aard Szprotkanie z okazji poniedziałku 29.05.05, 17:40 Bo aard wRUcił, a emzetka tfierdzi, że się stęskniła jak chuj. Więc służę. Oczywiście w Biblio? Oczywiście o 19? OdBIUR! aA Rd Odpowiedz Link
szprota MZta już się odmeldowała 29.05.05, 22:47 że być może z poślizgiem, ale jednak powinna być, no bo się stęskniła jak chuj. Odpowiedz Link
kotbert kotbert natomiast 30.05.05, 08:24 w drodze z góry na dół, albo na odwrót, zależy od perspektywy, też się stęsknił, ale to i tak nie pomoże. nie będzie mnie :( Odpowiedz Link
huann Re: MZta już się odmeldowała 30.05.05, 16:25 szprota napisała: (...) się stęskniła jak chuj. bo Szprotania są dla Szproty jak chleb powszedni, bo gdy przez święto (niedziela - i to dopiero od około 2:00!) nie ma Szprotkania to patrz powyżrej! ;p Odpowiedz Link
moostank Pak...? Puk...? Pik...? mościk...? 29.05.05, 22:03 ja i brydżyk to raczej nieporozumienie ale jak bez niego to się naP zjawię może nie dokładnie o 19 ale zawsze powinienem się zwlec jak zmienicie miejsce zamieszkania to podrzućcie ZMSa to dotrę niehybnie przychodzi taki czas w życiu człowieka, że można tylko leżeć i to bardzo ostrożnie... Odpowiedz Link
latajacy_rosomak mala prosba 30.05.05, 00:02 Czy pozyczenie mi tej plyte Piany rodem z Atari byloby wielkim problemem graniczacym z katastrofa nadfiołetu czy raczej nie? Albo jakas kopia z kopem ultra koncentartem? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak A mnie się zmieliła sytuacja 30.05.05, 14:04 O 17 staję się psią opiekunką. Nie wiem czy się wydrobię na szprotkanie:( Odpowiedz Link
huann Re: Weź psa ze sobą 30.05.05, 14:27 i rzucimy muuu na mózg. gąbczaste zwyrodnienie. Odpowiedz Link
zamek O ile 30.05.05, 16:19 znajdę w sobie dość zamosaparcia, by wyjść z domu na ten skw[e/a]r, to zapewne tak. Ale jakbyście się o 22 przenosili gdzieś z Biblio, to dajcie znać :) Odpowiedz Link
szprota odpowiem za Zamka 31.05.05, 12:11 nie przyszoł, bo nie mógł (ale wiedział, gdzie) Odpowiedz Link
aard Czy jutro szprotkanie poJa(ne)rkowe? 01.06.05, 16:06 I o której w tej Kaliskiej, żeby wejść za friko? Odpowiedz Link
huann Re: (ne) 01.06.05, 16:08 huann ma szprotkanie z czasem, który zapierdala, więc się nawet rowerem na janere niewybiere :( Odpowiedz Link
szprota czemu nie? 01.06.05, 16:13 co prawda w piątek będę koszmarnie niewyspana, ale cały maj się byczyłam, to mogę raczyć wstać o swicie w czerwcu. koncert startuje o 20:00, ze wskazaniem na obsuwę, bo Lech się szanuje. Odpowiedz Link
aard A ile potrwa? 01.06.05, 16:18 Bo jak szprotkanie ma się zacząć o 22, to bez sensu :/ Odpowiedz Link
szprota może tyle potrwać 01.06.05, 16:27 a szprotkanie przedjanerkowe nie wchodzi na ścianę do szafy? [właśnie. może w szafie?] Odpowiedz Link
szprotaard SZPROTKANIE Z OKAZJI CHOROBY REDNACZA 08.06.05, 20:30 się ogłusza w zacietrzewieniu aardomu stratujemy kogo jak wygodnie (taka Szprota na ten przykład przywlecze3 koło siódme do woza, chyba żeby na pohybel z tym!) przytłaczająco scenicznym szpetnie szeptem się dodaje, że Aardy jeszcze mogą prątkować i w związku z tym służą mikrobami, w razie by kto na gwałt albo inną okazję potrzebował elcztery do wora pod koniem i pod papugami pakujemy co popadnie, już to suchy chleb końferencyjny, już to równowartość czarnego kapturka w naturze, bo mamy pociągły RUch Odpowiedz Link
