szprota całkiempewnetegocopiszę JESTEMTUSAMA 19.06.05, 13:16 więc spieszę się spamować, bo samotność to taka straszna trwoga, olaboga* -- *copyright Lolik2 opowiadająca o srootootoodenckiej imprezie Odpowiedz Link
szprota rozpoznającegatunekmuzyczny AAAAAAAAAAA! 19.06.05, 13:17 publiczne wykonywanie country powinno być ścigane z paragrafu! Odpowiedz Link
huann itrzeciegoDNIA 19.06.05, 13:30 pojutrze. jeśli wliczymy w to dziś, co jak wczoraj, wstaćniebyłowstanie ;]]] Odpowiedz Link
szprota sakramentalne TERTIUMNONDATUR 19.06.05, 15:16 ale i tak nie wiem, o co chodzi, poza tym, że b00g13 jest wielki, Aard ma kogutka, a ja sypiam z koszulką Majkela. Odpowiedz Link
huann wyjaśniająceCAŁAENERGIAZNOSZENIA 19.06.05, 15:31 idzie w szmaty w kurze w mop. wyjaśniam więc oto tak: odchułań to pierwszy stopień do posprzątania wszechświata od razu mniej Odpowiedz Link
szprota zauważajaceże HUANNJESTDZISIAJCUDOWNIEZAKRĘCONA 19.06.05, 16:55 na mnie tak sprzątanie nie działa (a szkoda) Odpowiedz Link
huann zpewnościąodbijającesięnaZDROWIU 19.06.05, 17:58 lustra wycieram ja chcę do zoo!!! Odpowiedz Link
huann stowarzyszająceumarłychskarpetówCZUJĘSIĘ 19.06.05, 18:01 wypalony. przez dome stos. Odpowiedz Link
szprota ulegającemuzycznymskojarzeniom ZAPRASZAMDOCHÓRU 19.06.05, 18:10 by dome stos czyściliśmy porcelanowy klosz by dome stos! ale nie przejmuj się, wszyscy zwycięzcy obiecali, że pojawią się na radiowej scenie, aby o godz. 20 odebrać nagrody. Odpowiedz Link
huann nierozumiejącenicanicHUANJESTGUPI 19.06.05, 18:20 szprota machnęła od niechcenia: > > ale nie przejmuj się, wszyscy zwycięzcy obiecali, że pojawią się na radiowej > scenie, aby o godz. 20 odebrać nagrody. ale komu? Odpowiedz Link
szprota popadającewrefleksję TODOBREPYTANIE 19.06.05, 18:23 przypuszczam, że tym, którzy twierdzą, że zło te przeboje! Odpowiedz Link
huann ciężkomanewrującempempoŁAZIENECZCE 19.06.05, 18:12 Help, I need somebody, Help, not just anybody, Help, you know I need someone, help. Odpowiedz Link
huann siadającedoKOTLETÓW 19.06.05, 18:14 nagrodą będzie zmywanie! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link
szprota straconecierpliwość NOIOCZYWIŚCIE! 19.06.05, 18:19 jestem wielką zbrodniarką i przyczynię się do choroby serca, bo bez kolacji chcę spać, kurwa mać! Odpowiedz Link
szprota zwijającesięześmiechu LUBIĘCZYTAĆOPISYNAGIEG 20.06.05, 10:49 raxneta: "prawdopodobnie dziewczynka" sloggi: "wyimaginowany chłopiec" [coś mi mówi, że Sloggi wspomina o chłopcu w nieco innym kontekście] Odpowiedz Link
aard Subreowe RUPJA 20.06.05, 12:09 (brrejkin njuz) Wiecie, co w naszym systemie-informatycznym-to-be znaczy RUPJA? Rok Uzyskania Prawa JAzdy :-) Odpowiedz Link
yavorius PytająceAarda OCOCOMEON? 21.06.05, 10:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=24811183&a=25473193 Odpowiedz Link
