Dodaj do ulubionych

OGŁUSZENIA

02.03.06, 16:33

wędkarstwo - ile razy muszę zadzwonić do kolcentRU żeby złapać szprotę?
Obserwuj wątek
    • szprota PODPOWIADAM 02.03.06, 23:26
      po ósmym marca po 23:00 jest duża szansa ;) zwłaszcza jak się wybierze opcję
      obsługa aparatów i problemy techniczne albo infolinię blukonekt.
      PS nie mówi się: "podpowiadam", tylko: "podpowiadamin".
      • gray OGŁUSZAM 03.03.06, 14:02

że telefon dostałem ale nie mogę wysyłać eMeMeSów a wrodzone skąpstwo nie
        pozwala mi zadzwonić na coolcenter. braderchód mówił mi, że on dostał eSeMeSa,
        że może wysyłać eMeMeSy a ja nie dostałem i pewnie dlatego nie mogę... w
        niebieskiej książeczce piszą, że jeśli się nie może (a powinno się móc) to
        należy zadzwonić, ale jak wspomniałem - skąpstwo.

sory, że sobie taką prywatę urządzam ale - kórwa - zrobiłem zdjęcie i chce je
        wysłać.

:D
        • szprota JAK KLIENT, NORMALNIE, JAK KLIENT 03.03.06, 14:45
          żadnych szczegółów, tylko że nie może. a co ci się wyświetla? a odbierać
          możesz? a jak nie możesz, to co się dokładnie dzieje? a ustawienia ze strony
          operatora pobrał?
          • gray uff, jestem normalny! :D 03.03.06, 15:25

no więc tak:

jak mi ktoś przysyła to dostaję nie MMSa tylko SMSa żebym wszedł na stronę
            mmcp.era.pl i tam mogę sobie zobaczyć - fajne, ale komputer z monitorem nie
            mieszczą się do kieszeni.

jak ja chcę wysłać to niby wysyła a na koniec mówi, że nie mógł wysłać :/

a ustawień nie pobrałem a przynajmniej na pewno nie świadomie :) z jakiej
            strony? z www.iboa.pl? tam nie znalazłem za dużo ale może nie umiem szukać (jak
            klient :D). teraz się nie lognę bo chce ode mnie koniec PUKa a nie mam przy
            sobie unfortunately.
            • gray i jesio 03.03.06, 15:28

w ustawieniach MMS mam - Info serwera: Era MMS
            • yavorius Re: uff, jestem normalny! :D 03.03.06, 15:29
              gray napisał:
              > jak mi ktoś przysyła to dostaję nie MMSa tylko SMSa żebym wszedł na stronę
              > mmcp.era.pl i tam mogę sobie zobaczyć - fajne, ale komputer z monitorem nie
              > mieszczą się do kieszeni.

Czyli nie masz usługi.

##
              Ustawienia ręczne masz tu: tinyurl.com/9ftfv

Ewentualnie zalny konfigurator: tinyurl.com/j6yca
              • yavorius PS 03.03.06, 15:30
                Po wysłaniu ustawień zapisz je jako domyślne, wyłącz i włącz telefon. Ale
                ponadto uruchom usługę.
                • szprota CZYLI 03.03.06, 15:50
                  albo jednak zaloguj się na i-boa, a jak nie masz puku, to przyślij mi esa z
                  numerem, jutro ci uruchomię (swoją drogą dlaczego nie włączyli przy aktywacji?)
    • huann OGŁUSZENIA NR III? 09.03.06, 16:38
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=13368939&a=38188839
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka