dziad_borowy 24.05.04, 13:21 Na powitanie hip hip hulajnoga!!! Dzierżbór łojenie aż do bólu!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maginiak Wątpię Dziaduniu, wątpię 24.05.04, 13:26 A nawet jak wejdzie, to pewnie będzie udawał, że nie widzi tego wątku:-p Odpowiedz Link
dziad_borowy hehe 24.05.04, 13:39 Aardzie, jak wejdziesz i nie bedziesz chcial sie z tym ujawnic to chociaz zrob trzy razy jak sojka, cobysmy wiedzieli, ze byles. Dobrze? Dzierżbór nie wolno nic udawać, a kto udaje ten kryje!!! Odpowiedz Link
maginiak to dziwne, ale mnie się sójka kojarzy 24.05.04, 13:42 A jak robi sójka, Dziadzie? Wstyd przyznać ale rzadko bywam w borze i sójki są mi obce. Odpowiedz Link
dziad_borowy to dziwne, ale mnie się sójka kolejarzy 24.05.04, 13:49 maginiak napisała: > A jak robi sójka, Dziadzie? Po pierwsze to rzeczywiscie wstyd:-) A po drugie sojka robi otwierajac dziobek i lekko przekrzywiajac glowke na bok. W wyjatkowych momentach sojka robi unoszac prawa noge do gory. Dzierżbór ornitologiczne zagwozdki borowe!!!! Odpowiedz Link
maginiak Re: to dziwne, ale mnie się sójka kolejarzy 24.05.04, 14:00 no to nasz aard będzie dzierżborowo wyglądał robiąc jak sójka :-p Dzierżbórr robienie dokładnie tak jak sójka :-)) Odpowiedz Link
maginiak I widzisz Dziadzie, słusznie wątpiłam 25.05.04, 09:40 Ale dajmy mu jeszcze jedną szansę:-) Aardzie, chyba że już robiłeś jak sójka a ja przegapiłam:-( Odpowiedz Link
dziad_borowy Dać mu szansę, dać mu szansę!!! 25.05.04, 13:24 Dajmy. NATO. Dzierżsój!!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Dać mu szansę, dać mu szansę!!! 25.05.04, 13:36 Ale cos mi sie wydaje, ze ja tez ta sojke przegapilem. Az dziw bierze, ze hoho. Ciekawosc mnien zzera. Ale to nie tu. Dzierżsój!!! Odpowiedz Link
maginiak A może by tak 25.05.04, 13:41 trochę podpowiedzieć aardowi, że tu a tu jest taka a taka ośla ławka i na niej taki a taki wątek na którym wypadałoby zrobić jak sójka. no... nakierować go jakoś, tego aarda (ale to już chyba sprawa dla Kierochułana) Odpowiedz Link
dziad_borowy Nie wim tylko czy... 25.05.04, 13:59 ...godzi sie cokolwiek RedNaczowi podpowiadac, bo zasada jest taka u wszystkich RedNaczow swiata, ze podpowiedzi sa niewskazane, bo zbedne, bo niepotrzebne, bo i tak RedNacze wszystko wiedza. Albo nawet wiecej. Ale jesli Kiero zgadza sie byc Oslem na pozarcie to dlaczego nie? ;-))))))))) Dzierżsój!!!! Odpowiedz Link
maginiak W takim razie 25.05.04, 14:07 nie podpowiadajmy, nie sam szuka:-) Co nie zmienia fucktu, że my chcemy sójkę, my chcemy sójkę, my chcemy sójkę!!!! Odpowiedz Link
neochuan to nie samczy sam? 25.05.04, 14:33 bo kiero wroz terce. ps. niech ktoś kiera pokieruje, to kiero pokieruje aarda. może aard?? Odpowiedz Link