aard OdpowiadaYące OTO 21.06.05, 11:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=17962706&a=25340930 Odpowiedz Link
yavorius Niewinne NOPRZECIEŻAJMAKCIODPISAŁ 21.06.05, 11:12 A poza tym, te wątki cieszą się dość dużym powodzeniem (hłe, hłe) ;-D Odpowiedz Link
aard Jasne AJAODPISAŁEMAJMAKOWI 21.06.05, 11:16 Może zapomniałem dodać, że mój apel jest opatrzony ultimatum. Po ewentualnym (a teraz ju faktycznym) podbiciu nie pozwolę, żeby słowo w zamierzonym układzie trwało dłużej niż do mojego najbliższego pojawienia się na RU :) Odpowiedz Link
szprota zgryźliwe NOREWELACJA 21.06.05, 12:07 primo, dzień bez narzekania Aarda dniem w pizdu ełej straconym. secundo, jeśli ktoś o coś grzecznie prosi, to taki wielki problem nie uwzględnić? tertio, nie lubię sięgać po nożyczki, ale ktoś tu się sam prosi :/ Odpowiedz Link
yavorius OdpowiadająceRE:ODP: 21.06.05, 12:12 szprota napisała: > primo, dzień bez narzekania Aarda dniem w pizdu ełej straconym. O tak, zdecydowanie!!! > secundo, jeśli ktoś o coś grzecznie prosi, to taki wielki problem nie uwzględnić? Hm, ja też chyba prosiłem o porządek na "raz" i "punkt", więc sama sobie odpowiedz na to pytanie:P > tertio, nie lubię sięgać po nożyczki, ale ktoś tu się sam prosi :/ A niby czemu?:) Kto się prosi i czym?;) Na świnie z tym! Odpowiedz Link
huann przypominająceŚWINIE 21.06.05, 12:15 nie istnieją, to zbiorowe dzikich stworzenia! y n: > Kto się prosi i czym?;) Na świnie z tym! Odpowiedz Link
szprota wkurwione JAPIERDOLĘ 21.06.05, 12:27 Yavorku, czy twojej bystrej uwadze uszedł fakt, że na punkcie i raz cośkolwiek w kwestii zrobienia porządku mają wyłącznie ci, którzy mają uprawnienia? a dlaczego nie masz pretensji do tych, którzy tak drażniący ciebie burdel na tym wątku zrobili? jeśli mamy sobie wzajemnie robić na złość, to ja wypierdalam. Odpowiedz Link
yavorius AlezarazmomentoweCHWILA 21.06.05, 12:29 Pisałem po stokroć uprzejmie, żeby nie naruszać struktury wątku. Pisałem. Potem prosiłem was, bo właśnie wy macie uprawnienia. Ja tam nikomu na złość nie robię. Odpowiedz Link
aard Rozczarowane TRAFIŁAŚKULĄWPŁOT 21.06.05, 12:30 szprota napisała: > Yavorku, czy twojej bystrej uwadze uszedł fakt, że na punkcie i raz cośkolwiek w kwestii zrobienia porządku mają wyłącznie ci, którzy mają uprawnienia? a dlaczego nie masz pretensji do tych, którzy tak drażniący ciebie burdel na tym wątku zrobili? Bo to są Ci sami! Konkretnie ja :-) No i jeszcze jedno, Ci co narobili, nie mają szans posprzątać, a Yavor jest konstruktywny :) > jeśli mamy sobie wzajemnie robić na złość, to ja wypierdalam. Alez my robimy sobie wzajemnie na złość co najmniej od kilku miesięcy! To zresztą jedenz powodów, dla których zaczynam być zmęczony RU. Odpowiedz Link
