gray 02.03.06, 16:33 wędkarstwo - ile razy muszę zadzwonić do kolcentRU żeby złapać szprotę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota PODPOWIADAM 02.03.06, 23:26 po ósmym marca po 23:00 jest duża szansa ;) zwłaszcza jak się wybierze opcję obsługa aparatów i problemy techniczne albo infolinię blukonekt. PS nie mówi się: "podpowiadam", tylko: "podpowiadamin". Odpowiedz Link
gray OGŁUSZAM 03.03.06, 14:02 że telefon dostałem ale nie mogę wysyłać eMeMeSów a wrodzone skąpstwo nie pozwala mi zadzwonić na coolcenter. braderchód mówił mi, że on dostał eSeMeSa, że może wysyłać eMeMeSy a ja nie dostałem i pewnie dlatego nie mogę... w niebieskiej książeczce piszą, że jeśli się nie może (a powinno się móc) to należy zadzwonić, ale jak wspomniałem - skąpstwo. sory, że sobie taką prywatę urządzam ale - kórwa - zrobiłem zdjęcie i chce je wysłać. :D Odpowiedz Link
szprota JAK KLIENT, NORMALNIE, JAK KLIENT 03.03.06, 14:45 żadnych szczegółów, tylko że nie może. a co ci się wyświetla? a odbierać możesz? a jak nie możesz, to co się dokładnie dzieje? a ustawienia ze strony operatora pobrał? Odpowiedz Link
gray uff, jestem normalny! :D 03.03.06, 15:25 no więc tak: jak mi ktoś przysyła to dostaję nie MMSa tylko SMSa żebym wszedł na stronę mmcp.era.pl i tam mogę sobie zobaczyć - fajne, ale komputer z monitorem nie mieszczą się do kieszeni. jak ja chcę wysłać to niby wysyła a na koniec mówi, że nie mógł wysłać :/ a ustawień nie pobrałem a przynajmniej na pewno nie świadomie :) z jakiej strony? z www.iboa.pl? tam nie znalazłem za dużo ale może nie umiem szukać (jak klient :D). teraz się nie lognę bo chce ode mnie koniec PUKa a nie mam przy sobie unfortunately. Odpowiedz Link
yavorius Re: uff, jestem normalny! :D 03.03.06, 15:29 gray napisał: > jak mi ktoś przysyła to dostaję nie MMSa tylko SMSa żebym wszedł na stronę > mmcp.era.pl i tam mogę sobie zobaczyć - fajne, ale komputer z monitorem nie > mieszczą się do kieszeni. Czyli nie masz usługi. ## Ustawienia ręczne masz tu: tinyurl.com/9ftfv Ewentualnie zalny konfigurator: tinyurl.com/j6yca Odpowiedz Link
yavorius PS 03.03.06, 15:30 Po wysłaniu ustawień zapisz je jako domyślne, wyłącz i włącz telefon. Ale ponadto uruchom usługę. Odpowiedz Link
szprota CZYLI 03.03.06, 15:50 albo jednak zaloguj się na i-boa, a jak nie masz puku, to przyślij mi esa z numerem, jutro ci uruchomię (swoją drogą dlaczego nie włączyli przy aktywacji?) Odpowiedz Link
huann OGŁUSZENIA NR III? 09.03.06, 16:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=13368939&a=38188839 Odpowiedz Link