dziad_borowy Poczekajmy w imie Światacze 25.05.04, 14:40 na zakonczenie eksperymentu podprogowego, ktory moze sie uda, a moze sie nie uda. Pytanie brzmi: skad bedzie wiadomo czy eksperyment sie udal, jesli Aard zrobi sójke cichaczem? Odpowiedz: nie bedzie wiadomo. Dzierżsój!!! Odpowiedz Link
neochuan Re: Poczekajmy w imie Światacze 25.05.04, 14:47 albo po ciemku? albo podpodprogowo? albo albo albi gęsi? Odpowiedz Link
maginiak A jak długo będziemy poczekać w imię? 25.05.04, 15:14 bo ja już się nie mogę doczekać troszkę. może chociaż Dziaduniu, żeby umilić oczekiwanie, zdradzisz nam jakie to eksperymenta wyborowałeś? Odpowiedz Link
maginiak Już znalazłszy sama i doceniwszy 25.05.04, 15:44 Co nie zmienia faktu, że sójki ani widu. Odpowiedz Link
dziad_borowy Ani dydu 25.05.04, 15:56 I tak nam minal kolejny dzien. Bez sojki znaczy minal. Niechaj nastepny dzien bedzie juz dniem z sojka, ja blagam!! Podpisano: Kliuska na kolanach z uchem niezmiennym. Dzierżsój!!!! Odpowiedz Link
maginiak Ani Ani 26.05.04, 11:12 b00g13 napisał: > czy ja też mogę chcieć sójkę jaskółeczkową? możesz, możesz! a nawet powienieneś, dr00gi B00gi! W tłumie siła :-) Odpowiedz Link
neochuan niu-niu! 26.05.04, 12:39 a ja bym pierdolnął szpagat, ale sno powiązałka do sad nie. Odpowiedz Link
aard Drogi Dziadku... 27.05.04, 13:34 Jaki to był experyment, bo dla mnie jakby nazbyt podprogowy...? aA Rd PS. A może przybędziesz jutro do Łodzi na uroczyst aarda jak_sójka_robienie? Odpowiedz Link
dziad_borowy Drogi Aardku... 27.05.04, 14:35 aard zapytał: > Jaki to był experyment? To byl jakby nazbyt podprogowy eksperyment:-) A potem Aard znów zapytal: > PS. A może przybędziesz jutro do Łodzi na uroczyst aarda jak_sójka_robienie? Sojka kusi bardzo, lecz jutro mama_borowa i tata_borowy wraz z siotra_borowa do borow przybywaja. Moze oni chociaz mi sojke zrobia. Dzierżbór sój!!! Odpowiedz Link
szwagier_borowy Ale dzierżborowo! 27.05.04, 15:32 To pozdrów, Dziadku, Prababcię_borową, Pradziadka_borowego oraz Cioteczną_babcię_borową ode mnie. Dzierżdzięki! Odpowiedz Link
maginiak Tylko nie to!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.05.04, 12:32 Jutro mnie nie będzie!!! To chociaż poczekaj do poniedziałku, plis!!!!!! Odpowiedz Link
aard Jak to Cię jutro nie będzie? 27.05.04, 13:29 To z kim się umówiłem na 19 w Zapicq...? Odpowiedz Link
maginiak Aboja 27.05.04, 13:40 abomyśmy...myśleli że ty zrobisz jak sójka tutaj:-) i właściwie, to na tym mi/nam najbardziej zależy. aardzie drogi, zrobić jak sójka w realu, to każdy potrafi, nawet ja:-) Odpowiedz Link
dziad_borowy Nie ma co!! 27.05.04, 14:09 Jedna z lepszych sojek, jakie w zyciu widzialem. Fiuuufiuuu podziwu pelne. Dzierżsój!!!! Odpowiedz Link
maginiak Sójka sójka i po sójce 27.05.04, 14:10 No i dupa! Wiedziałam, że przegapię :-( Odpowiedz Link
maginiak Naprawdę mógłbyś? :-)))) 27.05.04, 14:38 W takim razie ja poproszę taką z bitą śmietaną. No i oczywiście z wisienką na czubku:-) Odpowiedz Link