yavorius Łałowe AARDJESTFSAJOWY 21.06.05, 12:31 aard napisał: > szprota napisała: > > > Yavorku, czy twojej bystrej uwadze uszedł fakt, że na punkcie i raz > cośkolwiek w kwestii zrobienia porządku mają wyłącznie ci, którzy mają > uprawnienia? a dlaczego nie masz pretensji do tych, którzy tak drażniący ciebie > > burdel na tym wątku zrobili? > > Bo to są Ci sami! Konkretnie ja :-) > No i jeszcze jedno, Ci co narobili, nie mają szans posprzątać, a Yavor jest > konstruktywny :) > > > jeśli mamy sobie wzajemnie robić na złość, to ja wypierdalam. > > Alez my robimy sobie wzajemnie na złość co najmniej od kilku miesięcy! To > zresztą jedenz powodów, dla których zaczynam być zmęczony RU. Odpowiedz Link
yavorius KurwoweSAMOSIĘWYSŁAŁOWIĘCTUCIĄGDALSZY 21.06.05, 12:33 aard napisał: > Bo to są Ci sami! Konkretnie ja :-) Dzięki, nie chciałem tego ja pisać:) > Alez my robimy sobie wzajemnie na złość co najmniej od kilku miesięcy! To > zresztą jedenz powodów, dla których zaczynam być zmęczony RU. To przestańcie! :P Odpowiedz Link
aard Zarazowe BAKTERIA! 21.06.05, 12:35 Jak to "przestańcie"? uważasz, że Ty jesteś wyłączony z tego zarzutu? Odpowiedz Link
yavorius Zadwawowe BATERIA 21.06.05, 12:38 Ehemś:) Ja tego nie traktuję w kategoriach robienia na złość. Odpowiedz Link
aard Ustalające MÓWISZOZACHOWANIUSWOIMCZYINNYCH? 21.06.05, 12:42 Bo jeśli o swoim, to chyba jednak inni powinni oceniać, czy zostało im na złość zrobione. Czy nie? Kurna, sam zaczynam mieć wątpliwości. Odpowiedz Link
yavorius OdpowiadająceIWSWOIMIWINNYCH:-P 21.06.05, 12:46 Ja - powtarzam - nie traktuję ani nie odbieram tego w kategoriach przepychanek/ złośliwości, czy jakby to nazwać;) Ot, małe sympatyczne uszczypliwostki:P (ale też zależy czego to dotyczy):) Odpowiedz Link
szprota oglądająceswojepaznokcie SĄTOTRAFNEAARDGUMENTA 21.06.05, 12:34 czuję się przekonana i zamykam się w sobie oraz w tej tomacie Odpowiedz Link
aard Kurwazaniepokojone ZNÓWZGADZAMSIĘZESZPROTĄ! 21.06.05, 12:27 szprota napisała: > primo, dzień bez narzekania Aarda dniem w pizdu ełej straconym. Spoko. Klimakterium kiedyś mija. > secundo, jeśli ktoś o coś grzecznie prosi, to taki wielki problem nie uwzględnić? Wielki. Wolnoćtomkizm. > tertio, nie lubię sięgać po nożyczki, ale ktoś tu się sam prosi :/ Jednakowóż szkoda lolicznika... Odpowiedz Link
szprota odnoszącesiędotrzeciegopunktu SZKODA 21.06.05, 12:30 przeca wiesz, że nie sięgnę (tylko drażni mnie taka małpia złośliwość) Odpowiedz Link
aard Anowłaśniowe TRAFNIEJAOKREŚLIŁAŚ 21.06.05, 12:38 Co ciekawe, moim zdaniem, celuje w niej niejaka Huann. Piszę o tym tak otwarcie, bo w końcu jesteśmy wszyscy przyjaciółmi. Choć - nie taję - czasem mnie zastanawia, czy Tarzan miał przyjaciół... Odpowiedz Link
yavorius Zdziwione ŻEHUANN 21.06.05, 12:39 Że małpia? Że złośliwość? A może ja o czymś nie wiem, albo źle przeczytałem? Odpowiedz Link
huann nabijająceLOLICZNIK 21.06.05, 12:40 aard napisał: > Co ciekawe, moim zdaniem, celuje w niej niejaka Huann. aale o sso chozzzi ? !? Odpowiedz Link
