szprota 08.08.06, 22:14 nasza droga Joubert, tęsknię za tobą jak chory pies oraz obawiam się, że mnie pożresz jak wilk czerwonego kapturka jednym kłapnięciem... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meteor2017 Re: GDZIE JEST KURWA KOTBERET?! 08.08.06, 23:14 Robi zdjęcie tortu i dedukuje/redukuje krem do pysia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29923&w=46543997&a=46547317 Odpowiedz Link
meteor2017 to było pól posta, tu drugie pół 08.08.06, 23:34 ... i starcza tylko na 1 forum? Odpowiedz Link
meteor2017 wyjaśnienie do dwóch powyższych postów 08.08.06, 23:35 Ja nie spamuje, tylko mam za szybka klawiaturę :> Odpowiedz Link
kotbert Moja też 09.08.06, 07:09 jest za szybka - dlatego piszę wyłącznie wtedy, jak uda mi się ją dopaść. Odpowiedz Link
lolik2 Re: GDZIE JEST KURWA KOTBERET?! 09.08.06, 08:01 własnie o tym samym wczoraj sobie pomyślałam... Odpowiedz Link
kotbert Re: GDZIE JEST KURWA KOTBERET?! 09.08.06, 08:09 Podejrzane, że nagle wszyscy zatęsknili za beretami. Odpowiedz Link
aard Szczęście, że 15.08.06, 14:19 chjociaż Hejtred się nad tym (chyba?) nie zastanawia :p Odpowiedz Link
szprota GDZIE JEST KURWA KOTBERET?! 08.11.06, 17:52 ostatnio mnie zaprosiła na jakąś dyniową alternatywę, nie wiem, czy się obrazić... Odpowiedz Link
kotberet Dementi 08.11.06, 18:34 Ja, kotberet, nikogo nigdzie nie zapraszałam, chyba że do stowarzyszenia umarłych beretów, ale to też nie. Odpowiedz Link
szprota to co za Dynie Kamikadze mnie atakowały z rana? 08.11.06, 18:37 nie wierzę, że nie maczałaś w tym palców. Odpowiedz Link
kotberet Ależ zwróć uwagę 08.11.06, 18:55 że to była ta niedojda, co ma jedną literkę mniej niż ja. Czyż można nas pomylić? Odpowiedz Link
szprota mając na uwadze 08.11.06, 18:58 że jesteście tą samą osobą, z całą premedytacją można :P Odpowiedz Link
kotbert Sądzę 09.11.07, 11:08 że pisałaś za dużo i dlatego Cię wywalili pod pretekstem, że za mało. Odpowiedz Link
szprota ty nie sądź, tylko myśl i uważaj 09.11.07, 22:08 Może po prostu zapominałam wysłać posta po napisaniu. Wielkie mi rzeczy. Odpowiedz Link
aard GDZIE JEST KURWA KOTBERET?! 21.10.08, 15:58 albo gdzie są kurwa moje jebane rękawiczki z windstoppera!? Odpowiedz Link
szprota Re: GDZIE JEST KURWA KOTBERET?! 21.10.08, 22:54 Moim zdaniem gdzieś. Jak o nich myślę, wikłając się w metafory i alegorie, to mi przychodzi na myśl ta półka pod wieszakiem w przedpokoju. Odpowiedz Link
aard CHUJA TAM! 21.10.08, 23:23 Po pierwsze primo, półka jest nad wieszakiem. Po wtóre primo, nie ma ani tam, ani w żadnej szafce z ubraniami, ani w szafce ze sprzętem wyprawowo-wspinaczkowym, ani kurwa w kartonie z tymże sprzętem w piwnicy. Więc kurwa gdzie są? I gdzie jest kurwa mój nowy pendrive 4GB, który w sobotę wziąłem na miacho z przeznaczeniem dla Huann, a potem już nie widziałem?! Ani pendrive, ani Huann znaczy! Odpowiedz Link
huann Re: CHUJA TAM! 21.10.08, 23:27 aard napisał: > Po pierwsze primo, półka jest nad wieszakiem. Po wtóre primo, nie ma ani tam, > ani w żadnej szafce z ubraniami, ani w szafce ze sprzętem > wyprawowo-wspinaczkowym, ani kurwa w kartonie z tymże sprzętem w piwnicy. Więc > kurwa gdzie są? > > I gdzie jest kurwa mój nowy pendrive 4GB, który w sobotę wziąłem na miacho z > przeznaczeniem dla Huann, a potem już nie widziałem?! Ani pendrive, ani Huann > znaczy! w każdym zarazie Huann jest tam, gdzie nie ma pedrajwa Aarda i gdzie są rękawiczki Huann. czyli: pendrajwa szukaj tam, gdzie nie ma zarówno rękawic Huann, jak i Huann. Odpowiedz Link