szprotaard arghętintinrikirikrwitina 08.06.05, 20:36 się szprotkanie obwie(siu) szcza na jutro, znaczy dziewiątego czerwca, bo to ważna data Odpowiedz Link
latajacy_rosomak turkusowa trueskawka z mlekiem 08.06.05, 20:43 Się znaczy Jaka? Cobym jakiejś gafy nie walnął i przyszedł na ten przykład w przezroczystych stringach i gumofilcach przewieszonych przez małżowiny uszne. I druga ważna kwestia jak kwesta ważna: o której? (ja mogę od 3,14 razy drzwi 20, ale i tak s.pytam) Odpowiedz Link
szprota to dobry zdrój jezd! 08.06.05, 20:58 przychodź choćby i w kalesonach z sokratesem the rasmus in the szadołs 20:00 być może, acz Aard pewnikiem i wczesniej ugości Odpowiedz Link
huann Re: SZPROTKANIE Z OKAZJI CHOROBY REDNACZA 09.06.05, 16:04 może będę jeszcze nie wiem Odpowiedz Link
huann Szprotk z okaz pierwszeg poniedziałk tygodn 13.06.05, 11:45 mogłoby się odbyt' w odchułani pojedzmy, po godzinie 17 dziś, a przed wtorkiem jutro. kto za kto przeciw kto się wstrzymał dzikuję. Odpowiedz Link
huann będziemy rzygać!będziemy rzygać! <jupi!> 13.06.05, 12:26 a rosomak dotrze między 20, a 21 bo ggadau! Odpowiedz Link
szprota a ja senna polecę 13.06.05, 18:57 miłe mi się śniło i ładne wydarzyło po przebudzeniu, to się zjawię Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji NJ 16.06.05, 13:58 Jutro (piątek) w Stereo o 19. Jeże o 21, więc proszę zgłaszać się, jeśli ktoś jest chętny do odbębnienia szprotokołu zawczasu (tj. o 19). Pilne! Odpowiedz Link
huann Re: Szprotkanie z okazji NJ 16.06.05, 14:00 a Ci do austrii do nieba nie trzeba? i Jak to się ma i ja będę na jeżach raczaj w związku z zamianą CHUJÓW na chusteczki wzruszenia nad praworządnością. Odpowiedz Link
aard Ale jajing! :-) 17.06.05, 11:40 No to na Kotredsomaki czekam o 19, a resztę jak B00g da :-) Odpowiedz Link
oto_nowy_login Re: Szprotkanie z okazji NJ 16.06.05, 16:58 aard napisał: > Jutro (piątek) w Stereo o 19. Jeże o 21, więc proszę zgłaszać się, jeśli ktoś > jest chętny do odbębnienia szprotokołu zawczasu (tj. o 19). Ale co robić, jak ktoś chętnym nie jest? Odpowiedz Link
szprota niech pomyślę 16.06.05, 17:04 zaproponowałabym siedzenie ze znudzoną miną i zwinięcie się po kilku minutach, ale to już zostało opatentowane, niestety Odpowiedz Link
michael00 Re: niech pomyślę 16.06.05, 17:08 szprota napisała: > zaproponowałabym siedzenie ze znudzoną miną i zwinięcie się po kilku minutach, > ale to już zostało opatentowane, niestety Po kilku minutach ... no to ktoś i tak ma cierpliwość :> Odpowiedz Link
szprota jazkolei 16.06.05, 20:25 być może się spóźnię, bo będę chciała po pracy jeszcze do domu wejść na chwilę Odpowiedz Link
szprota Lolik pisze 16.06.05, 20:42 że sama umie :) mnie faktycznie byłoby ciężko, tak że jak kto ma czas się zjawić ok 21:00 na Kaliskiej, to i Loliki się ucieszą i ja nie będę miała wyrzutów sumienia, że podła menda puściła Lolika w dżunglę mpk Odpowiedz Link
huann Huann jest napisane 16.06.05, 20:45 to ja na 99% nie obiecuję, ale całkiem mozliwe :) Odpowiedz Link
lolik2 oooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.06.05, 08:20 aż się zadławiłam serkiem!... yyyyyy.....hhhhyyyyy.....yhu dyhu! nie wiem co powiedzieć! moja tchawica! P.S. ale naprawdę nie trzeba, postaram się bardzo nie zbłądzić po drodze, nie przerywajcie sobie :) Odpowiedz Link