aard Wyjaśniające PRZYKŁADÓWNAKOPY 21.06.05, 12:46 Najnowszy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=25474329 Odpowiedz Link
huann trafiającekurąWPŁOT 21.06.05, 12:49 się ślepej elewatory: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=25474329&a=25474728 :P Odpowiedz Link
aard Niepotrafiącesiępows3mać TOBYŁOWETZAWETWETWET 21.06.05, 12:54 I nie muszę Ci tłumaczyć, kto zaczął. Ja nie bywam małpio złośliwy. W ogóle jestem nieskazitelny, tylko marudny troszkę. Odpowiedz Link
huann zmieniającezdanieo180stopniważnująceKTOZACZĄŁ! 21.06.05, 13:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=6426375 :P Odpowiedz Link
aard Chwiluniowe BLOGBLOGOWINIERÓWNY! 21.06.05, 13:28 priamo: ten był pierwszy, a moje marudzenie wynika z PRZESYTU blogiem waszym powszechnym secudno: mówiliśmy o małpiej złośliwości a nie o blogach Odpowiedz Link
huann acozaróżnicoweBLOGCZYSPAM 21.06.05, 13:32 popriamo: aard i tak narzeka, chyba, że to Jego blog, czy spam (hmmm, ktorą to literkę dziś aard podbił?.....) polemo: małpiej złośliwości przeYavem wg aarda są, wg słów Jego blogi nasze powszechne i spam, czemu dal upust w pierwszym z brzegu podlinkowaniu wątku niejakiej huann z dzis. Odpowiedz Link
aard Oczywistemaszrację, ALEWSZAK 21.06.05, 13:43 każdapliszkaswójogonekchwali. Moje blogi były pierwsze, nie są spamem i w ogóle ja jako jedyny wyczuwam subtelne granice spamu, których przekraczać nie należy. Wiem, że tak to spoza aardziej głowy wygląda i popielicą sypię sobie na wicherek. Ponadto dodajmy, że hubaryzuję. Tylko że - kto wie - czy w końcu rozwiązania opatentowanego prze HB nie zastosuję. Choć szkoda by mi było. Ale miejsce takie jak RU nie może WYWOŁYWAĆ stresu. Jego zadaniem jest go bowiem re(e)dukować. Odpowiedz Link
szprota podejmującejednakdyskusję LECZZWAŻAARDZIE 21.06.05, 12:44 że niejaka Huann bywa w tym wszystkim najprzepiękniej konstruktywna :) [i akurat jej, jej, jego! bym nie posądzała o świadomie małpią złośliwość. Huaś się po prostu lansuje :P] Odpowiedz Link
huann dziękująceSZPROCIE 21.06.05, 12:50 za piękny autolans pt. "hwalimy chuann za upur i tród" ;P Odpowiedz Link
szprota przekorne AAAAAAAODWOŁUJĘ 21.06.05, 12:54 Huann jest jednak małpio złośliwa :P Odpowiedz Link
huann czekająceBOSIĘJUŻWTYMWSZYSTKIMPOGRUBIŁEM 21.06.05, 12:56 to kto kogo za co i dlaczego? Odpowiedz Link
aard Aprzecieżowe SZPROTO 21.06.05, 12:57 To, po czym odwołałaś, właśnie BYŁO konstruktywne :-) Odpowiedz Link
huann nadalniekaczającenicanicKTODOKOGOPODKIM 21.06.05, 13:01 pisze? PS. PLUM ci ni rozjeżdża bynajmniej monitor? :P Odpowiedz Link
aard Nowłąśniowe NIC 21.06.05, 13:13 Moje ulubione mają już tylko cztery pozycje i na żadne z tych forów nie masz uprawnień :) Odpowiedz Link
huann pochlebiającesobiePEWNIE 21.06.05, 13:25 dlatego :P huann - postrach ulubionych :D Odpowiedz Link
aard Oczywiście WŁAŚNIEDLATEGO 21.06.05, 13:26 Ale jest wyjście - możesz mi zafundować większy monitor. Wtedy przywrócę :) Odpowiedz Link