aard CHUJA TAM! 22.10.08, 09:54 huann napisał: > czyli: pendrajwa szukaj tam, gdzie nie ma zarówno rękawic Huann, jak i Huann. Pech, bo to chyba oznacza, że rękawic należy szukac u Mag.gie :p Odpowiedz Link
szprota kurwamikser! 22.10.08, 18:52 W takim razie są w tym pokoju z komputerami, jakoś tak nisko i blisko okna. Byłoby mi łatwiej, gdybyś mi je opisał. A pod wieszakiem masz coś w rodzaju półki czy szafki wszak, wiem, bo kładłam tam plecak nieraz. Odpowiedz Link
aard Re: kurwamikser! 23.10.08, 08:50 O, kurwamikser! Naszyszkuję dziś pod wieczór (SMS przypominający mile widziany) i przywioozę do Kotredów. Cipasi? A, szafka pod wieszakiem. No jest taka - sądziłem, że miałaś na myśli półkę nad. Ale na szafce pod oczywiście nie ma - tam się szuka WSZYSTKIEGO w pierwszym odruchu ;) Opisuję: czarne, windstopperowe, oryginalne, lekko ponaddzierane na niektórych opuszkach. Jeszcze dobre do jeżdżenia (choć już niedługo) Odpowiedz Link
szprota a właściwie to chuj z mikserem 23.10.08, 20:24 Mamunia uznała, że jednakowoż leciwy on i w związku z powyższym nabyła sobie nowy. Zadem miej go sobie, zdaje się, że ty czasem coś jednak gotujesz (w przeciwieństwie do mnie). A nie pożyczałeś ty komu jakiej sakwy? lub nie masz takiej, która teraz leży, zapomniana, w kąt upchnięta i zaniedbana? Bo może tam są? Odpowiedz Link
aard aha 24.10.08, 09:02 Bo mikser już naszyszkowany leży do wzięcia jutro. To naprawdę nie brać? Bo - szczerze mówiąc - nie przypominam sobie, żebym go kiedykolwiek użył. Aczkolwiek użyję, jeśli najdzie mnie ochota nanananana nana leśniki. Sakw zapomnianych nie mam (dałem temu Huannu ;) ale fakt, że nie przeglądałem plecaka górskiego. Ale to właściwie wykluczone, bo ostatni raz rękawiczek używałem na wyprawie rowerowej w Alpy, a tam plecaka nie miałem. POWINNY być albo w rzeczach wyprawowych, albo w praniu, albo uprane wśród innych rękawiczek tudzież skarpetek. Sprawdziłem wszędzie tam i jeszcze w wielu innych miejscach. Nie ma. Pewnie kiedyś się znajdą, ale niestety potrzebuję już, więc kupuję nowe :p Odpowiedz Link
szprota Re: aha 24.10.08, 12:42 No właśnie pamiętam jakieś naleśniki czynione przez ciebie, ze zresztą bardzo smacznym nadzieniem, stąd wniosek, że może ci się przydać. Jednym słowem, jak chcesz - jeśli jest cień szansy, że tobie potrzebny, to na razie miej. Odpowiedz Link
aard Dobra 24.10.08, 13:10 Dobra. Już kupiłem, w cerro torre www.cerrotorre.pl Dobra. To zatrzymam gwoli cienia :) Odpowiedz Link
aard KURWA SĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.08, 08:51 Znalazły się!!!!!! A były w nieużywanym plecaku z logo pewnej firmy ubezpieczeniowej, który to plecak leżał sobie spokojnie od czasów remontu na podłodze w sypialni... Ja pierdolę, niezbadane są wyroki ludzkiego mózgu... Teraz szukam: pendrive'a, butów wspinaczkowych (ale już wiem, że nie znajdę - zostawiłem je na wiosnę na ściance i ktoś - zgodnie ze zwyczajem - po odczekaniu kilku tygodni sobie wziął) i spodni przeciwdeszczowych. Aha, no i sensu życia :p Odpowiedz Link
huann Re: KURWA SĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.08, 09:28 aard napisał: > Aha, no i sensu życia :p a sprawdź no jeszcze w plecaku. oczywiście z logo pewnej firmy ubezpieczeniowej;p Odpowiedz Link