huann Wycieka do ZO z Dwoma Lolami, Jedną Szprotą 18.06.05, 10:03 i Wszystkimi chętnymi, którzy potwierdzą to tutaj, a następnie swoją obecnością tam, odbędzie się dziś, wstępnie po godzinie 15. w pogromie wycieki m.in. oglądanie dwuch_rzyraw, dych_rzuraf, wilka.co.zlapał.kuca i chacha, minogu, trujnogu, latajacego_rosomaku, a.a.tapicera, fwiftaka_bew_wemba_na_pfedzie, zasikanego misia toaletowego, antów, ciał obcych w uchu, odkurnych_czynnicków, jenota, jejeta, jelenia, jepraca, kór, odkórzaczy, Swin, kaczek, _@<, małp, a także, jeśli wyjdzie ogonem spod mułu 1 ryby_dychotomicznej, którą surrdecznie zapraszamy! w sprawie szczegółowych ustaleń proszę śledzić na bieżąco, lub kontaktować się przez telefony komorowe li via gg. Odpowiedz Link
lolik2 e, nie widziałeś zajebistej wiewiórki 20.06.05, 16:53 co grzebała w śmietniku :) mówię Ci - zrobiła furorę Odpowiedz Link
uerbe a ja... 20.06.05, 11:44 byłem w robocie i nawiedził mnie KotRed w dwóch osobach... bez psa, ale z dwoma kotami i reklamówką jabłek. Odpowiedz Link
aard Ależ nikt Wam tego nie suponował! 20.06.05, 12:36 A już na pewno nie ja. I na jazdę ze sobą nie namawiałem :p Odpowiedz Link
huann Re: Ależ nikt Wam tego nie suponował! 20.06.05, 15:58 i tak by pewnie nikt nie pojechał. bo by się do auta nie zmieścił, dlatego. Odpowiedz Link
szprota SZPROTKANIE Z OKAZJI AJMAKA 23.06.05, 01:29 się ustala na drugi szczwaardek tygodnia, znaczy 30 czerwca tego miesiąca, miejsce, proszę ja kogo, w knajpce żulerskiej w takiej bocznej ulicy na lewo od Fabrycznego idąc do. Chyba na Węglowej. "bo ona się kończy chujem w postaci placu dla PKS, a nie uniwerkiem wydział prawa, jak składowa" (tak Eyemakk jest napisany). Ajmak nie wie. Ja też. Ale to tam. Czas szprotkania 17:50, bo wtedy Ajmak przyjedzie. Odpowiedz Link
szprota Masz rację! 23.06.05, 11:12 Zwrócę na to szprotkanie uwagę temu Pawłu Strzałce :P Odpowiedz Link
aard A nie nie! 23.06.05, 11:16 To była (trudne słowo) metafora. Węglowa jest bowiem alegorią spotkan niespodziewanych acz pozytywnie owocujących. A w tych sprawach radzę sobie sam i uprzejmie proszę grotu Pawła na mnie niekierować. Pozdrawiam, niekiero Odpowiedz Link
szprota Atak tak! 23.06.05, 11:24 a ja o sobie myślałam, nie o wyręczaniu ciebie, bo wiem, że twierdzisz, iż sobie radę dajesz sam ;P Odpowiedz Link
huann grill b00gaty 24.06.05, 15:44 w żeberki jak mniam nadzieję rozpocznie się o 21. toko rzecze b00gatustra via huannicze. Odpowiedz Link
b00g13 Re: No rychło w czas dałeś znać :/ 24.06.05, 16:34 no ja wiem :/ no to zła karma :( Odpowiedz Link
aard Nie taka zła :) 25.06.05, 14:08 Też mieliśmy grilla - bardzo udanego. I korespondencyjnie piliśmy Wasze zdrowie. Najmocniej piliśmy za powodzenie Huann, ale okazało się, że akurat jej u Was nie było :/ Odpowiedz Link
huann Re: Nie taka zła :) 25.06.05, 14:27 bo huann jest jak dzierżbór, tylko nie występuje ale dziękuje :) Odpowiedz Link
szprota a no właśnie... 27.06.05, 11:55 gdzie się zbieramy i o której? (nie kryję, że mnie byłoby wygodniej wcześniej niż później, jako że jutro na 7.00) Odpowiedz Link
gray Re: a no właśnie... 27.06.05, 12:04 ja pewnie popracuję do 18.00 dziś jakoś gdzieś - czy to jest właśnie 'wcześniej'? Odpowiedz Link
aard anyplace, anytime 27.06.05, 12:06 może by tak Główna Bohaterka coś zaproponowała? Odpowiedz Link
szprota co znaczy jednak głos radiowca 27.06.05, 12:53 usłyszała i naszeptała mi do ucha, że w Rolling Stone o 18:30. Odpowiedz Link