huann nicztegoweNICZTEGO 21.06.05, 13:28 namów Szprotkę do współfinansowania kolejnej wyprawy :P Odpowiedz Link
huann bubująceBOMINIKTNICNIECHCEFINANSOWAĆ 21.06.05, 13:56 a jeszcze chcą, by finansować. Odpowiedz Link
szprota sarkastyczne NOCOTY? 21.06.05, 13:08 a ja myślałam, że on pisał o zagłodzie :P Odpowiedz Link
aard Nienowe WIEMŻEWIESZ 21.06.05, 13:14 ale chciałem być przez chwilkę owczo złośliwy ;) Odpowiedz Link
aard Niezgadzającesię JAODCZUWAMCZĘSTOZJEJSTRONY 21.06.05, 12:56 Włąśnie niczym niesprowokowaną (choć nie przeczę - podszytą znaczną dozą sympatii - a mimo to męczącą!) małpią złośliwość. Odpowiedz Link
huann biednoaardująceGŁASKGŁASK 21.06.05, 12:58 no po prostu pożałować. ps. JA MAM GŁASKAĆ AARD?! do czego to doszło przez te sygnaturki, wasza huann. Odpowiedz Link
aard Dziękuhuannujące CHLEBAZMASŁEMPOSMAROWAĆ 21.06.05, 13:01 i z polędwiczką nawetwetwet. (to czasem naprawdę potrafi zakłuć, co prawda zawsze macham wtedy ręką, ale co zakłuło, to moje) Odpowiedz Link
szprota wyjaśniające ABOJATOEGOTYCZKAJESTEM 21.06.05, 13:15 i wobec mnie Huann nie bywa złośliwa (ewentualnie bywa z jednocześnie tak dużą dozą ciepła, że nie zauważam) Odpowiedz Link
szprota dającesięsprowokować HUANNMIPOKAZAU! 21.06.05, 13:26 to kto ci się śnił i czy to propozycja? :> Odpowiedz Link
huann akyszująceWSZYSTKOJUŻPOWIEDZIAŁEM 21.06.05, 13:33 wg umowy o niemówieniu wszystkiego jak wiadomo Szprotce, nie Aadziku ;P Odpowiedz Link
aard Bardzomożliwe ŻEKAŻDYMASWOJĄŻABĘ 21.06.05, 13:30 przed kurą ucieka i swojego Huanna, kury go się boi. Odpowiedz Link
huann zbullversowaneZESTAWIANIEMWJEDNYMWĄTKU 21.06.05, 13:35 żaby i huann odchodzę na chwilę na kóry-moja pasja, zostawiając roPUCHY po sobie! Odpowiedz Link
yavorius Zdziwione JAKTO? 21.06.05, 12:30 aard napisał: > > secundo, jeśli ktoś o coś grzecznie prosi, to taki wielki problem nie > uwzględnić? > > Wielki. Wolnoćtomkizm. O właśnie. Jak Ajmak chce sobie robić "popierdolone" wzdłuż i wszerz, to niech robi:) > > tertio, nie lubię sięgać po nożyczki, ale ktoś tu się sam prosi :/ > > Jednakowóż szkoda lolicznika... Ich i tak jest 2:) Odpowiedz Link
aard Zrezygnowane TAKTO 21.06.05, 12:40 yavorius napisał: > > Wielki. Wolnoćtomkizm. > O właśnie. Jak Ajmak chce sobie robić "popierdolone" wzdłuż i wszerz, to niech robi:) Jego prawo. tak samo jak moje prosić, żeby nie robił. Może kiedyś opanujemy to, co Francuzi nazwali cohabitation... Odpowiedz Link
yavorius PrzyznająceracjęNOWIDZISZMIKI 21.06.05, 12:45 aard napisał: > Jego prawo. tak samo jak moje prosić, żeby nie robił. Może kiedyś opanujemy to, co Francuzi nazwali cohabitation... Dlatego tak mi zależało na moim dziecku forumowym:) Odpowiedz Link
aard WzRUszonesłowamiYavoriusa APELUJĘDOMZTKI 21.06.05, 12:47 MZtko, dajmy Yavorovi tymczasowo nożyczki! Odpowiedz Link
