s_zoo 05.08.04, 13:08 Maginiac stop Aard podaci stop konumer stop proszę bardzo PS. co to jest "bramka sms szybko"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maginiak Prif 05.08.04, 13:26 Rednacz, a jakże, podał. Dziękuję aardowi i w ogóle dziękuję, tym bardziej że miał był nie pisać, ech. Aard pobłogosławionym być jednak był musiał lub chciał (i to musię chwali, prawdaż?) Odpowiedz Link
aard Tonie tak: 05.08.04, 14:01 Miałem niepisać po otrzymaniu Twojego maila, żebym niepisał i nienapisałem :-) aA Rd Odpowiedz Link
maginiak Trafion i zatopion! 05.08.04, 14:08 Nienapisałeś? A kto z przeproszeniem, je ślinie ty? Miałeś niepisać przed otrzymaniem maila byś napisał (jeślibyś taką potrzebę poczuł we wnętrzu nim ja się wyzewnętrznię), anapisałeś:-) Odpowiedz Link
aard Z hydrantu stugłowo wynurzon! 05.08.04, 14:23 maginiak napisała: > Nienapisałeś? A kto z przeproszeniem, je ślinie ty? Nienapisałem PO otrzymaniu maila, żebym niepisał. Miałeś niepisać przed > otrzymaniem maila [cut] i nienapisałbym, gdybym PRZED otrzymaniem maila mógł wiedzieć, że mam niepisać :-) aA Rd Odpowiedz Link
s_zoo Stworzyłem potwora 05.08.04, 14:27 Więcej się nie powtórzę. Pruf praszam Alfred Prufrock Odpowiedz Link