h8red zmienia Ci się 27.06.05, 13:34 jak kolory u kameleona jak go postawić na katalogu firmy produkującej farby :/ Odpowiedz Link
h8red Po: 27.06.05, 13:58 "anytime, anyplace" a potem "No to pięknie" Linków nie będzie, bo mnie Explorer wkurwia swoją chujowością ;p Odpowiedz Link
aard piiip 27.06.05, 14:01 h8red napisał: > "anytime, anyplace" No i co z tego wnosisz? Bo ja tyle, że jest mi wszystko jedno, bo i tak nie przyjdę. tak? :p Odpowiedz Link
maginiak Palec pod budę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 09:31 Kto może, chce lub nie chce ale i tak musi się szprotkać dnia zeroósmegozerosiódmego o godzinie bliżej nie oznaczonej w miejscu bliżejnieoznaczonym na terenie miasta co w herbie ma udkę? No kto? Odpowiedz Link
zamek Re: Palec pod budę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 12:41 Ja kcem, ale nie mogiem. Znowu będę w szpitalu :( Odpowiedz Link
huann zamek napisał: będę pod palcem 29.06.05, 13:15 natomiast huann napisał: a niech mnie drzwi ścisną harmonijkowe i dwie_rzyrafy wymieniu narządu!!! :D Odpowiedz Link
maginiak No to razy trzy. 29.06.05, 13:24 aard napisał: mogę być ja:) No to jupi :) Miszcz napisał: Ja kcem, ale nie mogiem. Znowu będę w szpitalu :( No to bubu :( natomiast huann napisał: a niech mnie drzwi ścisną harmonijkowe i dwie_rzyrafy wymieniu narządu!!! :D No to niech go drzwi ścisną i tak dalej no i jupi :) Odpowiedz Link
szprota a nie dalej jak dzisiaj z rańca 29.06.05, 18:55 pytałam Yavora, kiedy się zrobaczymy. to ja chętnie, bo mi pasi jak rzadko który chuj. Odpowiedz Link
szprota no, to jak usztawiamy szpłotkanie? 05.07.05, 11:55 póki co ze źródeł zbliżonych do spóźnialskiego Yavoriusa wiem, że będziecie ogólnoprzystępni około 20:00 i żeby nie było duszno, to chcecie wyłożyć się na pokaz w ogródku. Jeśli pogoda posprzyja oczywiście. Jakieś preferencje co do ogr udka? Mają wisieć przy nim surfinie czy lampiony w żyrafy? Odpowiedz Link
maginiak Re: no, to jak usztawiamy szpłotkanie? 05.07.05, 12:07 szprotkkakaa napisała: > Mają wisieć przy nim surfinie czy lampiony w żyrafy? a jest taki z pingwinami grzejącymi brzuszki w polarnym słońcu? a tak naprawdę i naserio, to jeśli idzie o mnie to jestmi obojętne w jakim ogrodzie się odbędziemy. Byle piwo nie kosztowało milion. Wszystko inne akceptuję z góry i gotówą:) Odpowiedz Link
szprota Za pingwinami można się rozejrzeć 05.07.05, 12:15 Może jeden się znajdzie z pomięszania pingwin. Co do kosztowania piwa, to pozwolę sobie zapodać lans i stwierdzić, że nichuja nie wiem, gdzie ile. Cola szczęśliwie wszędzie kosztuje na maxa śtyry zeta. Odpowiedz Link
yavorius co do pingwinów 05.07.05, 13:15 Ja bym proponował Sphinx jakowyś, bo można coś zjeść ewentualnie. I jeszcze mam pytanie: czy w Peronie 6 jest ogród(ek)? Odpowiedz Link
szprota nie mam pojęcia 05.07.05, 13:19 może reszta Utopców wie. ale w świnksie ogr udek jezd na pewno. Odpowiedz Link
aard A tam właśnie w tym roku nie ma ogródka! 05.07.05, 16:53 Proponuję ten przy sapolu. W Peronie 6 - o ile się orientuję - tyż ogródka niet. Odpowiedz Link
yavorius Re: A tam właśnie w tym roku nie ma ogródka! 06.07.05, 08:04 że gdzie nie ma? Przy Sphinxie? W maju był :-/ Odpowiedz Link
aard Hm... 06.07.05, 09:25 Może mi się coś z przeproszeniem potaśtało. W takim razie łorewa. Odpowiedz Link