szprota małpiozłośliwe ZAPÓŹNO 21.06.05, 12:50 tylko obchodź się z nimi ostrożnie, bo będziem przywracać! :P Odpowiedz Link
aard Iprzypominające TOTYLKOTYMCZASOWO 21.06.05, 12:52 Celem uporządkowania Twoch, Yavorze, dzieci. Dzierżnożyce! Odpowiedz Link
szprota przyznającesiędoignorancji ACOTO? 21.06.05, 12:47 bo moja koleżanka pisała magisterkę o niezamężnej kohabitacji i to znaczyło konkubinat - domyślam się, że tutaj chodzi o szeroko rozumianą koegzystencję, ale mnie przez chwilę uwiodła myśl utopijnej komuny [por. współrzycie] Odpowiedz Link
aard Utwierdzające WŁAŚNIETO 21.06.05, 12:51 szprota napisała: > bo moja koleżanka pisała magisterkę o niezamężnej kohabitacji i to znaczyło > konkubinat - domyślam się, że tutaj chodzi o szeroko rozumianą koegzystencję, Dokładnie tak. To jest koncepcja historyczna dotycząca (bodajże!) stosunków Francji z Niemcami po drugiej wojnie światowej. > ale mnie przez chwilę uwiodła myśl utopijnej komuny [por. współrzycie] I por. Uwiądła. Zdegradowany do dzierżanta, przed kurym milcze nie szereg owiec. Bo go ka prał. Odpowiedz Link
szprota podnoszącerękawiczkę TAKĄPLUSZOWĄ 21.06.05, 13:03 ho, rąk czy nam starczy czy pól ku wnykom tych wizji plus to nowych? Odpowiedz Link
aard wojskowe DRYLUDRYLU 21.06.05, 13:34 Generalnie ma Yorik (traby!) wiele wspólnego z przeciekającym kranem. Kapi tam. Odpowiedz Link
huann zamurmurowaneJAKTO ;] 21.06.05, 12:52 szprota napisała: > ale mnie przez chwilę uwiodła myśl utopijnej komuny [por. współrzycie] Odpowiedz Link
aard Studzącezapały MAMYJESZCZETYLKO70POSTÓW 21.06.05, 12:58 i skończy się hopsanie, a zaczną kolejki... Odpowiedz Link
yavorius Niepodejmującesięzrobieniaporządkuna'raz'TAMDUŻO 21.06.05, 13:01 Do zrobienia:) Odpowiedz Link
aard Dopytujące WTEJCHWILICZYWOGÓLE 21.06.05, 13:04 Bo też faktem jest, że trochę szkoda by było, tam sporo fajnych postów się poza strukturą pojawiło... Odpowiedz Link
aard Łojezujące TOSIĘNAZYWAKOHABITACJA! 21.06.05, 13:37 My Yavoriusowi dajemy nozyczki, a on z nich nie krozysta :-D Niech Cię, Yavorku - morda moja, uściskam!! aA Rd_jak_najszczerszy PS. Daj znać, jak Ci przestaną być potrzebne. Odpowiedz Link
yavorius Łałowe CZUJĘSIĘUŚCIŚNIĘTY 21.06.05, 13:52 Za nożyczki dziękuję, skorzystałem na jednym tylko wątku:) Odpowiedz Link
huann HŁEHŁAJĄCEZDAJESIĘŻEnożyczkiTOJESZCZENIEWSZYSTKO 21.06.05, 13:08 trzeba jeszcze RĄCZUCHN chętnych i skorych do pomocy ;p Odpowiedz Link
huann calkiemlubiącepraćbrudywewłasnymGRONIE 21.06.05, 14:04 a jak to ktoś jeszcze przeczyta. Odpowiedz Link
aard Wzruszająceramionami CZYMAMYCOŚDOUKRYCIA? 21.06.05, 16:51 Bo oczywiście można to pousuwac, ale moim zdaniem to najfajniejsza dyskusja na RU od kilku tygodni. Szkoda by było. Odpowiedz Link
szprota pełniącerolęchórugreckiego BYŁOPIĘKNIE 22.06.05, 00:08 właśnie poczytałam całość i pomyślałam z dumą, że to nasze dzieło :D Odpowiedz Link
