Link
dziadek72 Re: leci ptaszek leci i wiadomość niesie 28.10.04, 07:00 To pewnie jaskółka afrykańska. Odpowiedz Link
meteor2017 A ja... 27.10.04, 19:11 Klejac Wstege Mobiusa w Butelke Kleina przykleilem sobie lewa reke do ptaszka, w prawej trzymam zelazko i jak mam teraz zadzwonic po pogotowie? Lub chociaz straz pozarna? Odpowiedz Link
aard Lewa ręka w ciemności 28.10.04, 16:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=3992513 Odpowiedz Link
meteor2017 Wy tu smihu chihu 28.10.04, 17:28 A sprawa jest powazna, gdyz to byl... Super Glue!!!!! Obawiam sie, ze trzeba bedzie rozdzielac operacyjnie... Odpowiedz Link
szprota ale ja nie o tym 28.10.04, 22:03 mi się spodobało, że na tym wątku nikomu nie powtarza się sygnaturka Odpowiedz Link
aard Nieprawda :-( 29.10.04, 10:23 Powtarza się Pijawowi (o odkurzaczach), a Chułłanowi to nawet dwa razy (o królu lew i częściowo o szariku w klatkę). A moja nadal się nie powtarza :-) Odpowiedz Link
aard na tem wącie po raz pierwszy wyrosła 23.03.05, 14:11 Aleja Nieotym! <standing_ovulation_mode> Odpowiedz Link
yavorius Re: przeleciał ptaszek 25.03.05, 13:51 neochuan napisał: > ale ja nie o tym. gdy kleiłem modelki, stało się coś ważkiego: klej przykleił > mi się do kleju. tzn. zawartości się zlepiły. co dalej? Na Ptoki z tym :-p Odpowiedz Link
maginiak fróbelek ćfurek 28.04.05, 10:20 Już nawet ryby biorą. Co za czasy, panie, co za czasy. Odpowiedz Link
huann Aleja Nieotym (1) 17.09.05, 18:12 neochuan napisał: > ale ja nie o tym. gdy kleiłem modelki, stało się coś ważkiego: klej przykleił > mi się do kleju. tzn. zawartości się zlepiły. co dalej? dalej: dziś w dn. dzisiejszym huann rozpoczął za poduszczeniem Majkela00 wielką akcję oblepiania starych bałut plakatem Kandydata. oblepił kwartał franc-wojpol-tokarz-obrwesterp i kleił łącznie 5 godzin i nakleił 285 bodaj plakatów, co jest zaiste wynikiem nie wiadomo co. obszekał go pies szt.1, dzieci szt.2 i pan z okienka na parterze sztuka. gdy kleił Kandydata zastosował przeróżne metody dwie, takie jak spryskiwacz do kwiatków napełniony klejem do tapet i butelkapet napełniona klejem do tapet ze specjalną końcówką jak dla kolarza od bidonu. niestety, w połowie mniej więcej plakatowania rozleciało się urządzenie do oprysku w spryskiwaczu, a bez tego jak bez ręki, albo czterej pancerni bez psa więc odtąd kleiłem petem co przejawiło się wyciekiem nadmiernym substancji kleistej i spowodowało sklejenie się wielu plakatów Kandydata w jeden plakat. Kochanakasiu, poaardź mi proszę, bo skleiły mi się chyba nawet wątki! Odpowiedz Link
huann Aleja Nieotym (2) 18.09.05, 15:55 Niedzielne południe. Po skrajnie błękitnym niebie nad Starymi Bałutami leniwie płytą niewielkie, koniecznie białe baranki. Mieszkańcy pobliskich kamienic wyroili się właśnie z kościoła i niespiesznymi grupkami kierują się ku najbliższym domowym obiadkom leniwie konwersując o wydarzeniach całego tygodnia w promieniu paru podwórek. Pani emerytka ciunga kundelka na eleganckiej czerwonej smyczy – w końcu nie co dzień jest niedziela! Na murkach mrucząco wygrzewają się tłuste lśniące kociska wszelkiego sortu i deseni. Błoto po ostatnich deszczach też już prawie wyschło, na trawniku pod sklepem, co czynny nie tylko w niedzielne południe drzemie wciąż sobotni pan w ubraniu znoszonym nawet jakoś mniej niż zazwyczaj. Może to zresztą tylko kwestia oświetlenia... Po bramach stoją podpierają i przykucają dresy ćmiąc tanie fajki, w deficytowym towarzystwie takowych panien (stosunek przeciętnie 4-5 : 1), ale za to w jaki kancik dziś jakby prasowane! Nawet ‘kurwy’ lecą akcentowane staranniej niż w inne dni tygodnia, świadome wagi słowa wypowiadanego w niedzielę, niewspółmiernego i wręcz nieporównywalnego ze słowem powszednim... Ech, byle jakoś do poniedziałku, bo jakby tak dostać wpierdol w niedzielę, to naprawdę mogło by być galant... Odpowiedz Link
huann Aleja Nieotym (3) 19.09.05, 20:06 króciusieńko, bo tak: wiewiórka wystąpiła na Marysinie. Koniec. Odpowiedz Link
huann Aleja Nieotym (4) 23.09.05, 11:32 idę kle, ić. mam na sobie jakbym zagiął podczas akcji: glue jeans i nieco anarschizującą koszulkę z napisem: k-leję nato wszystko! do tego skarpetki i buty we mnie niemało, a kandydat jest niewielkiego formatu A4, jak ta autostrada co to poprzez łąki poprzez miedze co ja bredze... Odpowiedz Link
szprota Huanie, miałeś nadmienić 23.09.05, 11:38 o pudlu, co hopsasa na wysokościach głów raczej niźli stóp tudzież pani z kurzają oraz zasilić przysłowia utopskie o spotykanie zwierząt na dołach. Odpowiedz Link
maginiak Re: Huanie, miałeś nadmienić 23.09.05, 12:27 no właśnie, a ja czekam i czekam i czekam, a ja leżę i leżę i leżę. Odpowiedz Link
huann Re: Huanie, miałeś nadmienić 23.09.05, 16:57 a ja ojej ojej ojej klej no i klej: okej? Odpowiedz Link
huann Aleja Nieotym (5) 26.09.05, 21:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=1397610&wv.x=2&a=29591655 uff, oby do samorządowych... Odpowiedz Link
dwoch_mezczyzn My 24.10.06, 15:37 lubimy takie ptaszki, co przelatują. I czy modela można skleić z otwartej? Odpowiedz Link