szprota Zeus nam zrobi papararatówę 29.06.05, 18:53 w piątek, 1 pipca (ewentualnie w sobotę, drugiego) prosimy wpisać, komu jak pasi (mnie w piątek, bo w sobotę poczyniam lans na obiekcie) strzegóły a-dresowe via środki kumunikacji werbalnej więcej kameralnej Odpowiedz Link
huann Re: Zeus nam zrobi papararatówę 29.06.05, 18:56 no to trzydniówka jak ta lala się szykuje. pierzcie barasole, rzygujcie galosze! Odpowiedz Link
h8red impas??? 29.06.05, 19:29 No to kiedy chcesz się uczyć tego brydża??? Skoro już przypomniałaś tak dosadnie ;p;p;p Odpowiedz Link
szprota w taki razie ja występnie wystąpię 29.06.05, 20:06 szprotkań nam latoś obrodziło, zadem okazji nie przegapmy :) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak nie wiem, bo się zajęcia t-worzą 29.06.05, 20:40 więc się nie wpiszę. Odpowiedz Link
aard A szpropos 30.06.05, 13:50 Rosomaku, byś się pochwalił, nie? :) PS. I Marjory tez! Odpowiedz Link
szprota Zeus says 29.06.05, 22:15 że warunki będą spartańskie, parapety chropowate i sugeruje każdemu wziąć podzadek poduszki. Odpowiedz Link
huann Re: Zeus says 29.06.05, 22:23 skoro warunki spartańskie, to znaczy, że nie będzie miękkich aten?;p Odpowiedz Link
szprota w ateny zagramy 29.06.05, 22:37 wyłącznie w miękkiej sesji bez blokowania kąt. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak mini propozycja mini per for męsu 29.06.05, 22:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=25682419&a=25695071 To jak ROBIMY? Odpowiedz Link
szprota no, jeśli Rosomak przyjdzie w mini 29.06.05, 22:49 to ja również jestem gotowa poświęcić się dla dobra sprawy ;) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Jeszcze Kotbert. 29.06.05, 23:08 ROTFL:D Obym nie żałował tej myśli, która złapała mnie za zwój kiedym porządkował zapomnianą szafę. Odpowiedz Link
szprota a potem się okaże 29.06.05, 23:16 że końkurs na kopytko wszechświataka wygra wuaśnie Rosomak. Odpowiedz Link
kotbert To ja nie wiem 30.06.05, 09:15 czy chcę ryzykować i stawać z nim do konkurencji. Odpowiedz Link
gray Re: Zeus nam zrobi papararatówę 30.06.05, 09:11 szprotkanie to już jutro odbydź się ma - koołdrynaty dokładne podać musisz nam ty. gospodin b00g13 podawał mi je ale wpaść i wypaść poprzez (m)yodowe uszy musiały one... Odpowiedz Link
uerbe ... 30.06.05, 11:21 szprota napisała: > w piątek, 1 pipca (ewentualnie w sobotę, drugiego) > prosimy wpisać, komu jak pasi Skoro Kasi pasi w piątek to ołru też. W so za subiekta do 20 jestem. Odpowiedz Link
aard Mnie tam wszystko jedno 30.06.05, 13:48 Albo mogę w obadwa dni, albo w żaden, więc na termin nie nalegam. Odpowiedz Link
aard Dziś o 20 01.07.05, 14:13 Biforka przedzeusowa u Szproty. Połączona z oglądaniem kotów. Na 21 idziemy do Zeusa. Przybywajcie! :) Odpowiedz Link
yavorius Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! 01.07.05, 14:15 aard napisał: > Połączona z oglądaniem kotów. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Na 21 idziemy do Zeusa. > Przybywajcie! :) Ooooooooooooooooooooooooo:((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
yavorius PROPOZYCJA 30.06.05, 07:44 Do B00giego. Może jakiś grill zeroósmegozerosiódmegodwatysiącepiątego? Bo my chętnie się piszemy:D Odpowiedz Link
maginiak Hmmm. 30.06.05, 09:27 Yavo zaprasza do B00giego? Przypomniały mi się stare dobre wczasy :) Odpowiedz Link