aard Ależ nie ma sprawy! :-D 27.05.04, 14:47 Tylko wisienki wyszli. Będzie z marchewką na czubeczku (bez kija!) Uwaga, robię. Odpowiedz Link
dziad_borowy Fuckt! 27.05.04, 14:56 Byla nawet lepsza od tej poprzedniej. Fiuufiuu do kwadransa. Dzierżsój!!! ps. nam czekac sie oplacilo. Odpowiedz Link
neochuan WYBIERAM SIĘ 27.05.04, 18:00 do parlamentu Srelelentu. Bo sójka zamorze. i ogłoszenia nie będzie. mówiąc prościej: co jedna jaskółka, to trzech sójek nie, czy ni? Odpowiedz Link
dziad_borowy Też zaniedbałem ten obowiązek obywatelski 02.09.04, 14:48 Nieladnie, Dziadzie, nieladnie!!! Ale ja nie o tym. Ja teraz cos powiem i ze wszystkich sil zaprzysiegne sie, ze to nie jest podpuszczanie oj nie: Aardzie, cos mi sie tak wydaje i w zwiazku z tym zaszaleje i nawet zaloze sie o piate kolo u roweru, ze juz nie potrafisz zrobic najsójszej z sójek jak ongis bywalo:-) Dzierżubr występuje z sójką w puzdereczku!!!! ps. gdzie byl przekaz jakby nazbyt podprogowy? Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie? Niech powie mnie. Zawczasu dziekujee. Odpowiedz Link
aard Ano,Dziadzie,żeby tak prawdę rzec,to nie wiem 02.09.04, 15:19 Spytaj MZtki. Ostatnio dośc często robię jak sójka jej telefonem, więc ona powinna wiedzieć. Odpowiedz Link
szprota i najsojniej na swiecie to robisz ;) 02.09.04, 18:44 a przekaz podprogowy to w czynie spolecznym rozebrane ulotki Odpowiedz Link
szprota i słusznie 07.12.04, 16:24 to jest jeden z moich ulubionych wątków na RU pewnie dlatego, że jest gęsty od Dziada Borowego :D Odpowiedz Link
h8red Ciekawe czy ten Osioł Aard tu wejdzie? 05.03.06, 11:34 Jak wyjechał to pewnikiem nie :> Odpowiedz Link
fwiftak_bew_wemba_na_pfedzie Wejfnąłem fie mówi. 21.03.06, 12:47 Fiekawe. Fiekafe. I twonowe tew. Odpowiedz Link
kotbert Co jest kurwa? 21.03.06, 19:23 Wysłałam posta z "niemożnadwarazywysłaćpostaztegosamegoformularza", a w dodatku pierwszego posta nie wysyłałam wcale :] Odpowiedz Link
szprota zen, prostaku, zen 21.03.06, 19:59 wysyłasz posty z pustego formularza. czy coś. Odpowiedz Link
aard dojszłem 31.03.06, 10:32 a wchodzę, jak tylko mogę, czyli ostatnio nieczęsto. Ale dziękuję i uszami z wdzięczności macham klapu-klap! :)) Odpowiedz Link
szprota ho ho 26.04.06, 23:12 było to nawet odczuwalne. nie zrobiłeś tym razem jak sójka, nienie! Odpowiedz Link
szprota ta prysznic nie ma tu nic do rzeczy 27.04.06, 09:59 to tylko paluszek igłówka bezlaserowa niech mocz będzie z tobą. Odpowiedz Link
aard ale ż osioł ze mnie 14.10.06, 16:22 że dopiero teraz tu wszedłem! I co teraz, Dziadzie? Odpowiedz Link
dziad_borowy Teraz 16.10.06, 12:26 leze i kwicze. A wlasciwie to robie jak osiol. A jak robi osiol w sensie nie kwiczy tylko...? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link