maginiak Zdezorientowane NIEMAMGDZIESIĘDOPISAĆ! 22.06.05, 10:16 Próbowałam w wielu wątkach i niemamgdziesiędopisać! Świat się kończyny! (choć ziemia jest okrągła a nogi są dwie!) Odpowiedz Link
aard Wychodzące SPADAM 22.06.05, 16:29 Szczęście, żeście za dużo nie nabili i mogłem popracować :p Odpowiedz Link
aard Rozglądającesięwokoło JAKIJESTGRYPLAN? 23.06.05, 09:55 Czy ten tydizeń przejdzie do historii RU jako szprotkanuiowo martwy czy coś się kroi dziś? Bo weekend temu aardu odpada. Odpowiedz Link
szprota wzruszająceramionami JACIĘODBĘBNIŁAMWPONIEDZIAŁEK 23.06.05, 11:23 i póki co mi wystarczy :P Odpowiedz Link
aard Noboteż TONIEBYŁODOCIEBIE 23.06.05, 12:08 Zresztą wszystko jedno, bo okazuje się, że i tak nie mogę. Odpowiedz Link
h8red Wzdychające ZREZYGNACJĄ 23.06.05, 10:25 Nie jest dobrze mieć najszybszego kompa w pokoju :-/ Czasami nie idzie się do niego dopchać. Odpowiedz Link
lolik2 kurwiopogodowe WŁAŚNIEPRZYSNĘŁAM 23.06.05, 13:46 nad jednym dokumentem... nie spać! zwiedzać! czuwać! Odpowiedz Link
lolik2 przeztewaszowe MIGOTAJĄCEBIAŁEJELENIE 24.06.05, 15:42 nie wyrobię się z robotą :)))) ach, jaki dzisija cudownie popierdolony dzień na RU Odpowiedz Link
huann konstatująceJATEŻNAGRUDZIEŃPOPOŁUDZIEŃ 24.06.05, 15:46 a dziś jest jak zwykle, dziś jest niepowtarzalnie, dziś jest dzień świataka. Odpowiedz Link
aard Jakietomiłe ŻEWSZYSTKIMSIĘPODOBA 24.06.05, 16:14 I jakie to miłe, że to był mój pomysł :-) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Notakowe AJA 24.06.05, 21:32 spałem i teraz dopiero zaczynam nadrybiać zaległości. Odpowiedz Link
szprota azkolejowe AJA 25.06.05, 01:26 czytam wilową rozpierduszkę na Łodzi i cały czas tak samo nie rozumiem. Odpowiedz Link
aard Jejkowe NIEPRZESADZAJMY 25.06.05, 13:53 Co Wila nam zarzuca jest jednak dość jasne. Pozostaje pytanie skąd jej się to wzięło. Bo wyraźnie musiało w niej dojrzewać od jakiegoś czasu - przygotowała dość obszerną listę naszych win - tego się nie wymyśla w pięć minut. A tego wynika, ze COŚ stać się musiało. Pytanie tylko CO. Odpowiedz Link
szprota częściowoprzyznającerację JEDNAKOWÓŻ 26.06.05, 11:33 będąc również adresatką tych zarzutów niezrozumiałym dla mnie jest, skąd się wzięły, skoro z moich wszystkich dostępnych informacji wynika, że znikąd. Odpowiedz Link
huann zrezygnowanePRAWDNIEDOCIECZESZ 26.06.05, 12:25 a w każdym razie nic na to nie wskazuje. Odpowiedz Link
szprota najsurrdeczniejtokrochmalące ICHUJ! 26.06.05, 12:31 nie przejmowałabym się tym w ogóle, gdyby nie Huann :) Odpowiedz Link
aard Właśniowe SPIERDALAĆSPIERDALAĆ 26.06.05, 12:37 oldapipol... A ja zajrzę co tam nowego u wilasztajna Odpowiedz Link
szprota grzecznieprosząceociszę KURWACICHO 26.06.05, 13:40 popadam w przedporodową euforię Odpowiedz Link
szprota wekslującenainnytemat ADLACZEGOCIĘNIEMANAGIEG? 26.06.05, 13:55 nie żebym naciskała, nie nie. Odpowiedz Link