aard Ależ Yavo 30.06.05, 13:47 Wszak u B00giego jest parapeting własnie dlatego, że się przeprowadził z grillowni do niegrillowni :/ Odpowiedz Link
huann Szprotkania: Huann dziś :( 30.06.05, 13:35 choć cierń nadziei sobie (a obaw - Wam) pozostawiam, a jutro to się jeszcze okaże, ale raczej :(. jeśli jednak jutro :), to w sobote prawie na pewno :(. Odpowiedz Link
huann aard przekazuje via kom. że się nudzą z ajmakiem w 30.06.05, 18:06 mieszczańskiej (POW) we dwóch (m.) i że nigdzie się dalej nie zamierzają nudzić, jakby kto był zainteresowany Ich szprotkaniem, lub po prostu mógł. Odpowiedz Link
huann aard przekazuje via kom. że się nudzą z ajmakiem w 30.06.05, 18:10 Kebab House (ogródek) przy piotrkowskiej we dwóch (m.) i że nigdzie się dalej nie zamierzają nudzić. jakby kto był zainteresowany Ich szprotkaniem, lub po prostu mógł. Odpowiedz Link
aard Dzięki, droga Huann 01.07.05, 12:35 Przyszli: MZtka, Rosomak, Brzoza i Jego Brat :-) Odpowiedz Link
keridwen niesmialo powtorze, 30.06.05, 20:36 ze zapraszam do siem na dzien keridwena na sobote. no. jakby ktos cos, to bedzi mi milo, znaczy nam, bo mnie i kotom. Odpowiedz Link
keridwen Re: dzięki, Keri 30.06.05, 22:29 tak, wiem. szczerze mowiac, zdziwilabym sie, gdyby bylo inaczej ;> Odpowiedz Link
szprota czuję wyzwanie ;) 30.06.05, 22:35 gdybym nie miała już wcześniej ustalonych innych planów, chętnie bym się zjawiła (nie tylko ze względu na koty ;p) Odpowiedz Link
keridwen Re: czuję wyzwanie ;) 30.06.05, 23:10 tak, tak, slyszalam juz o narodzinach klusek. jak cos, to sluze porada. a wyzwanie to nijakie, bo i po co. Odpowiedz Link
aard Dzięki 01.07.05, 12:37 Szanse na moje przyjście nie wyglądają jakoś różowiasto, ale jest pewna nadzieja. W razie czego będę SMSował po adres (bo nie pamiętam). Kto jeszcze będzie? Odpowiedz Link
keridwen Re: Dzięki 01.07.05, 17:15 a ja wiem kto...? szczalki, ch.lann cos mowil, uer z obowiazku, yarro, majkel. no. eh. reszta niezdeklarowana, zatem pewnie nie. albo cos. Odpowiedz Link
huann trochę wersaliku gwoli wyjaśnienia 01.07.05, 17:46 aard napisał: > Kto jeszcze będzie? huann (17:31) Pani Emilio - raz jeszcze dziękując za zaproszenie na przyjęcie urodzinowe, z żalem chcę jednocześnie donieść, iż jutro niestety nie odwiedzę Pani, ponieważ będę zapewne przebywał poza miastem moim rodzinnym, stanowiącym jednocześnie wszak tło dla powyższej Uroczystości, tj. Łodzią. Z poważaniem - Pan Huann. ps. Jeeeść. keri (17:32) imienin. huann (17:33) no, przecież napisałem, że przyjęcie urodzinowe, tylko nie dodałem, że z Okazji imienin, gdyż to, w przeciwieństwie do urodzinowego rozumie się samo przez się! keri (17:33) ta huann (17:33) no Odpowiedz Link
szprota nie chcąc robić Keri koń kury 02.07.05, 18:46 ale gdyby ktoś się również nie wybierał do niej, a za to miał ochotę zobaczyć Micinka i Srootoota, to w Lizardzie na Piotrkowskiej 62 od 20.00 :D Odpowiedz Link
keridwen Re: nie chcąc robić Keri koń kury 02.07.05, 20:04 eh, milego zatem. szkoda, ze wczesniej nie wiedzialam, bo bym imieniny tam zrobila. no, najlepszego. Odpowiedz Link
yavorius === UWAGA == UWAGA == UWAGA == UWAGA == UWAGA === 05.07.05, 13:29 Szprotkanie z okazji przyjazdu Mażiniaków i Yavoriusów odbędzie się!!! Piątek, 20:00, ogródek Sphinx Piotrkowska/Zielona. Gdyby nie było wolnych miejsc, spotkajmy się tam, a potem wymyślimy co dalej. Na szprotkanie zapraszamy wszystkich :)))) Odpowiedz Link
pawel-strzalka === UWAGA == UWAGA == UWAGA == UWAGA == UWAGA 05.07.05, 15:02 przybędziem strzały lotem z naostrzonym grotem doZo! Odpowiedz Link
maginiak Re: aaaaaaaaaaaa 05.07.05, 15:43 pawel-strzalka napisał: > co to za ooooooooo? założę się że było to oooooo zachwytu :D Odpowiedz Link
yavorius hehe 06.07.05, 08:05 Najpiękniejsza z Najmądrzejszych i Najmądrzejsza z Najpiękniejszych ma rację:) Odpowiedz Link
huann Re: === UWAGA == UWAGA == UWAGA == UWAGA == UWAGA 05.07.05, 22:03 a więc huann nie wie, czy w piątek Szprotka się na szprotkaniu ze szprotkaniowiczkami i szprotkaniowiczami RUżnej połci. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=10742650 a powyżej z tego powodu możecie, choć rzecz jasna nie musicie sobie pokląć. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak być noże będę 05.07.05, 18:15 jeśli nie padnę na twarz po 8 godzianch w Tesco, to spróbuję się przywlec. Maginiak - myślałem, że uda się t.shirt załatwić na sobotę, ale panna Malina - mimo ponagleń z mojej strony - milczy:/ Odpowiedz Link
yavorius jakie spróbuję??? 07.07.05, 10:03 latajacy_rosomak napisał: > jeśli nie padnę na twarz po 8 godzianch w Tesco, to spróbuję się przywlec. Przywlecz się!!! Odpowiedz Link
maginiak Re: być noże będę 08.07.05, 09:56 > Maginiak - myślałem, że uda się t.shirt załatwić na sobotę, ale panna Malina - > mimo ponagleń z mojej strony - milczy:/ No byłoby Rosomaku super świetniaście ale jeśli się nie udawszy to trudno, będziemy dalej czekać i cierpieć:) Malina jest milczeniem. Odpowiedz Link
keridwen Re: === UWAGA == UWAGA == UWAGA == UWAGA == UWAGA 05.07.05, 22:18 mnie i uera raczej [zdecydowanie] nie bedzie. prosze sie nie gniewac, ale takie czasy, ze cenimy sobie spokoj domowych pieleszy. jesli by nam sie cos odwidzialo, to damy znac, a tymczasem milego wieczoru zyczymy. Odpowiedz Link
szprota szkoda 05.07.05, 23:46 aqrat miałabym do ciebie kilka pytań odnośnie klusek, bo już są w tym wieku, że trzeba sobie zacząć zadawać zajebiście ważne i trudne pytania Odpowiedz Link
keridwen Re: szkoda 07.07.05, 14:26 e, co sie odwlecze... ksiazke ci pozycze. jak tylko sie bede z zamkiem widziala, to mu przekaze dla ciebie. Odpowiedz Link
szprota z ustaleń dzisiejszych wynikałoby /advirsory! long 06.07.05, 00:04 że jak głosi ósmy paragraf kodeksu do spraw dziwnych wykroczeń i następności niezorganizowanej, SzprotAard przybędzie, zastrzegając sobie prawo do obsuwy [obsuwy są rozliczane przed pakietem z poprzedniego cyklu szprotkań z dokładnością do pół tora berlinka z uwzględnieniem zmiennej wieży ciśnień], jedno mniej lub więcej piękne po działalności Szproty, co strzyga, drugie za to uhetane jak koń po westernie, ale być może po bliższej znajomości z tą prysznic piąty para gaf natomiast głosi, że - tu reszta nie słuchać, bo się uszczelniamy hotlajnowo z Yavoriusem - Mirka nie będzie, bo jedzie zaraz po pracy do półncy tonąć w oparach festiwalu kultury ukraińskiej nach Zoppot, Klona nie będzie, bo z kolei jedzie zwiedzać rodzime strony, reszta jest tym, co czyni, czyli milczeniem. Odpowiedz Link
yavorius o właśnie 06.07.05, 08:05 My też sobie zastrzegamy prawo do obsuwy, ale proszę - nie bierzcie tego do siebie:) Odpowiedz Link
cassani hentnie 07.07.05, 10:45 tylko że sie niestety tak składa że moja żonuńka ma akurat urodziny i jej obiecałem romantyczną kolację we dwoje akurat w piątek ;( Ale jakbym dostał jakies info o następnym spotkaniu to się chętnie podłącze. Odpowiedz Link
aard No szkoda 07.07.05, 12:12 fajnie by Cię było wreszcie poznać. Ale uściskaj żonę ode mnie :) A infosy o każdym szprotkaniu są tutaj. Śledź i dzierż! Odpowiedz Link
cassani poczekajcie, poczekajcie 07.07.05, 13:16 moze mi się uda przenieść urodziny na sobotę - jestem w trakcie urabiania ;)) Odpowiedz Link
keridwen Re: poczekajcie, poczekajcie 07.07.05, 14:28 oj nie, nie, bo wtedy z ulrem bedziem musieli przyjsc choc na chwile, zeby cie poznac :P Odpowiedz Link
cassani Re: poczekajcie, poczekajcie 07.07.05, 14:58 przyjdźcie a zostaniecie Mu przedstawieni! Odpowiedz Link
huann namawiającekoniecznieNOŁCASSANIBEZNOŁTEKST!!!/t 07.07.05, 16:51 zdecydowane TEKST! tekst!tekst! Odpowiedz Link
cassani Ja to moze po raz pierwszy więc się spytam wprost: 07.07.05, 15:19 1. czy strój obowiązkowy jest obowiązkowy czy nieobowiązkowy? 2. jak poznasz utopca swego jak siebie samego? 3. last but not least? Odpowiedz Link
yavorius Hehe 07.07.05, 15:20 więc: 1) Nieobowiązkowy 2) A zdecydowany już jesteś przyjść? 3) But but marabut Odpowiedz Link
cassani Re: Hehe 07.07.05, 15:39 AD1) czuję sie zobowiązany. AD2) niemal juz, ale musicie dalej Go namawiać AD3) Kot bez butów chodzi. Odpowiedz Link
cassani znacie takiego nigeryjskiego piłkarzaOiduku BENDE? 07.07.05, 16:05 n/t - tu też można czy tu to już za późno??? ;)) Odpowiedz Link
aard Ad 2 07.07.05, 17:44 Po rozchachaniu ogólnym i po zdjęciach stąd szprotokoly.blox.pl/html DoZo :) Odpowiedz Link
keridwen w zwiazku podwyzszyn 08.07.05, 07:17 chyba jednak wpadniemy [co wstepnie ustalone bylo w zapiecu wpadajac na aarda znienacka], ale na krociutko :P wywiedziec sie kto zacz ten kasani [i zapytac sie go, co to za wymagania ;>] no, milego (: Odpowiedz Link
pawel-strzalka Re: w zwiazku podwyzszyn 08.07.05, 08:32 a kubek z pamelą dla strzałek to już ma? :> Odpowiedz Link
keridwen Re: w zwiazku podwyzszyn 08.07.05, 15:42 nie ma, bo juz tam nie pracuje o dziwo, ale zalatwi. jak obiecalam, to dostaniesz. echa niosa, ze sie ponoc sama zwolnilam, bo bialaczke mam itp. :P Odpowiedz Link
cassani pytanie organizacyjne. 08.07.05, 15:36 czy na szprotkaniach się pije? bo nie wiem czy sie napić wcześniej czy czekać ;) Odpowiedz Link
huann Re: pytanie organizacyjne. 08.07.05, 15:42 kto chce to pije, Szprotka colę z cytryną, Michael00 zazwyczaj herbatkę, reszta - RUżnie, raz poprzecznie, raz podłużnie ;))) a huann żry. :D Odpowiedz Link
michael00 Re: pytanie organizacyjne. 08.07.05, 17:06 huann napisała > Michael00 zazwyczaj herbatkę, Chyba, że akurat jedno maciupeńkie piwo. Malutkie. Odpowiedz Link
keridwen odpowiedz dezorganizacyjna 08.07.05, 15:43 kto pije ten pije. kto nie pije ten nie pije. wsio podlug uznania. :P [ach te dzieci ;>] Odpowiedz Link
cassani Re: odpowiedz dezorganizacyjna 08.07.05, 15:45 to ja się będe popisywał i nie wypiję! Odpowiedz Link
szprota a jakby tak moczna zmiana bluszcza w stereo? 09.07.05, 17:28 grają dzisiaj od 21:00...? Odpowiedz Link
michael00 Re: a jakby tak moczna zmiana bluszcza w stereo? 09.07.05, 18:47 szprota napisała: > grają dzisiaj od 21:00...? A zacznie się punktualnie? Odpowiedz Link
szprota Re: pewnie nie 10.07.05, 14:58 szprota napisała: > anyway, skasujcie, kurwa, ten post :/ albo nie. Odpowiedz Link